FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 15 jul 2013, 14:05

Kako mi je krivo sto Lewa ne moze ovo ljeto doci.
Dok je u ovakvoj formi , ono sad je bas Svjetska klasa.

Brz, dobra tehnika, dribling, sut, 1 na 1, zna sam sebi stvoriti priliku sve osobine modernog napadaca tipa Suarez i Cavani.
Znam da ce doci sljedece godine dzaba ali sa njim su puno vece sanse da se titula LP odbrani.
Bog zna sta ce se sve desiti sa njim tokom ove sezone.

Thiago mi je porastao u ocima poslije slike sa Edom Maajkom jos samo da nas na terenu zadivi.

U velikim utakmicama Pep nece biti glup pa da izvadi Martineza iz sredine.
Takodjer, zbog nagomilanja igraca u sredini, ja bi prije poslao Shaqiria na pozajmicu nego prodao Gustava, jer je Luis destruktivac par exellance.

Osovina Spanske repke u buducnosti na sredini : Javi i Thiago.
---||---- Njemacke repke ---------| | ----------- : Kroos, Gotze, Muller. 8-)

P.S. : Volio bi da momacki prospemo Chelsea u Super Cupu jer vec vidim njihove navijace sa transparentima tipa uzeli smo vam Klempu iz vase avlije.
Bas da ih prospemo sa jedno 7 komada :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 15 jul 2013, 14:23

Bajern sa igračkim kadrom je trenutno najjaci u svijetu i sa onim sto su pokazali prosle sezone može se reci da im niko ne može parirati. Ukoliko Gvardiola pocne sa nekim drasticnim promjenama u sistemu igre bojim se da bi to moglo da utice na igrace, koji ne bi mogli da ispune te njegove zadatke i da dodje do pometnje na terenu, a ako ostavi postojeci sistem i doda neke minimalne promjene onda ne vidim taj tim koji moze zaustaviti Bajern.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 18:41

momci kad je predstavljanje tiaga.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2013, 18:45

slika
PEP je napisao/la:momci kad je predstavljanje tiaga.
Navodno bi se sutra trebao pojaviti na treningu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2013, 18:50

Kako je lijepo biti navijač Bayerna 8-)

Šteta za Roberta, a baš me zanima kako će Gotze sve ovo podnijeti. On će kasnije krenuti sa treninzima, tako da će odmah biti u zaostatku. Veoma je moguće da će on igrati u napadu ili Muller, jednostavno je vezni red prebukiran.

Ovo će biti nešto potpuno novo i Javi će biti najvjerovatnije stoper. Jerome ispada ili Dante, mislim prije Jerome. Pošto Pep voli da napada po sredini terena, iako je Bayern napadao po stranama ove sezone očekujem Kroos-a i opet Mullera, te Gotze kao cenetu. Iza njih Bastian must play i Thiago.

Gotze i Muller imaju prednost što mogu igrati i u napadu :D

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2013, 19:00

Thiago sletio ...

slika

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2013, 19:15

BadrHari je napisao/la:Kako mi je krivo sto Lewa ne moze ovo ljeto doci.
Dok je u ovakvoj formi , ono sad je bas Svjetska klasa.

Brz, dobra tehnika, dribling, sut, 1 na 1, zna sam sebi stvoriti priliku sve osobine modernog napadaca tipa Suarez i Cavani.
Znam da ce doci sljedece godine dzaba ali sa njim su puno vece sanse da se titula LP odbrani.
Bog zna sta ce se sve desiti sa njim tokom ove sezone.
Ne mogu se bas s tobom sloziti oko ovoga. Lewat je dobar, sigurno jeste, ali se moze mjeriti sa ovom dvojicom napadaca, a isto tako ne vidim razloge zasto bi on mogao biti ta prevaga koja ce nam donijeti vece sanse da se odbrani LP.

S druge strane njega porediti sa Suarezom mislim da je besmisleno, ja bih ga prije poredio sa Gomezom (mozda je i to pretjerano), ali imam neki osjecaj da Lewat nece doci u Bayern, cisto iz razloga sto Pep-u takav napadac ne godi i ne treba!!!
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jul 2013, 19:22

Thiago je odlican igrac koji je mozda i falio Bayernu da bude jos jaci. Tu na sredini terena ce se dobiti dosta na brzini, a treba ocekivati da tehnicki cijeli tim dosegne jedan veliki nivo. Guardiola je Spanac i normalno je ocekivati da zeli Bayern podici na jos veci nivo u tehnickom smislu, te da Bayinu igru ucini jos ljepsom za oko. Licno nemam nista protiv toga, naprotiv Bayo u novoj sezoni moze postati cak i mnogo jaci.

