bitno je istaknuti da i fukare najavljuju strasnu sezonu na tribini
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ne znam zastone angazuju SLOMICA , MUJICA koji su se nudili , JOGUNCIC takodjer se nudio , a smatram da bi ti igraci bili od pomoci . mada mislim da ce se na zlatiboru prikljuciti neka konkretnija poznatija imena , igraci kojima ce propasti inostrani angazmani !

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Slomić kod nas, Mujić na probi u Rijeci.RUDARSKA2 je napisao/la:ne znam zastone angazuju SLOMICA , MUJICA koji su se nudili , JOGUNCIC takodjer se nudio , a smatram da bi ti igraci bili od pomoci . mada mislim da ce se na zlatiboru prikljuciti neka konkretnija poznatija imena , igraci kojima ce propasti inostrani angazmani !
bitno je istaknuti da i fukare najavljuju strasnu sezonu na tribini![]()
1947!
- badblueboylivno
- Kontakt:
U Pomorcu, drugoligašu, Reccinoj filijali.Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić na probi u Rijeci.
Hayley <3
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Il je primoracbadblueboylivno je napisao/la:U Pomorcu, drugoligašu, Reccinoj filijali.Ljumani_Banovici je napisao/la:Mujić na probi u Rijeci.
1947!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Primorac je Stobreč, Hajdukova (pokazalo se neuspješna) filijala. Ovo je Pomorac iz Kostrene kod Rijeke (Rijeka ih financira sa milijun eura godišnje).
Mislim da će ostati, treba im napadač, a sa onih 15-ak golova u prošloj sezoni ima dobar temelj za igranje u ligi koja je sigurno čišća od naše federalne.
Mislim da će ostati, treba im napadač, a sa onih 15-ak golova u prošloj sezoni ima dobar temelj za igranje u ligi koja je sigurno čišća od naše federalne.
Hayley <3
Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.badblueboylivno je napisao/la:Primorac je Stobreč, Hajdukova (pokazalo se neuspješna) filijala. Ovo je Pomorac iz Kostrene kod Rijeke (Rijeka ih financira sa milijun eura godišnje).
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kakav vam je Galin 
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Samo se čeka potvrda Saveza (trebalo bi u četvrtak, u petak bi trebao biti ždrijeb, kako sam upućen).fukara87 je napisao/la:Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.
Jedva čekam dolazak Slobode.
Hayley <3
Spremite nam finu dobrodoslicubadblueboylivno je napisao/la:Samo se čeka potvrda Saveza (trebalo bi u četvrtak, u petak bi trebao biti ždrijeb, kako sam upućen).fukara87 je napisao/la:Nema nikakve veze sa ovom temom, ali me zanima hocel Troglav igrati naderedne sezone u 1.federalnoj ? Jer sam nesto cuo da Una odustaje od ove lige.
Jedva čekam dolazak Slobode.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
los,prelos..najgori...dzaba smo ga uzeli...ispascemo iz lige sa njim na celu..jel to hoces da cujes..eto,sad si rahatSn96 je napisao/la:Kakav vam je Galin
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Galin će biti dobar u Slobodi, kod nas su vazda najbolji strijelci bili oni koji su glavom zabijali .. istina, Galin nije stoper, al' odlično igra glavom 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma gospoda smo, pripazit ćemo.fukara87 je napisao/la:Spremite nam finu dobrodoslicu![]()
Samo nemojte grubo u kost udarat
Hayley <3
staragarda je napisao/la:los,prelos..najgori...dzaba smo ga uzeli...ispascemo iz lige sa njim na celu..jel to hoces da cujes..eto,sad si rahatSn96 je napisao/la:Kakav vam je Galin..te licemjerne smajlije ostavi za temu svog kluba...imao bi se cemu smijat
Šta ti je bkte, fino pitam. Jeste se uskur*ili ni pitati ne možeš za nekog. Fino sam postavio pitanje baš da vidim kakav je, jer je čas dobar, čas loš. Pa eto da vidim. Ali sretno vama uz njega, nadam se da će vam biti najbolji strijelac.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
lazes da fino pitas...postavljas fina pitanja sa smajlijima jer je taj galin igrao i kod vas,nije se pokazao i eto sad ce kao i u Slobodi da s.a.s.e.r.e...i ne znam na ovoj temi od simpatizera Slobode da je neko napisao da je cas dobar,cas losSn96 je napisao/la:staragarda je napisao/la:los,prelos..najgori...dzaba smo ga uzeli...ispascemo iz lige sa njim na celu..jel to hoces da cujes..eto,sad si rahatSn96 je napisao/la:Kakav vam je Galin..te licemjerne smajlije ostavi za temu svog kluba...imao bi se cemu smijat
Šta ti je bkte, fino pitam. Jeste se uskur*ili ni pitati ne možeš za nekog. Fino sam postavio pitanje baš da vidim kakav je, jer je čas dobar, čas loš. Pa eto da vidim. Ali sretno vama uz njega, nadam se da će vam biti najbolji strijelac.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Fakat sam imao namjeru da fino postavim pitanje jer mi je Galin drag igrač bio. I Uprava je kod nas i zasrala pa je on otišao. Pitao sam eto baš kako kod vas funkcionira, ali eto bolje ovdje nište ne pitati. Reci ti Galinom da ima pozdrav od mene, i da se trudi da igra što bolje jer više volim Slobodu nego Igman ovaj i ova sela. ALi mislim da bi prije dobar odgovor dobio tamo od nekog navijača Igmana, nego od vas.
druze sacekajmo pocetak sezone pa cemo vidjeti na djelu i Galina i ostaleSn96 je napisao/la:Fakat sam imao namjeru da fino postavim pitanje jer mi je Galin drag igrač bio. I Uprava je kod nas i zasrala pa je on otišao. Pitao sam eto baš kako kod vas funkcionira, ali eto bolje ovdje nište ne pitati. Reci ti Galinom da ima pozdrav od mene, i da se trudi da igra što bolje jer više volim Slobodu nego Igman ovaj i ova sela. ALi mislim da bi prije dobar odgovor dobio tamo od nekog navijača Igmana, nego od vas.
Sloboda Tuzla
Lik normalno pita, a vi ga odmah napadate.
Opustite se. Biće Galin i Mujka dobri golgeteri. 
I ja mislim da je lik normala pitao, nema potrebe za ovakvim reakcijama.
Živio sport i veliki pozdrav sportskim prijateljima iz Bihaća
Živio sport i veliki pozdrav sportskim prijateljima iz Bihaća
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.