FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam bio kući cijeli dan , je li išta jasnije ? Ko će na gol ? Hoće li Eldin igrati ?
ZELJEZNICAR 1921!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Hadžić ce na gol,a Adilovic bi trebao igrati.hamzaTM87 je napisao/la:Nisam bio kući cijeli dan , je li išta jasnije ? Ko će na gol ? Hoće li Eldin igrati ?
Mene zanima ko ce nam izvoditi prekide

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
- champions1921
Ma za teren su tako napisali u onom clanku koji je govorio o tim donacijama.. I ja se slazem da teren nije nesto, pogotovo kada su kisni periodi.. Prebrzo se unisti ali za kvalitetnu promjenu terena, kao sto je uradjena u Zenici, treba preko milion kerma..Buu je napisao/la:Izgled vara, treba pare u teren uloziti previse je grbav.champions1921 je napisao/la:Navodno da mi, pitari i Zenicani mozemo tu lovu upotrijebiti i za ostale svrhe jer kao tereni su nam dovoljno kvalitetni.. Bitno je samo da se radi na stadionu..bagrcavi je napisao/la:ovo je za terene čini se...
Adilovic daj Boze da i za pocetak sezone bude spreman
I sta je to toliko zeznuto kod Adilove povrede.. Na treningu u petak je dao gol i neki nas igrac (nisam siguran koji) je skocio iz zajebancije na njega a Adil nije ni trepno.. Na tom treningu kao i na onom u subotu se nije dalo primjetiti da je nesto pretjerano povrijedjen..
E.Colicsamozeljeznicar je napisao/la: Hadžić ce na gol,a Adilovic bi trebao igrati.
Mene zanima ko ce nam izvoditi prekide

BUDI ŽELJO !!!
- samozeljeznicar
- Kontakt:
--------------------Hadžić-------------------------
Zeljkovic------Kerla-------Skaljic-----Urdinov----
-------------Tomic--------------Hasanovic---------
Selimovic----------Jamak---------Bucan/E.Colic-
----------------Hodzic/Adilovic---------------------
To je ono najjace što možemo po mom misljenju .
AC Milan !
AC Milan !
Baš sam gledao u videu ali nisam mogao skontat ko je, daj bože da iko išta uradi sa onim njegovim "balonima" koje šalje iz kornera.bagrcavi je napisao/la:Jamak će izvoditi prekide.Danas na treningu je vježbao.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
with all do respect svim skretnicharima,baja i bagrcavi su mi ipak najdrazhi,momci kakvo je raspolozhenje?bez trunke malicioznosti
Hodzic i Bucan od pocetka, Adil i Cola da udju s klupe nekadsamozeljeznicar je napisao/la:--------------------Hadžić-------------------------
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
realno bez zajebancije , losa vam je ekipa ... Mislim Jamak, Hasanovic, Bucan (koji nije godinu igrao) Skaljic takodjer ... lose vam se piseasunsao je napisao/la:Hodzic i Bucan od pocetka, Adil i Cola da udju s klupe nekadsamozeljeznicar je napisao/la:--------------------Hadžić-------------------------
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Bolje da e.colic ne ulazi nikako, volio bi vidjeti nekog od ovih mladih, sadikovic ili bajic , al eto vidjecemo sutra.asunsao je napisao/la:
Hodzic i Bucan od pocetka, Adil i Cola da udju s klupe nekad

AC Milan !
AC Milan !
Ne bi sef bio sef kada ne bi kontiraro nama forumasimasamozeljeznicar je napisao/la:Bolje da e.colic ne ulazi nikako, volio bi vidjeti nekog od ovih mladih, sadikovic ili bajic , al eto vidjecemo sutra.asunsao je napisao/la:
Hodzic i Bucan od pocetka, Adil i Cola da udju s klupe nekad

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- champions1921
Kažu organizuje se crveno veče za utekle sa priprema.Angažovali Amora Mašovića da nađu te igrače što nestadoše bez traga.mujoisuljo je napisao/la:
Bar se **** da smo neko i nešto.Gledam sastav, mene bi bilo strah izaći i u Obarskoj sa ovom ekipom a ne protiv Čeha.Pa Hasanović u nas bio rezerva, **** igrač, ni ostali nisu puno bolji.Neznam gdje su te silne pare, samo do Dzeke 2 miliona legla.Postat ćete društvo jednog lica, a ne udruga građana.Amar vam sve diktira, pare se igračima na ruke daju, svaka marka njemu preko ruke pređe.Niste ništa sređeniji klub od nas, ništa.
Guze bi vi svi dali da imate Amara i da vam je najveći problem hoćete li igrati ligu prvaka ili evropsku ligu svake sezone.
DRUG NEBI TI PUNCA
Amar misli da nam bolja ne treba za ove lige, vidjet ćemo, vrijeme će pokazati... Što se tiče Viktorije, za njih bi loša bila i reprezentacija BHT Premijer lige.aS_Roma je napisao/la:realno bez zajebancije , losa vam je ekipa ... Mislim Jamak, Hasanovic, Bucan (koji nije godinu igrao) Skaljic takodjer ... lose vam se piseasunsao je napisao/la:Hodzic i Bucan od pocetka, Adil i Cola da udju s klupe nekadsamozeljeznicar je napisao/la:--------------------Hadžić-------------------------

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
ne moze e colic igrati evropu ljudi ne zajebajite me molim vas?
Vidis da te zajebaju ubi se odmahLimonene je napisao/la:ne moze e colic igrati evropu ljudi ne zajebajite me molim vas?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:Vidis da te zajebaju ubi se odmahLimonene je napisao/la:ne moze e colic igrati evropu ljudi ne zajebajite me molim vas?
cuj e colic lik horsas

AJ SI DED PIPLLimonene je napisao/la:
cuj e colic lik horsas

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
16.07.2013 | Utorak | 17:30 |
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
- BundesLigaNo1
- Kontakt:
Prijenos Face TV.Salkao je napisao/la:16.07.2013 | Utorak | 17:30 |
[youtube][/youtube]

11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.