Sto se tice cestih konstatacija da je Guardiola rastrosan, te da Bayernu nije trebalo novih igraca ne bih se slozio s tim.
Svi veliki europski timovi se pojacavaju i nastoje da skinu Bayern s trona, a mnogi Bayernovi bitni igraci polako ulaze u 30-te godine, te je zbog toga potrebno tim osvjeziti i praviti buduci kostur Bayernove ekipe. Kada se upari jedan Ribery s Goetzeom moze se jedino mnogo dobiti, a ne izgubiti. Kako god prva postava Bayerna izgledala u njoj mora biti mjesta za Mullera i mislim da je to i Guardioli jasno.

Da se dotaknemo malo cestog osporavanja Bayernovog uspjeha kako protiv Barcelone, tako i uopsteno u Europi.
Nedavno je Pele - narcisoidni Brazilac izjavio kako Bayern nije najbolja europska ekipa. Jasno je kako je ovakva izjava plod zavisti nad Bayernovim uspjehom, te nemogucnost prihvatanja da Neymar kao njegov miljenik ne igra u najboljem timu svijeta. Takodjer forumas Romario je izjavio mnogo puta ovdje kako je Bayern pobijedio rastimanu Barcelonu i na taj nacin umanjio Bayernovu pobjedu, a nije pomislio da su Bayini igraci Barcu ucinili nemocnom. Naposlijetku su i oni sami to priznali, veliki igraci poput Inieste, Messija, Xavija su priznali da su izgubili od boljeg. Ako mogu oni, onda mozete i svi vi simpatizeri ovog kluba.
Neutral je napisao/la:Šteta za Roberta, a baš me zanima kako će Gotze sve ovo podnijeti
Nema potrebe za gomilanjem igraca, sljedece godine ce vec biti mjesta i za njega kada neki igraci napuste Bayern, a usto ce ga Bayern dobiti dzaba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 15 jul 2013, 19:31

jeli sutra to predstavljanje alcantare i koji bi broj trebao nositi
joj hamo vidi mu glave

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 jul 2013, 19:39

[youtube][/youtube]

Đerdan mašinica.
Sve je ovo sjajno,jos da Pep "ukroti" sve ove zvijezde i zvijezdice i nadje rjesenje kako da svi budu zadovoljni,bice super.
#miasanmia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 jul 2013, 19:39

thulkazal je napisao/la:Thiago sletio ...

slika

Je li ovo Pep u pozadini? I ako jeste je li mi moze neko objasniti ko je ovaj drugi misteriozni gospodin???

Da se malo osvrnem jos na igru, koja po svemu sudeci treba tek da se zaigra na nasem terenu...

Mislim da ce nestati Robbenovi prodori po desnoj strani gdje svi znamo kako lomi u lijevo i prolazi (tipican primjer go Barceloni ove sezone), isto kao i Ribery-evi prodori na suprotnoj strani.

Nestat ce ono sto nas je krasilo zadnjih nekoliko godina, upravo ono pomocu cega smo mi zaustavili Barceloninu igru, tu istu igru koju mi sada trebamo zaigrati...

Pitam se koliko je to pametno?

Jer ovo je za Pep-a borba sa vremenom, ukoliko uspio posloziti sve kockice u ekipi, da jednom Ribery-u trening ne djeluje vise smijesno, mislim da cemo postati najjaci klub na svijetu, i da se Barcelonina era nece nikako spominjati pored ove nase koju bi mi trebali postaviti.

ALI, sta ako to ne krene svojim tokom, pa u po frke Pep odluci da se vrati na stari sistem, u tom slucaju bi mogli imati sezonu koju bi bilo najbolje sto je moguce prije zaboraviti...
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 19:40

Sami Khedira, kaže Bayern München će biti "lovina" ove sezone od Real Madrida i drugih vrhunskih europskih klubova nakon njihovog uspjeha Lige prvaka prošle sezone.

Istina

"Bayern München morate znati da njihovi međunarodni suparnici namjeravam vraćaju ravnotežu", kazao je Welt am Sonntag. "Oni su sada lovina." tj,mi

sta bi dao za finale bayerna i real madrida.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jul 2013, 19:49

proFCB je napisao/la:
Je li ovo Pep u pozadini? I ako jeste je li mi moze neko objasniti ko je ovaj drugi misteriozni gospodin???
taj u pozadini je Pere Guardiola, brat Pepa i agent Thiaga il je savjetnik, kako se već to zove ...

slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 19:52

proFCB je napisao/la:Mislim da ce nestati Robbenovi prodori po desnoj strani gdje svi znamo kako lomi u lijevo i prolazi (tipican primjer go Barceloni ove sezone), isto kao i Ribery-evi prodori na suprotnoj strani.

