Ja sam prenio ovu vijest prije par stranica vise kao za.ebanciju ali cini se da ovo postaje sve realnije.Beko je napisao/la:Batko je napisao/la:Jovetic je jako blizu prelaska u City a izgleda i Ibrahimovic.....
Vrijeme je i da Ibrahimoviću neko pokaze, ko je ovdje Babo. Pa neka dodze. A Jovetic je meni kao neka bebica, njemu bi trebalo vremena u Engleskoj.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tesko da ce Ibra u City. Seici koji su vlasnici kluba mnogo drze do imidza i ne vjerujem da ce ga kupiti jer je dosta problematican.
calcio je napisao/la:Tesko da ce Ibra u City. Seici koji su vlasnici kluba mnogo drze do imidza i ne vjerujem da ce ga kupiti jer je dosta problematican.
A Tevez i Ballo su inace svetci
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tevez i Balo su prodani, kao i Mancini koji se tukao sa Balom na treninzima.Dado je napisao/la:calcio je napisao/la:Tesko da ce Ibra u City. Seici koji su vlasnici kluba mnogo drze do imidza i ne vjerujem da ce ga kupiti jer je dosta problematican.
A Tevez i Ballo su inace svetci
Ih, kad i kad je ibrahimovic rekao da ga ne zanima engleska liga, pa onda to ponovio jos par puta...
al dzaba, opet ga sele tamo.
sto se jovetica tice to je haman gotova stvar.
al dzaba, opet ga sele tamo.
sto se jovetica tice to je haman gotova stvar.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
pa i treba mu još jedan napadač, ne mogu Džeko i Aguero iznijeti čitavu sezonu .. ako dođe Jovetić, mislim da će Džeko i on djeliti minutažu, ako dođe Negredo, očekujem da Edin bude ispred njegaJohnnyDinamitas je napisao/la:Znaci opet nista od iluzije da Pellegrini na dzeku racuna kao prvom napadacu. rekao je da mu treba jos jedan napadac.
sigurno će Edin igrati više nego prošle sezone, to mu je i rekao Pellegrini, inače bi Edin zatražio transfer, siguran sam .. samim tim priča o dolasku Ibre nema logike, u tom slučaju Edin bi vjerovatno sve tekme počeo sa klupe, izuzev kad bi Ibra pocrvenio ili bio suspendovan
tako da, neovisno koji napadač će doći, Pellegrini mu je obećao minute i mi nema šta da "brinemo"
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Rijec danas nista ne vazi, treba to u ugovor staviti ako budu pravili novi. Jovetic ce doci izgleda, i mislim da je Dzeko bolji za klasu od njega.
ne možeš porediti Džeku kao centarfora i Jovetića koji ima svega pomalo .. dribla, asistira, zabija, itd
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima Dzeko itekako te karakteristike, samo mu fali samopouzdanja i ritma.JTS je napisao/la:ne možeš porediti Džeku kao centarfora i Jovetića koji ima svega pomalo .. dribla, asistira, zabija, itd
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jovetic vise sliči Agueru nego Dzeki.... Njih obojica mogu igrati lažnog napadača ili srednjeg ofanzivnog a Dzeko samo špic!
e kad Džeko ima te iste karakteristike, neka ga stavi da igra kao krilni napadač 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sve to i Dzeko cini sto ti napisa.I to vrlo dobro i dribla i asistira a bogami i zabija.JTS je napisao/la:ne možeš porediti Džeku kao centarfora i Jovetića koji ima svega pomalo .. dribla, asistira, zabija, itd
Krilnog napadaca vec igra ponekad u repci, tjst mjenja se sa Vedom
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko je po profilu centarfor i zadatak mu je da zabija golove i ništa drugo .. nekad on predribla, asistira, al' zna se šta je njegov primarni zadatakharishp je napisao/la:Sve to i Dzeko cini sto ti napisa.I to vrlo dobro i dribla i asistira a bogami i zabija.JTS je napisao/la:ne možeš porediti Džeku kao centarfora i Jovetića koji ima svega pomalo .. dribla, asistira, zabija, itd
Jovetić može igrati kao napadač, krilni napadač, te iza napadača u sredini .. i on radi sve što sam napisao, dribla, asistira, zabija, on je takav igrač po profilu
dakle niti Edin može biti bolji od Jovetića u njegovoj ulozi, niti Jovetić od Edina u njegovoj
tako da on ne bi trebao previše utjecati na Edinovu minutažu, jer osim Edina nemaju pravog centarfora .. Aguero može igrati sve što i Jovetić
tako da bi se moglo desiti da to izgleda ovako ..
____________________Džeko_____________________
_________Jovetić_____Aguero______Jesus Navas________
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
David Silva na klupi
Taj scenario necete gledati, on ce igrati 100%
Ma završit će neko od napadača na klupi. Nema šanse da igraju sva trojica, pogotovo jer Pellegrini preferira 4-5-1. Jovetić je u Fiorentini igrao klasičnog napadača prošlu sezonu, tako da otpada njegova uloga u vezi.
ko je rekao da je David Silva na klupi? može on igrati kao centralni vezni, a Yaya Toure ili Fernandinho na klupu .. to su samo neke opcije .. možda i ne bude ova formacija, možda bude 4-2-4 sa istim igračima .. ocpija je dosta, kao i igračaGoalgetter je napisao/la:David Silva na klupi![]()
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ako Jovetic dodje Dzeko klupa, ionako je navikao na taj status vec 2 sezone..
