Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 15 jul 2013, 13:30

Moyes je nedavno rekao da pregovori za sada idu veoma dobro,i da nikada nije rekao da je United zainteresovan za Thiaga..Nema razloga zašto bi lagao,tako da će vjerovatno dovesti igrače koje je zapikao.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 13:48

Guillem Balague ‏@GuillemBalague 1m

La oferta de 30 millones del Manchester United por Cesc, explicada en @diarioas en unos minutos

On je prvi objavio za dolazak Barcinih igrača u EPL , Delfouele u Everton i Alberto u LFC . Sad evo ovo postavio .

http://futbol.as.com/futbol/2013/07/15/ ... 04337.html
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 15 jul 2013, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 jul 2013, 13:48

Manchester United are preparing a £35m bid to bring Cesc Fabregas back to England, according to Sky ****.
And Sky **** understand that interest will be made official imminently.
;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 15 jul 2013, 13:50

Nema od toga nista...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 jul 2013, 14:09

Novinarska naglabanja, nista vise. Fabregas bi bio odlican dodatak Unitedovom veznom redu, mozda i najbolji na trzistu (o tome smo vec raspravljali) ali nekako s navijacke strane nisam za njega. Arsenal mu je sve dao pa je plakao kao malo dijete da ga puste u Barcelonu, imao sam utisak kao da je i samu Barcu natjerao da ga kupi. Nemoj bgti da kroz sezonu-dvije pocne plakati opet za Katalonjom, klimom ili La Barceloneta-om. Naravno da se nebih bunio previse protiv njegovog dolaska ali ne vjerujem da ce Barca prodavati jos jednog veznjaka, Songa mozda ali Fabregasa nikako.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 14:15

BBC Sport ‏@BBCSport 14s

Manchester United have made a bid of 30,000,000 euros (£25.9m) for Barcelona midfielder Cesc Fabregas #mufc #bbcfootball

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 jul 2013, 14:15

:lol: :lol: :lol: smijesna suma..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 15 jul 2013, 14:21

ma Ando ce igrat na sredini uz Carricka i to je to... :D

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 jul 2013, 14:23

nerkolfc je napisao/la:BBC Sport ‏@BBCSport 14s

Manchester United have made a bid of 30,000,000 euros (£25.9m) for Barcelona midfielder Cesc Fabregas #mufc #bbcfootball
Ev nadjoh na twitteru nekih podataka.

Cesc Fabregas created more chances for Barca last season (50) than Kagawa, Nani & Cleverley combined with 49!!

If Barça accept a £30m offer for Fabregas, Arsenal can buy him for just £15.5m as the Gunners get 50% of the transfer fee Cesc generates!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 jul 2013, 14:27

soxx je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:BBC Sport ‏@BBCSport 14s

Ev nadjoh na twitteru nekih podataka.

Cesc Fabregas created more chances for Barca last season (50) than Kagawa, Nani & Cleverley combined with 49!!

If Barça accept a £30m offer for Fabregas, Arsenal can buy him for just £15.5m as the Gunners get 50% of the transfer fee Cesc generates!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 jul 2013, 14:31

Nema sanse da ga Barcelona pusti. Ostali bi na Busquetsu, Xaviju, Songu i Iniesti sto se tice veznjaka.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 jul 2013, 14:32

@indexfootball no. any profit on what they paid. If they paid 30 and sell for 35 arsenal get 2.5.

Evo jedan je izgleda objasnio kako treba :D

Kad bi prodali ga za 60 mil onda bi arsenal dobio 15 mil, ako sam dobro skontao. :mrgreen:

Al i ja mislim da ga nece barca pustat.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2013, 14:36

Ja ovih hejtera što su se skupili, ne znam šta se brinete za naša pojačanja :roll: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 jul 2013, 14:39

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ovih hejtera što su se skupili, ne znam šta se brinete za naša pojačanja :roll: :mrgreen:
Nisi ti dobar, realno.
Po cemu si zakljucio hejteri? I forum je za raspravu sto nebi smjeli raspravljat o potencijalnom pojacanju Uniteda ?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2013, 14:47

soxx je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ovih hejtera što su se skupili, ne znam šta se brinete za naša pojačanja :roll: :mrgreen:
Nisi ti dobar, realno.
Po cemu si zakljucio hejteri? I forum je za raspravu sto nebi smjeli raspravljat o potencijalnom pojacanju Uniteda ?
Hvala na vrijeđanju, vidim i ti si odgojeno dijete :( :mrgreen:

Čuj po čemu sam zaključio, zar nije dovoljno što navijaš za Chelsea, a ovi drugi su scouseri koliko vidim :mrgreen:

I jedni i drugi mrzite United, tako da nije teško zaključiti :mrgreen:
A to što radite nije diskusija, kopirali neki tweet i hrpu smileya ubacili kako bi ismijali United i stavili do znanja da nema ništa od ovog transfera, iako to zna svako od nas koji navijamo za United :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 15 jul 2013, 15:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
soxx je napisao/la:
Nisi ti dobar, realno.
Hvala na vrijeđanju, vidim i ti si odgojeno dijete :( :mrgreen:

Čuj po čemu sam zaključio, zar nije dovoljno što navijaš za Chelsea, a ovi drugi su scouseri koliko vidim :mrgreen:

I jedni i drugi mrzite United, tako da nije teško zaključiti :mrgreen:
A to što radite nije diskusija, kopirali neki tweet i hrpu smileya ubacili kako bi ismijali United i stavili do znanja da nema ništa od ovog transfera, iako to zna svako od nas koji navijamo za United :mrgreen:
Znaci ovdje ne smijes pisat ako nisi simpatizer Uniteda, wow.

a ovo boldano
Vjerujem da na moj ciljas tweet i smajli. Po onom se samo Arsenal moze ismijati, iako nije ni to cilj bio. Da bi dobili npr 15 mil treba se lik prodat za 60.

Samo sto smo rekli jeste da je tesko da ce ga barca pustiti i vi to sebi u glavi zakljucite i prevedete "United je karin a, nece fabregas nikad kod njih, buahah". Bravo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2013, 15:11

soxx je napisao/la: Znaci ovdje ne smijes pisat ako nisi simpatizer Uniteda, wow.
To nisam napisao niti rekao, možete pokušati konstruktivno pisati, za promjenu :mrgreen:

soxx je napisao/la:Samo sto smo rekli jeste da je tesko da ce ga barca pustiti i vi to sebi u glavi zakljucite i prevedete "United je karin a, nece fabregas nikad kod njih, buahah". Bravo.
Zar nije tako, to što si napisao je samo uljepšana verzija toga da je United **** i da ne mogu nikoga dovesti, a kamoli jednog Fabregasa i da se samo sramote sa ovom ponudom :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 15 jul 2013, 15:14

Pise se po fb da je Garay igrac Uniteda sta reci nije mi taj transfer jasan nikako
Glory Glory Man United !!! :D

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 15 jul 2013, 15:21

aa kome je jasan :? pored ovoliko štopera, i to jako kvalitetnih

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 jul 2013, 15:23

red devil88 je napisao/la:Pise se po fb da je Garay igrac Uniteda sta reci nije mi taj transfer jasan nikako
Kada se pogleda broj nasih defanzivaca apsolutno je suludo da mi dovodimo jos jednog, stopera tacnije. Ali kada sagledas bolje i ima logike iako sam jos uvijek misljenja kako Garay nije igrac za Uniteda. Small, Evans i Vida su imali problema sa povredama. Vidic pogotovo, Small je imao dosta oscilacija u svojim igrama i cesto je znao razocarati do neprepoznatljivosti, Evans je imao dosta dobrih utakmica ali u paru sa Smallom i Riom tesko da moze sam, Ria stizu godine (stigle su ga tacnije) tako da on ne moze biti kljuc odbrane vise. Ostajes jedino na Jonesu koji je sav jadan zbunjen jer ni sam ne zna koju poziciju ce igrati. Ne mozes ti igraca koristiti vecinom ne beku i u vezi i onda ga automatski prebaciti na stopera, jednostavno nema kontinuitet i pravit ce dosta kikseva, pokusali smo to prosle sezone sa Carrickom i nije nimalo dobro izgledalo.

Dakle dolazak stopera i nije toliko zacudjujuci kada se gleda iz ove perspektive. Ali 20+ miliona na Garaya je po meni bacanje para nizvodno. Kada dajes 20, i vise, milki za nekoga onda ne popunjavas rezervu nego dovodis igraca za prvih 11, on meni nije za prvih 11 Manchester Uniteda ali se nadam, najiskrenije, kako u klubu imaju jake razloge sto popunjavaju prvo odbranu koja u usporedbi sa vezom ima zavidnu strukturu. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.