Nestat ce ono sto nas je krasilo zadnjih nekoliko godina, upravo ono pomocu cega smo mi zaustavili Barceloninu igru, tu istu igru koju mi sada trebamo zaigrati...

Pitam se koliko je to pametno?
Ne vjerujem da ce prestatipo meni meni , nedavno je pep rekao za robena da je za njega dar tako nesto ,sto znaci da ima sigurno planove sa njim ,probat ce on milera po boku ,znamo da je miler neuporediv sa robenom po tehnickim karakteristikama ,zna se koliko je bayern ofanzivniji ubojitiji prodorniji sa robbenom ,sve zavisi hoce li pep biti kontsantan u rotacijama i svima davati sanse jer zaista premocnu klupu cemo imati,tri su fronat i dosta teskih tekmi ,recimo u tekmama gdje ce se morati viste trckarati vrsiti presing tu bi prednost davao mileru ,a kada idemo totalno ofanzivno robebenu ,mada mislim da ce biti rijetke tekme gdje cemo toliko presing vrsiti ,po meni blaga prednost je na strani robena ,sada smo preofanzivna ekipa sa geceom i tiagom,tako da ce pep u 95% tekmi ici od prve minute na ofanziva ofanziva i ofanzivo sto nije nam toliko strano ,ali ovaj put na malo vecem nivou.

Sto se tice ere barce ja mislim da je bayern vec sada nadmasio barcu i da se period od 2010 do 2013 moze komotno smatrati erom bayerna ,dakle od moguca 4 finala bayern je usao u tri bez obzira na neuspjeh u predhodna dva finala.cak ni sama barca nema takav postotak.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 20:04

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY

jesmo jaki ALI BAS MNOGO[/size].[/color]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2013, 20:07

Manje od 2 sedmice aBd do superkupa 8-)

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 15 jul 2013, 20:09

Neutral je napisao/la:Manje od 2 sedmice aBd do superkupa 8-)
Jedva cekam taj dan. :)
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 15 jul 2013, 20:09

Ja se nadam da će Bayern sljedeće sezone biti još jači, kao i Real Madrid i napokon da se desi uzvrat iz pretprošlogodišnje LP i neka bolji pobijedi.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 15 jul 2013, 20:14

RMA je napisao/la:Ja se nadam da će Bayern sljedeće sezone biti još jači, kao i Real Madrid i napokon da se desi uzvrat iz pretprošlogodišnje LP i neka bolji pobijedi.
Potpis 8-)
postoje velike tekme ali real i bayern su nesto posebno to neopisivi dueli
tu su i mancester ,milan ,inter prijasnji ,liverpool,juve,barca ,ajax i jos par timova sev su to velike tekme kada se igraju s obziro na povjest ovih titana ,ali bayern i real su svjetovi za sebe sudar dvaju svjetova zivim za dan kada ce se bayern i real sudariti u finalu LP ,kad vise nikada nebi pratio fudbal.Neka bolji pobjedi.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 15 jul 2013, 20:18

PEP je napisao/la:
RMA je napisao/la:Ja se nadam da će Bayern sljedeće sezone biti još jači, kao i Real Madrid i napokon da se desi uzvrat iz pretprošlogodišnje LP i neka bolji pobijedi.
Potpis 8-)
postoje velike tekme ali real i bayern su nesto posebno to neopisivi dueli
tu su i mancester ,milan ,inter prijasnji ,liverpool,juve,barca ,ajax i jos par timova sev su to velike tekme kada se igraju s obziro na povjest ovih titana ,ali bayern i real su svjetovi za sebe sudar dvaju svjetova zivim za dan kada ce se bayern i real sastati u finalu LP ,kad vise nikada nebi pratio fudbal.
FC Bayern je možda i jedini klub sa kojim Real Madrid nikada nije mogao odigrati utakmicu gdje bi ga pošteno razvalio žargonski rečeno. Ni Barcelona to nije, iako su posljednjih godina pokazali snagu, ali Bayern je klub koji je veoma jak, atraktivan, meni poslje Reala najdraži i najsimpatičniji iz više razloga i uz to neugodan protivnik po Real pa bi pobjeda bila još slađa.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []