AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ne mora da znaci. Nije Serija A toliko zahtjevna liga, moze im posluziti.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Istina, ali samo ako si fudbaler Juventusa u ovom trenutku.L'Avvocato je napisao/la:Ne mora da znaci. Nije Serija A toliko zahtjevna liga, moze im posluziti.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma nek ima neko i iskusan,dosta je bilo onih talenata,kako god okrenes bolji je od pirisaarsliv je napisao/la:maicon istrosen igrac..lose pojacanje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moguća formacija za početak sezone

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
odakle se sad izvuce taj golman
lijevi bek postaje priuritet, maikon je solidno rješenje za sezonu/dvije, gori nema šanse da bude od bilo koga u timu na toj poziciji
ajde osvaldo pakuj te kofere više
lijevi bek postaje priuritet, maikon je solidno rješenje za sezonu/dvije, gori nema šanse da bude od bilo koga u timu na toj poziciji
ajde osvaldo pakuj te kofere više
nema potpisa
je li to stvarno otisao marcos?
naravno jos jedan polovnjak maicon je pojacanje..mislim da ce biti hajka na njega tokom sezone..nista znacajno do sad..daj Boze da se sastavi taj tim da sta valja za narednu sezonu
Unica grande amore
-
Evil Genius II
" onclick="window.open(this.href);return false;
Manchester City have received no payment for selling Maicon to Roma, according to Sky Italy. Actually they paid him 2m € to leave!
rutinski odradjen posao od strane sabatinija
Manchester City have received no payment for selling Maicon to Roma, according to Sky Italy. Actually they paid him 2m € to leave!
rutinski odradjen posao od strane sabatinija
Maicon je solidno rijesenje za 2 sezone, ako ostane Balzaretti, DDR, Pjanić i Lamela, (za sta postoje vise nego solidni izgledi), Roma bi mogla sastaviti finu ekipicu pogotovo ako se dovede Strootman. A da ne pricam jos o nekom GK i ST umjesto Osvalda.
Inside Francesco Totti's Office | FORZA ROMA, Ep. 9
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Talijanska štampa: Strootman u Romi,PSV-u 17mil.€ plus bonusi! Već danas bi trebao trenirati u Brunicu.
Ne ide Danielle nigdje,dovidjenja prijatno
http://www.forzaroma.info/2013/07/15/st ... lia/242082" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forzaroma.info/2013/07/15/st ... lia/242082" onclick="window.open(this.href);return false;
PSV potvrdio na sluzbenoj stranici da je postignut dogovor oko Strootmana.
Strasan posao Vucice.
Strasan posao Vucice.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- francobaresi
- Kontakt:
Odličan trener i odličan izbor igrača tokom ovog merkata. Bit' će zanimljivo gledati Romu sljedeće sezone.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Roma dala 6 miliona za Gervinha sto je na kraju Arsenal prihvatio,izgleda da je ovo novo pojacanje Rome,Sabatini se uputio u Manchester odakle zeli da dovede i Evru,Eriksen odbio Leverkusen valjda i on ceka da predje u vucicu

Haj prevedi ukratkoManuel je napisao/la:Ne ide Danielle nigdje,dovidjenja prijatno![]()
![]()
Da svojim hadaljima ugasim snove
De Rossi ne ide nigdje jer je Roma odlucila da ne prodaje ovog igraca a i Garcia je izjavio da na njega racuna tako da od prelaska u Celzi nema nista,tolikosoxx je napisao/la:Haj prevedi ukratkoManuel je napisao/la:Ne ide Danielle nigdje,dovidjenja prijatno![]()
![]()
Da svojim hadaljima ugasim snove
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
E jeb'te se ondaManuel je napisao/la:De Rossi ne ide nigdje jer je Roma odlucila da ne prodaje ovog igraca a i Garcia je izjavio da na njega racuna tako da od prelaska u Celzi nema nista,tolikosoxx je napisao/la:Haj prevedi ukratkoManuel je napisao/la:Ne ide Danielle nigdje,dovidjenja prijatno![]()
![]()
Da svojim hadaljima ugasim snove![]()
Vjerovatno je to to. Iako je isto tako bilo i za Silvu prosle godine pa napusio opet milan.
Rudi Garcia je sjajan trener, ima sjajan posao da uradi sa Romom, uveren sam. Samo steta sto im ode Marquinhos...
jel sigurno to za Marquinhosa, prava steta bi bila do ode .. Romi treba jaka odbrana. Strootman ce steci jos iskustva igrajuci sa De Rossijem.Paradajz je napisao/la:Rudi Garcia je sjajan trener, ima sjajan posao da uradi sa Romom, uveren sam. Samo steta sto im ode Marquinhos...
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 6 gostiju.