Dani golove , Coutinho genijalnost i bez brige za Suleta . Ako ostane super , a ako ode mislim da nam nece biti problem golovi .Paradajz je napisao/la:Zamena za Suareza ne postoji, i to mora da se kaze. Igrac istih kvaliteta, kapaciteta i isti tip igraca kao on, takvog na marketu ne mozemo naci ni za 50m. Ali, mozemo naci kvalitetne mlade igrace, krilne igrace koji ce igrati diferentniju rolu od njega i koji u buducnosti mogu biti velika klasa.
Ince ne dolazi u obzir, niti cemo ga platiti 8m, jako prosecan igrac sa prosecnim potencijalom, Sterling i Ibe vec sad jaci igraci. Ne znam odakle vam to...
I da, ako Suarez ode, ako mislite da niko ne moze da ponovi sezonu kao on sto se golova tice, varate se. Dani je 20+ gol potencijal.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Slazem se za Danija, ali usuđujem se reći da na tržištu trenutno ne postoji igrač koji moze nadomjestiti ono sto Suarez radi na terenu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja da sam neki fah u Liverpoolu ja bih, ukoliko vas Suarez napusti, doveo Knockaerta (Leichester) i Austina (Burnley) u klub.
I živo me zanima šta Real misli sa Alonsom, jer bi Liverpool po meni više dobio njegovim dolaskom nego traganjem za Suarezovom zamjenom.

I živo me zanima šta Real misli sa Alonsom, jer bi Liverpool po meni više dobio njegovim dolaskom nego traganjem za Suarezovom zamjenom.
Nema nista od Alonsa, covek ostaje u Realu i uskoro ce dobiti nov ugovor. Perez bi ispao imbecil da to ne uradi, a uradice naravno. A msm da je Alonso negde izjavio da ne ide u Englesku, povodom onih spekulacija da ce ga Mou dovesti.
Ja sam rekao da trenutno ne postoji igrac kao Suarez, nisam rekao da to ne mozemo nadomestiti. A iskreno, sumnjam da i postoji igrac koji ga moze zameniti.
Nego nesto se mislim sad, Mole je rekao da gledamo jednog igraca Bayerna, ali ne zna ko je, ovi su navodno rekli da je Shaqiri. Sta ako nije on u pitanju, sta ako je Luis Gustavo taj ??? Dolaskom Thiaga, tamo se konkurencija na toj pozicji gomila, i on mu dodje sad neka 4. opcija. E to bi bilo nevidjeno pojacanje, ako je ikako moguce, ali cenim da ce ga, ako uopste zeli da ide, ugrabiti jaci klubovi. A mozda i ne...
Ja sam rekao da trenutno ne postoji igrac kao Suarez, nisam rekao da to ne mozemo nadomestiti. A iskreno, sumnjam da i postoji igrac koji ga moze zameniti.
Nego nesto se mislim sad, Mole je rekao da gledamo jednog igraca Bayerna, ali ne zna ko je, ovi su navodno rekli da je Shaqiri. Sta ako nije on u pitanju, sta ako je Luis Gustavo taj ??? Dolaskom Thiaga, tamo se konkurencija na toj pozicji gomila, i on mu dodje sad neka 4. opcija. E to bi bilo nevidjeno pojacanje, ako je ikako moguce, ali cenim da ce ga, ako uopste zeli da ide, ugrabiti jaci klubovi. A mozda i ne...
Njega potajno prizeljkiva otkako su počele ove špekulacije o transferima . Bas sam razmisljao o tome kako bi nam dobro legoParadajz je napisao/la:Nema nista od Alonsa, covek ostaje u Realu i uskoro ce dobiti nov ugovor. Perez bi ispao imbecil da to ne uradi, a uradice naravno. A msm da je Alonso negde izjavio da ne ide u Englesku, povodom onih spekulacija da ce ga Mou dovesti.

Legao bi nam ko budali 3 samara. Sa njim vec ozbiljno mozemo da racunamo na borbu za top4, kakva je to sila, secam se da je prosle sezone(2011/12) u polufinalu LS zatvorio sam ceo vezni red Reala, zakljucao. Premocan igrac...nerkolfc je napisao/la: Njega potajno prizeljkiva otkako su počele ove špekulacije o transferima . Bas sam razmisljao o tome kako bi nam dobro lego
Trkač pravi za Stevena , dobar u defanzivi . Baš bi volio da dođe , sad me ovo izbaci iz takta , ako ne dođe iznervirat cu se ko za MikijaParadajz je napisao/la:Legao bi nam ko budali 3 samara. Sa njim vec ozbiljno mozemo da racunamo na borbu za top4, kakva je to sila, secam se da je prosle sezone(2011/12) u polufinalu LS zatvorio sam ceo vezni red Reala, zakljucao. Premocan igrac...nerkolfc je napisao/la: Njega potajno prizeljkiva otkako su počele ove špekulacije o transferima . Bas sam razmisljao o tome kako bi nam dobro lego

