NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 22:17

@Slobodanpad1945
Brate moj pa eto ispada da je tako.Em pitam em odgovaram al bice boje ;)

@NKBratstvoGracanica
Brate hvala na lijepim rijecima,cijenim to ;)

A sto se sajta tice da vam obojici odgovorim da cisto sumnjam i da cu pokusat ponovo pregovarat sa brkom....
Jer tesko da ce bit kakvog hajra od toga....Jbg ima tamo fb stranica pa nije ni to lose....Naravno ako bi se na polusezoni vidjeli znakovi zivota sto se prvog mjesta tice angazovat cu se da pokrenemo sajt ako nista sponzora cemo nafatat (ALI TO JE U SLUCAJU ULASKA U P.L.).Za sve ostalo ostaju samo pregovori s brkom koji su vec par puta propadali :D
www.nkbratstvogracanica.com

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2013, 22:56

cesc4 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:Meša Baščelić najvjerovatnije ide u Gradinu, a u subotu ili do kraja sedmice šef struke će se zahvaliti nekolicini igrača i savjetovati ih da nađu novu sredinu

kako sam saznao nekoliko ovih mladih igrača moglo bi u Malešiće kod Ferida gdje bi sigurno prije imali mjesta da igraju, što im je trenutno i najvažnije, a po meni i najbolje, jer kod Ferida imaju šta i da nauče

prva kontrolna utakmica je u srijedu 17.7. protiv Odžaka u gostima
Ajde makar smo oslabili gradinu na golmanskoj poziciji ;) Iako Mesa nije los golman jako je nesiguran.I

Imas li kakvih informacija kojim igracima bi se mogo zahvalit i koji bi mogli u Malesice ? :D
Meša je bolji golman od Arapa(Zukića)..Obadvojica su branila u Gradini po nekoliko sezona i sa sigurnošću ti mogu reć da je Meša nivo za Arapa..Živi bili pa vidili ko je koga oslabio-pojačao na golmanskoj poziciji..
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 23:03

Brcko87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:Meša Baščelić najvjerovatnije ide u Gradinu, a u subotu ili do kraja sedmice šef struke će se zahvaliti nekolicini igrača i savjetovati ih da nađu novu sredinu

kako sam saznao nekoliko ovih mladih igrača moglo bi u Malešiće kod Ferida gdje bi sigurno prije imali mjesta da igraju, što im je trenutno i najvažnije, a po meni i najbolje, jer kod Ferida imaju šta i da nauče

prva kontrolna utakmica je u srijedu 17.7. protiv Odžaka u gostima
Ajde makar smo oslabili gradinu na golmanskoj poziciji ;) Iako Mesa nije los golman jako je nesiguran.I

Imas li kakvih informacija kojim igracima bi se mogo zahvalit i koji bi mogli u Malesice ? :D
Meša je bolji golman od Arapa(Zukića)..Obadvojica su branila u Gradini po nekoliko sezona i sa sigurnošću ti mogu reć da je Meša nivo za Arapa..Živi bili pa vidili ko je koga oslabio-pojačao na golmanskoj poziciji..
Upravo i ja kazem zivi bili pa vidjeli. U nas je Mesa bio jako nesiguran vjeruj na centarsutevima , na prekidima , ma opcenito na dugim loptama... Ali vidit cemo :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2013, 23:08

niste imali Arapa..sad ga imate..vidjet ćete šta su pogreške..al dobro,uz njega je uvijek humor,makar zna dobro nasmijat sa svojim pogreškama..:)Al što zna unosit nemir u ekipu,još pogotov ako ima konkurenciju na golu,ako mu nije sigurna prva postava..nemam ti šta pričat..sve ćeš na djelu da vidiš..
Baš danas pričamo kako nam je najveće pojačanje što smo se Arapa riješili..
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 23:12

Brcko87 je napisao/la:niste imali Arapa..sad ga imate..vidjet ćete šta su pogreške..al dobro,uz njega je uvijek humor,makar zna dobro nasmijat sa svojim pogreškama..:)Al što zna unosit nemir u ekipu,još pogotov ako ima konkurenciju na golu,ako mu nije sigurna prva postava..nemam ti šta pričat..sve ćeš na djelu da vidiš..
Baš danas pričamo kako nam je najveće pojačanje što smo se Arapa riješili..
Ajde gazda vidit cemo sve :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 13 jul 2013, 23:15

@NkBratstvoGračanica

Znam ga dobro, pa se zato i šalim s njim,vjerujem da mi ništa ne zamjeri ;-)

Zna li neko možda kada je izvlačenje parova za predstojeću sezonu i s kim i kada Bratstvo igra ako su možda već izvučeni ? :-)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 23:31

Slobodanpad1945 je napisao/la:@NkBratstvoGračanica

Znam ga dobro, pa se zato i šalim s njim,vjerujem da mi ništa ne zamjeri ;-)

Zna li neko možda kada je izvlačenje parova za predstojeću sezonu i s kim i kada Bratstvo igra ako su možda već izvučeni ? :-)
Hahah tako je brate ;)

A parovi valjda ce bit izvuceni u petak :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 10:01

u srijedu prvi test, protiv Odžaka u gostima
Undici stelle - ACM 1899

13Maki12
Kontakt:

Post Postao/la 13Maki12 » 15 jul 2013, 11:33

U petak u pola 12 je izvlačenje parova..
Noćima zbog tebe nespavam, jer zbog tebe sam predoziran. U mojm venama si samo ti, bez tebe ne mogu živjeti. Tvoje ime meni sveto je, tribina Istok u transu sada je. Ova pjesma neka nosi te Jedinstvo do nove pobjede..

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 13:53

hajmo malo bacat bombe al teškog kalibra

Samir Efendić i Jasmin Mujkić danas boravili na razgovoru kod načelnika Helića :?
Undici stelle - ACM 1899

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 jul 2013, 14:14

Možda su došli da traže zarađeno :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 15 jul 2013, 14:29

možda
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 jul 2013, 19:44

I jestel saznali jesul i zasto su bili na razgovoru,ja kako sam cuo dolazili su po papire i fino ih je nacelnik pocasto :mrgreen: ? I imal jos sta novoga ? :D Izgleda da je stigao i taj famozni desni bek...Aljukic Alden...koliko tu istine ima vidit cemo inace momak je u-21...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jul 2013, 21:24

e sa Aljukicem ste se usrecili :lol: pripremite odma gajbu piva i kakvu zestu :lol: taj nema mjesta ni u Bukinju a kamoli Bratstvu ;)
Sloboda Tuzla

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 15 jul 2013, 22:15

fukaratz je napisao/la:e sa Aljukicem ste se usrecili :lol: pripremite odma gajbu piva i kakvu zestu :lol: taj nema mjesta ni u Bukinju a kamoli Bratstvu ;)
Ma znamo da se nismo usrecili ali eto ovaj sadikovic poceo opasno dovodit igrace hocu reci pošo je gomilat igrace a nasa djeca na posudbu,kakav aljukic pa nikad cuo za njega on njega dovodi do 21 god pa bas moze igrati pored timkova npr na boku,stvarno ne shvatam pitam se gdje je igro taj aljukic poslije nekoliko utakmica za slobodu,reko sam denis je **** igrac.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 jul 2013, 22:41

Bratstvo81 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:e sa Aljukicem ste se usrecili :lol: pripremite odma gajbu piva i kakvu zestu :lol: taj nema mjesta ni u Bukinju a kamoli Bratstvu ;)
Ma znamo da se nismo usrecili ali eto ovaj sadikovic poceo opasno dovodit igrace hocu reci pošo je gomilat igrace a nasa djeca na posudbu,kakav aljukic pa nikad cuo za njega on njega dovodi do 21 god pa bas moze igrati pored timkova npr na boku,stvarno ne shvatam pitam se gdje je igro taj aljukic poslije nekoliko utakmica za slobodu,reko sam denis je **** igrac.
Samo mozes li mi rec kako je to Denis poceo gomilat igrace ? Tako sto je Daso sredio 5 pojacanja prije Denisovog dolaska pa je onda Denis doveo jos jedno pojacanje naknadno :O I ko je uopste reko da ce momak igrat ? Pa ima njih kamara sto dodu pa sjede na klupi.....

kerber
Kontakt:

Post Postao/la kerber » 16 jul 2013, 16:08

Aljukič je dobar. to je školovan igrač djete Slobode polakom vidječete. njegovo vrjeme tek dolazi zna Denis.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jul 2013, 16:10

realno i imate najbolju ekipu u ligi svidjelo se to nekome ili ne! nisam znao da ste i Almira Halilovica doveli, extra igrac ;)
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 16 jul 2013, 16:12

kerber je napisao/la:Aljukič je dobar. to je školovan igrač djete Slobode polakom vidječete. njegovo vrjeme tek dolazi zna Denis.
kako ce biti dobar kad vec dvije godine pije svaki dan, evo ima i pola godine kako drma i po cigarama!
Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.