Al opet ima prostora za igru... Engleska liga, liga prvaka, pa FA i Carling kup .. Igrat ce par tekmi mjesecno sigurno. To sto mi pratimo City radi njega i psujemo kad ga ne vidimo u startnoj postavi to je drugo..
Onda bi sastav mogao izgledati ovako : Hart , Kompany, Nastasic ( Novi stoper ? ) Clichy, Zabaleta/ Richards , Yaya , Silva , Fernandinho , Navas / Nasri ,Jovetic, Aguero
Kolarov , Lescott, Barry, Sinclair, Milner bi mogli ici
Al opet ima prostora za igru... Engleska liga, liga prvaka, pa FA i Carling kup .. Igrat ce par tekmi mjesecno sigurno. To sto mi pratimo City radi njega i psujemo kad ga ne vidimo u startnoj postavi to je drugo..
Onda bi sastav mogao izgledati ovako : Hart , Kompany, Nastasic ( Novi stoper ? ) Clichy, Zabaleta/ Richards , Yaya , Silva , Fernandinho , Navas / Nasri ,Jovetic, Aguero
Kolarov , Lescott, Barry, Sinclair, Milner bi mogli ici
Brate ne budi lud, gdje ce ti igrac od 2 metra skoro igrati krilnog napadaca, pogotovo u Premiershipu.. Krilni napadaci su C.Ronaldo, Bale, Hulk koji su versatilni, startni, brzi a imaju opet taj napadacki instinktharishp je napisao/la:Sve to i Dzeko cini sto ti napisa.I to vrlo dobro i dribla i asistira a bogami i zabija.JTS je napisao/la:ne možeš porediti Džeku kao centarfora i Jovetića koji ima svega pomalo .. dribla, asistira, zabija, itd
Dzeko i Vedo su tipicne spice a to sto izlaze na krilo je dio kretanja, otvaranja i svega vezano za igru. Nebitno sto si napadac moras trcati.. Izlazis na krilo, odvlacis igrace sa sobom, otvaras prostor..
A dribla Edin... al latvijce, litvance i te.. U engleskoj to ne ide tako lako, pogotovo jer u momentu kad primis loptu , ti si vec okruzen dvojicom , trojicom...
Volim Edina al on nije za Sitijev sistem igre, nit Arsenalov il Celzijev. Najbolje bi mu legli Liverpool, Everton il Newcastle
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 15 jul 2013, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislio sam da je ona tvoja formacija gore zamisljena bez Davida Silve.JTS je napisao/la:ko je rekao da je David Silva na klupi? može on igrati kao centralni vezni, a Yaya Toure ili Fernandinho na klupu .. to su samo neke opcije .. možda i ne bude ova formacija, možda bude 4-2-4 sa istim igračima .. ocpija je dosta, kao i igračaGoalgetter je napisao/la:David Silva na klupi![]()
Ali poznavajuci Pellegrinija, on ce kao Mancini igrati sa dva zadnja vezna, zato je i doveo Fernandinho, pa ocekujem tandem Fernandinho - Yaya ; kod rotiranja moze i Barry - Yaya ili Javi Garcia - Yaya ..
Tu ce znaci onda igrati i David Silva, skoro pa sigurno, i onda preostaju jos 3 poozicije. E sad hoce li igrati sa 2 spica, 1 spicom i 2 krila (Jesusom Navasom), ili sa Nasrijem i Silvom, to jos ostaje da vidimo.
Negredo i Jovetic se spominju kao pojacanja, ja vise vjerujem da ce Negredo da stigne na Etihad, a za Jovetica tesko..
lako moguće to za dva zadnja vezna koja si naveo .. u tom slučaju bi se Džeko i Jovetić rotirali, dakle nekad ovaj, nekad onajGoalgetter je napisao/la:Mislio sam da je ona tvoja formacija gore zamisljena bez Davida Silve.JTS je napisao/la:ko je rekao da je David Silva na klupi? može on igrati kao centralni vezni, a Yaya Toure ili Fernandinho na klupu .. to su samo neke opcije .. možda i ne bude ova formacija, možda bude 4-2-4 sa istim igračima .. ocpija je dosta, kao i igračaGoalgetter je napisao/la:David Silva na klupi![]()
Ali poznavajuci Pellegrinija, on ce kao Mancini igrati sa dva zadnja vezna, zato je i doveo Fernandinho, pa ocekujem tandem Fernandinho - Yaya ; kod rotiranja moze i Barry - Yaya ili Javi Garcia - Yaya ..
Tu ce znaci onda igrati i David Silva, skoro pa sigurno, i onda preostaju jos 3 poozicije. E sad hoce li igrati sa 2 spica, 1 spicom i 2 krila (Jesusom Navasom), ili sa Nasrijem i Silvom, to jos ostaje da vidimo.
Negredo i Jovetic se spominju kao pojacanja, ja vise vjerujem da ce Negredo da stigne na Etihad, a za Jovetica tesko..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.