Lahko je napadačima kada im on čuva leđa.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
A sta ako gledamo odbrambenog igraca, tipa Boateng?
A možda su gledali Alabu?
Možemo mi naglabati do prekosutra o igračima Bayerna koji bi nas mogli pojačati

Možemo mi naglabati do prekosutra o igračima Bayerna koji bi nas mogli pojačati

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Centre forward
- Kontakt:
To je vjerovatno V. Buyten, ostali nisu dostupni 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Liverpool nudi 23.Miliona za Xherdan Shaqiria ?
"Voliš li je" pitali su ga."Ne znam , teško je voljeti nju", odgovorio je, zastao, a potom nastavio "još teže ne voljeti je, a najteže je naći voljenu poput nje, koja te voli."
Sumnjam da ima neka ponuda, ali interes postoji, vidjet cemo hoce li nesto biti od togaskoniiify je napisao/la:Liverpool nudi 23.Miliona za Xherdan Shaqiria ?

Edit:
Sinoc sam rekao da je Gerrard potpisao novi ugovor, a ustvari nije jos. Ocekuje se da ce ga potpisati u naredna 24 sata.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

The Spaniard arrived from Valencia in 2004 to manage a Liverpool side a long way short of the quality Kopites had been used to in the 1970s and 1980s. That did not prevent him from leading the team to UEFA Champions League glory in his first year. Liverpool beat AC Milan on penalties after one of the most astonishing comebacks in modern football, with Benitez credited for inspiring his side to recover from 3-0 down at half-time to draw level at 3-3. He added an FA Cup in 2006 and came closer than any manager in the Premier League era to ending the club's wait for a league title in 2008/09, finishing second to Manchester United. Liverpool also finished as Champions League runners-up in 2007.

Widely considered the best player ever to wear the red of Liverpool, Dalglish took over as player/manager in 1985. A league and FA Cup Double in first season was the perfect start and he was in charge of arguably the most entertaining Liverpool side in history between 1987 and 1989. The way he dealt with the Hillsborough tragedy only added to respect for Dalglish from Liverpool fans. He resigned in 1991 after winning three league titles and two FA Cups before returning for a second spell as boss in 2011. He could not match the success of his first tenure but did win the League Cup to end Liverpool's six-year wait for silverware before being sacked in the summer 2012.

His appointment continued Liverpool's tradition of promoting from within and the latest bootroom manager continued where Bob Paisley left off. In his first season in charge, Liverpool won the Treble of the league title, League Cup and European Cup, exceeding even the most optimistic of expectations. Fagan left the club at the end of the following season in the aftermath of the Heysel disaster having led the side to another European Cup final.

Assistant during Bill Shankly's reign, the softly spoken Geordie was quite a contrast to the man he replaced. But his success would eclipse that even of his old boss. Paisley managed an incredible 20 trophies in nine seasons as Liverpool manager, including six league titles and three European Cups. He remains the only manager to have achieved that feat.

When he arrived at Anfield in December 1959, Liverpool were languishing in 10th place in England's second tier. Shankly transformed the club, taking them up before winning three league titles, two FA Cups and a UEFA Cup in 14 years on Merseyside. However, those achievements do not come close to illustrating the impact of the charismatic Scot. He made Liverpool the dominant side in English football and laid the foundations for much future success.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Postoji Bale,Messi,Ronaldo,Neymar pa eto bujrum ako nekog mozemo dovestgaston je napisao/la:Slazem se za Danija, ali usuđujem se reći da na tržištu trenutno ne postoji igrač koji moze nadomjestiti ono sto Suarez radi na terenu.

"You'll Never Walk Alone"
- thekoplegend
- Kontakt:
ko nije imao priliku da gleda utakmicu u subotu ima sad snimak na areni sport 3 pocela je oko 12 

Sad je meni jasno zasto je Carroll bio onako los, radio je petkom i subotom kao security 

Suso na predstavljanju u Almeriji

Suso na predstavljanju u Almeriji

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Vidi ih samo kako su se okupili

@tancredipalmeri: Liverpool should receive an offer from Real Madrid in the next days, for a swap Higuain+small cash for Suarez" kasnije je rekao od 5 do 10 mil eura da ce biti ponudjeno. Ja to ne bi nikako.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Legenda produžio ugovor
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -extension" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... -extension" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.