Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Andrej
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2013, 15:50

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije i dugo godina jedan od najboljih igrača Serije A Fabricio Mikoli karijeru će nastaviti u Lećeu, koji igra u trećem rangu takmičenja.

Mikoli je prethodnih šest godina igrao za Palermo, koji je prošle sezone ispao u Seriju B. On je za sicilijansku ekipu u tom periodu odigrao 165 utakmica i postigao 74 gola.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 jul 2013, 18:23

Andrej je napisao/la:Nekadašnji fudbalski reprezentativac Italije i dugo godina jedan od najboljih igrača Serije A Fabricio Mikoli karijeru će nastaviti u Lećeu, koji igra u trećem rangu takmičenja.

Mikoli je prethodnih šest godina igrao za Palermo, koji je prošle sezone ispao u Seriju B. On je za sicilijansku ekipu u tom periodu odigrao 165 utakmica i postigao 74 gola.
Mogao je on jos i u Seriji A odigrati.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jul 2013, 19:30

Artemio Franchi na predstavljanju Gomeza :o svaka čast Violama, vazda su mi bili simpa :P

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 15 jul 2013, 19:40

Nema tu nista cudno.. ipak je GOmez WC igrac.

slika
Zadnja izmjena: Thorin, dana/u 15 jul 2013, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jul 2013, 19:43

:lol: :lol: :lol: dobar
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 15 jul 2013, 20:08

:lol: :lol:
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2013, 21:01

slika :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 jul 2013, 21:06

Kakav docek Gomeza!! 8-)

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 15 jul 2013, 21:28

Small club mentality, pa nije Maradona se vratio. :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jul 2013, 22:57

ogromno pojacanje, kruna dobrog rada od par sezona...vazda mi se Montela svidjao kao trener.

za sad su se daleko bolje pojacali od svih ekipa sem Juventusa i mozda Napolija, a nakon prodaje Jovetica vjerujem da ce sigurno jos 10-15 miliona uloziti u ekipu- nemaju nikakav razlog da ovako ne docekuju igraca. Doveli su mozda i boljeg centarfora nego jedan Juve i sigurno jednu od najvecih zvijezda serije A trenutno. Upitno je da li je i jedan napadac u seriji A, nakon odlaska Kavanija, na golgeterskom nivou Gomeza.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 15 jul 2013, 23:02

Nego dovodi Teveza, nego Gomeza, nego Lexalta (nadam se da sam dobro napisao) :lol:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 15 jul 2013, 23:04

Oni su doveli Cavanija, ali su toliko dobri da su ga posudili PSG-u na jedno 4 ili 5 godina, ne znaju šta će od WC igrača, ionako na svakoj poziciji imaju najboljeg igrača lige.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 23:08

Fiorentina dovela Marka Dabru iz Cibalije za 1 mil. € + bonus . Inače momak je bio najbolji strijelac nedavno završenog juniorskog turnira na Otoci, nastupao je i na Škija memorijalu prošle godine, inače je bio najbolji igrač Evrope do 15 godina i najmlađi debitant HNL , 16 godina i 2 dana.

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... iorentina/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 16 jul 2013, 08:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:ogromno pojacanje, kruna dobrog rada od par sezona...vazda mi se Montela svidjao kao trener.

za sad su se daleko bolje pojacali od svih ekipa sem Juventusa i mozda Napolija, a nakon prodaje Jovetica vjerujem da ce sigurno jos 10-15 miliona uloziti u ekipu- nemaju nikakav razlog da ovako ne docekuju igraca. Doveli su mozda i boljeg centarfora nego jedan Juve i sigurno jednu od najvecih zvijezda serije A trenutno. Upitno je da li je i jedan napadac u seriji A, nakon odlaska Kavanija, na golgeterskom nivou Gomeza.
:lol:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2013, 11:31

cudi se ti koliko hoces ali tako je to.

