FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hoće li danas biti lječnički pregled i predstavljanje i ako hoće u koliko sati će biti 
Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- amel10071988
- Kontakt:
neznas ti nistaMrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Pusti supljake.... Ta nagrada znaci da je najbolje odigrao prvenstvo a ne da je najbolji igrac..... Pa eto na zadnjem svjetskom prvenstvu u Juznoj Africi mescini Iniesta ili Xavi dobise nagradu (mozda je i neko treci) a Messi i Ronaldo su nastupali na istom, a znamo koliko su potonja dvojica bolja od ove dvojice ranije navedenih.....amel10071988 je napisao/la:neznas ti nistaMrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
![]()
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... l=viewnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i gledano za tu nagradu dobio ju je iskljucivo tome sto je kapiten i sto je u finalu bio najbolji, a ako ce se gledati cijeli turnir Isco i Morata (doduse ovaj je bio rezerva) su bili najbolji igraci.... Pogotovo je Isco jeo malu djecu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Upravo! Teba dodati da je Totalni fudbal upravo igranje sa svim fudbalerima u ofanzivi i defantivi. Također priče o tzv. atomskom fudbalu i njegovoj dominantnosti po pitanju nepredvidivosti su i donekle tačne i donekle netačne.Bilall je napisao/la: Ne, nije...u pravu si Barcelona je sa Guardiolom igrala totalni nogomet (nagla promjena tempa, brza izmjena pozicija, jak presing-naveo si), ali ga je znatno unaprijedila sa igrom kratkih pasova. Sada vec Barcelona izgleda lose i u nekim momentima ih je dosadno posmatrati. Izgubili su neke mnoge osobine osim igre kratkih pasova pa ih protivnik nekada nadigra i 35% posjeda lopte.
Bayernu bi Pep mogao samo da napravi taj upgrade na igru kratkih pasova i dominacija je neminovnost.![]()
Bayern ima sve karakteristike ekipe koja igra totalni nogomet. Sposobni su da odigraju na visokom fizickom nivou i da fizicki izdominiraju protivnika, odigraju snazan presing, imaju sposobnost kod igraca da odigraju vise pozicija sto nerijetko pomuti protivnika, i imaju tu vrlinu da su im svi igraci spreni da odigraju u oba smijera uz brze transformacije, kako u ofanzivu tako i u defazivu.
Posle utakmice sa Barcelonom, jedan je forumas napisao "Bayern se sa svim igracima brani, i sa svim napada" ,tacno tako nekada i izgleda na terenu![]()
Mislim da su sve te cinjenice i privukle Guardiolu pa je odbio neke klubove koji su ponudili puno vise za njega, a prihvatio je ponudu Bayerna.
Kažete, Barcelonina igra nije dovoljno dobra jer se nije prilagođavala, bila naizgled jednodimenzijalna. U stvari ta igra je oduzimala ono najbitnije protivniku, posjed. Kada protivnik nema posjeda, te osvajanjem istog biva pritisnut sa svih strana i satjeran u 16 m je poprilično nesposoban za uzvratni udarac, zar ne? Dosta stvari se moralo poklopiti Guardiola-inoj igri u Barceloni da se pobijedi, a ne da se izdominira jer potpunu dominaciju i trpanje pomenute nisam vidio.
Današnja Barcelona je postala u potpunosti jednodimenzijalna. Messi je u stvari napadačka igla u ovoj igri. Bez Messija nema golova, a čuvanje lopte i to sa dosta usporenim tempom je slika današnnje tiki-take. Čitajući Barcin pdf tokom sezone, uočio sam kritike na to da ni presing nije više kao nekada.
Sada, kada bi Pep uspio kombinirati i postojeću i Igru tikt-taka, te ih primjenjivao davajući veću nepredvidivost igri ( zamislite protivnika kada ne zna šta postaviti protiv Bayern-a), dominacija sve izvjesnija. Ali vrijeme će pokazati da li je to moguće, a mislim da, s obzirom na kadar i kvalitetu, je itekako moguće.
Dobar je Isco al' je on ipak za klasu ispod Thiaga.MrMuscle je napisao/la:Isco je presao u Real koliko ja znam...Saurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.![]()
- supermario
- Kontakt:
Sad idemo po EnglezaSaurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- Centre forward
- Kontakt:
Koji je taj ?supermario je napisao/la:Sad idemo po EnglezaSaurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Joooj ljudi, gledam u 2023. godinu, Bayern ima 10 jubilarnih titula lige prvaka i mete sve redom. U medjuvremenu nas je Pepp napustio, osvojio je sa nama sve kao i Jupp, samo sto je ovaj to cinio nekoliko godina za redom.
Nas trener je Jurgen Klopp, koji je doskora trenirano elf i sa njima osvojio 2puta svjetsko prvenstvo i jednom evropsko...
Ribery, Götze i Reus nekoliko godina zaredom proglasavani za najbolje igrace svijeta!!!

PS: Alcantara se nije uspio probiti u Bayernu, hahahahhahah
Nas trener je Jurgen Klopp, koji je doskora trenirano elf i sa njima osvojio 2puta svjetsko prvenstvo i jednom evropsko...
Ribery, Götze i Reus nekoliko godina zaredom proglasavani za najbolje igrace svijeta!!!
PS: Alcantara se nije uspio probiti u Bayernu, hahahahhahah
Stern des Südens
Vjerovatno misli na Wilsherea.Centre forward je napisao/la:Koji je taj ?supermario je napisao/la:Sad idemo po EnglezaSaurman je napisao/la:Najbolji mladi igrač Španije je sad u našim redovima, još kad pomislim da smo prije mjesec dana doveli i najboljeg mladog igrača Njemačke neprocjenjivo.
Koji je taj ?

- Centre forward
- Kontakt:
Mali Jacky
. Mozda u Bayern II, mada sumnjam da bi i tamo im'o mjesta 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Džaba se nadate, nema šanse da mene dovedete.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Dobar posao uprave za pohvalu.
Decki ova tema je iskljucivo o Bayernu a ne o Barceloni i tika taki,sta je barca bila i sta ce biti za to posjetite temu Barcelona.
Pep je zelio Tiaga i javno izjavio da mu treba takav igrac sto se da zakljuciti da ce se Tiago naigrati u Bayernu, Pep zeli nesto novo kombinovati Barcelonin i Bayernov stil ako uspije biti ce to nesto nevideno dasada u fudbalu, jer Pep zeli biti dio nove ere fudbala, u jedno sam siguran da ce gajiti fudbal s laznom devotkom nest tipa:
...........NEUER.....................
..LAHM....DANTE.....ALABA
................JAVI.......................
.......TIAGO.........SWAJNI........
....MULLER.......KROOS.........RIBERY..
.................GOTZE..............
Decki ova tema je iskljucivo o Bayernu a ne o Barceloni i tika taki,sta je barca bila i sta ce biti za to posjetite temu Barcelona.
Pep je zelio Tiaga i javno izjavio da mu treba takav igrac sto se da zakljuciti da ce se Tiago naigrati u Bayernu, Pep zeli nesto novo kombinovati Barcelonin i Bayernov stil ako uspije biti ce to nesto nevideno dasada u fudbalu, jer Pep zeli biti dio nove ere fudbala, u jedno sam siguran da ce gajiti fudbal s laznom devotkom nest tipa:
...........NEUER.....................
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
dawud je napisao/la: ...........NEUER.....................
Dante je dobar, ali nije toliko dobar da igra sam nazad...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sletio je u Italiju.

Prestanite sa nebulozama o novim igracima, za nas su transferi zavrseni dolaskom Thiaga, barem sto se tice ove godine.

Prestanite sa nebulozama o novim igracima, za nas su transferi zavrseni dolaskom Thiaga, barem sto se tice ove godine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta samo Bayern radi igracima... Moraju se odrec jednog dijela platez da bi bili dio istog. >_<
Snaga Bayerna!!!

zaista pred nama je svjetal buducnost imamo zlatne momke koji tek trebaju dda pokazu sta znaju ,a vec su bitke i bitke borili na z=raznim frontovima ,ovo ce biti zestoko prekaljeni momci,svjetla nam je buducnost,sto se mene tice ovaj bayern je pokazao prosle sezone nesto sto ce teko ko moci ponoviti sa takvom dominacijom na svim poljima .Ta ce se sezona dugo doista pamtiti sa takvim merakom.seliei taj famozni super kup protiv engleza na celu sa sejom murinjom i ocekujem osvajnje istog kao slag na troftu za sezonu i snova.Da li ce pep moci ponoviti sa istim tempom i nacinom sa par primjesa i barcine kuhnjie vidjet cemo ,trebat ce vremena za aklimatizaciju jednih na druge .thulkazal je napisao/la:Snaga Bayerna!!!
PS:ovako posto nema nicega tolko atraktivnog osmi danjasnje transfera tiaga u minhen,za one kji imaju vremena ,interesujeme me kakvi su vai stavovi misljenja ,nostalgije za prijasnjim genracijama,timovima itd ...naseg bayerna .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.