Ljorente ce biti zmaj u Juveu, i naravno u svako momentu je: free Ljorente > 20 miliona Gomeza... ali da je bila situacija dovodjenja Ljorentea za pare, i on bi bio u tom rangu- najmanje 20 miliona i u toj situaciji kod svakog objektivnog navijaca TRENUTNO je 20 mil Gomez> 20 mil Ljorente....ne kazem da ce na kraju sezone biti tako, ali treba malo biti objektivan, golgeterski ucinak u karijeri i reputacija Gomeza kod neutralnih posmatraca je U OVOM MOMENTU daleko ispred onog od onog Ljorentea.

bio bi pojacanje i za Juve, a da ne govorim kakvo je to pojacanje za Fiorentinu.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2013, 11:45

Carli je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ogromno pojacanje, kruna dobrog rada od par sezona...vazda mi se Montela svidjao kao trener.

:lol:
Ko još ovog uhljupa sluša, lupa na sve strane k'o maksim po diviziji. :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jul 2013, 11:49

nek ti sta znas sreco moja..ko se ne slaze s tobom "uhljup" ,ovo-ono . u nedostatku inteligencije i vlastog misljenja ( ne Marotinog) samo znas vrijedjat ljude ili na troll okrenut...tacno kakva vas 2-3 teleta imaju na onoj temi nasoj, vidi covjek da su i upravu ovi ostali sa PDF-a serija A . Samo steta sto ostale normalne tako gledaju.

A bog sami zna koliko acc vec promijenili, dovoljno je samo to pogledat. Nije dzaba to Monolog cistio, a i ti isto il prestani sa uvredama (nije ti prva al covjek ne obraca paznju) i okreni se diskusiji ili pocni smisljat novi 51.nick ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 jul 2013, 12:16

Očekuje nas paklena sezona u Serie A , dosta klubova se jako kvalitetno pojačava. Bit će interesantno ove sezone , možda ćemo gledati i najbolju sezonu još od vremena prije "farsopolia" .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 16 jul 2013, 12:52

ultrasstyle_tz je napisao/la:nek ti sta znas sreco moja..ko se ne slaze s tobom "uhljup" ,ovo-ono . u nedostatku inteligencije i vlastog misljenja ( ne Marotinog) samo znas vrijedjat ljude ili na troll okrenut...tacno kakva vas 2-3 teleta imaju na onoj temi nasoj, vidi covjek da su i upravu ovi ostali sa PDF-a serija A . Samo steta sto ostale normalne tako gledaju.

A bog sami zna koliko acc vec promijenili, dovoljno je samo to pogledat. Nije dzaba to Monolog cistio, a i ti isto il prestani sa uvredama (nije ti prva al covjek ne obraca paznju) i okreni se diskusiji ili pocni smisljat novi 51.nick ;)
Ne, nisi ti uhljup jer se ne slažeš sa mnom, uhljup si jer si iritantan i arogantan prema ostalim članovima, pogotovo na "našoj" temi. Svi su ti fino govorili da si naporan, da prestaneš prati na ruke redovno, ti izigravaš neku veličinu. Dovoljno govori to da si skoro svima (bio) na ignore listi, glupost mi je da sad kao moderator ne možeš pa opet tvoji "postovi" bodu oči.

Ja hvala Bogu imam svoje mišljenje, isto sam mislio i prije dolaska Marotte, i nakon, rezonski sagledam stvari i odlučujem na osnovu rezultata i obavljenog rada, ne na osnovu jedne utakmice i toga što me prijatelji zajebavaju jer Marchisio "nema pojma". :(

I naravno, opet lupaš kao i obično, ovo je moj prvi nick na ovom forumu, nikad prije nisam bio registriran, to slobodno možeš provjeriti. Što se ostalih tiče, to me ne zanima, ja nemam nikakve veze sa njima, niti se sa bilo kim na forumu povezujem kao "svojim". To ostavljam tebi.

Toliko od mene, a ti sad možeš nastaviti lupati. Hvala.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jul 2013, 15:22

:D :D :D :D :D
Ko bi rekao da ljudi navijaju za isti klub!?
:D
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Andrej i 6 gostiju.