Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Nadam se da sam uslikao ono sto ti treba
Ako nisam,posalji mi pp

Skont'o sam da je ova
De slobodno otvori da vidiš i potvrdiš 
Po viđenom imaš i AGP i PCI slotove, što znači da moReš utrpat bilo kakvu...jal' stariju jal' noviju..ograničenja nema
Sam sebi odaberi ili reci kakvu zahtjevaš osim 512 mb...cjenovni rang npr.. pa ti pomognem
De slobodno otvori da vidiš i potvrdiš Po viđenom imaš i AGP i PCI slotove, što znači da moReš utrpat bilo kakvu...jal' stariju jal' noviju..ograničenja nema
Sam sebi odaberi ili reci kakvu zahtjevaš osim 512 mb...cjenovni rang npr.. pa ti pomognem
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ima li neko link da skinem windows 7 ili neki stariji, da nije virus neki???
HVALA!
HVALA!
Koristi li ko ubuntu i win zajedno?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Imaš pm u roku od 5 min za 7 i xpsonik24 je napisao/la:ima li neko link da skinem windows 7 ili neki stariji, da nije virus neki???
HVALA!
volio bi dramatično imati ubuntu, ali mi se ne da naštimavat' ga nakon instalacijeLBJ MVP je napisao/la:Koristi li ko ubuntu i win zajedno?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja evo čitam neke tutoriale kako da imam i win i ubuntu.
http://www.dedoimedo.com/computers/dual ... buntu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda je korisno.
http://www.dedoimedo.com/computers/dual ... buntu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda je korisno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neka, dok prekucam WIN 8 pa ću imat' vremena...već sam neke stvari čačk'o
pa sam jutros mor'o vraćat vrijeme 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Dobio sam nedavno novu Geniusovu tastaturu , ali samo sam jednom ili dvaput je uspio koristiti. Kada upalim računar zasvijetle one lampice, ali je računar kasnije ne prepoznaje.
Zna li neko šta bih mogao pokušati?
Kod: Označi sve
http://geniusnet.com/wSite/ct?xItem=16569&ctNode=131&mp=1Zna li neko šta bih mogao pokušati?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Probaj tastaturu na drugom kompjuteru, ako ne radi onda je do tastature. Ako radi onda skini drajvere [http://www.solvusoft.com/en/update/driv ... ub-models/]. Kada skines otvori Device manager, nadji tastaturu (keyboards). Onda desni klik na to idi properties i gore imas Driver, klikni na to i idi Update driver. Zatim idi na Browse my computer for update, tako nesto, i nadjes drivere koje si skinuo i to je to. Imao sam nekoliko puta takav problem i uvijek je bilo do drivera 
Trebaće ti drajver, jer ova izgleda radi samo na Visti bez drajvera 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Znam ja to sve, ali problem je što je računar ne prepoznaje, u device manageru uopšte nema "Keyboards" kad upalim računar sa njom.
Radila je ona i na mom računaru jedno vrijeme, ali sad neće. Ne vjerujem da je hardverski problem jer sam je dobio zapakovanu, a ja je nisam koristio duže od 20 minuta.
Radila je ona i na mom računaru jedno vrijeme, ali sad neće. Ne vjerujem da je hardverski problem jer sam je dobio zapakovanu, a ja je nisam koristio duže od 20 minuta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
iVar je napisao/la:Kakav sretnik![]()
AX1200 napojna jedinica
Kol'ko vidim tebi je čitav računar skoro od Corsaira, ako sam upravu!?
Corsair AX1200, Corsair vodeno hlađenje...
Nemoj da se provalim, ali isto k'o da je Black/Red Corsair 800D Liquid Cooled
Kakav sretnik, de jaro popiši RAM, CPU, GPU i HDD

ne volim se baš hvaliti
dvije GPU od Nvidie GTX 690
uskoro ovo ide u prodaju, planiram sebi nabaviti Golf V
Da imam pare, kupio bi ti golfa v, servisir'o, felge mu nabacio nove, nova sjedišta i da uživaš 
probaj u druge usb portoveUnknown Genius je napisao/la:Dobio sam nedavno novu Geniusovu tastaturu, ali samo sam jednom ili dvaput je uspio koristiti. Kada upalim računar zasvijetle one lampice, ali je računar kasnije ne prepoznaje.Kod: Označi sve
http://geniusnet.com/wSite/ct?xItem=16569&ctNode=131&mp=1
Zna li neko šta bih mogao pokušati?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
nkad više ubuntu na moj komp. 5ranje od sistemaLBJ MVP je napisao/la:Ja evo čitam neke tutoriale kako da imam i win i ubuntu.
Valjda je korisno.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije ubuntu za svakoga
jesi li dobio cd za nju? odi na stranicu od geniusa pa probaj naci svoju i odgovarajuce drivereUnknown Genius je napisao/la:Znam ja to sve, ali problem je što je računar ne prepoznaje, u device manageru uopšte nema "Keyboards" kad upalim računar sa njom.
ljubomoran sam na tebe
necu vise pisat' na ovoj temi
imaš mašinu, a ja laptop jedva pokrene ARMA 2 na high
imaš mašinu, a ja laptop jedva pokrene ARMA 2 na high
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad ce ovo ici na prodaju
samo da se nadje postena musterija
kasnije ide se na ps4 i kupiti neki solidan pc
kasnije ide se na ps4 i kupiti neki solidan pc
Nije nikako PS4 skup. 400 eura, jedna igra 70 eura.
Mislim da je ps3 milja bio kada je izašao i više. I da nije toliko znam da je sigurno bio skuplji.
Ono što me raduje jeste cijena sada ps3 koja je opala radi novije konzole. Cijena novog ps3 iznosi mizernih 185 eura
Mislim da je ps3 milja bio kada je izašao i više. I da nije toliko znam da je sigurno bio skuplji.
Ono što me raduje jeste cijena sada ps3 koja je opala radi novije konzole. Cijena novog ps3 iznosi mizernih 185 eura
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko kaze da ce biti 70eura?
za ps4 ce igre biti kao i za ps3, a necu sigurno uzimati igre koje kostaju 60dolara, uvjek se moze naci na amazonu ili negdje drugo za jeftinije pare, a vidit cu sa drustvom ko planira pre order odraditi ps4 s nekim bundle packom, jer razmisljam da uzmem onaj sa Watch Dogs u paketu
cijena ps3 i xboxa je i prije bila dobra, al u inostranstvu, kod nas jos neki prodaju za 600-700 km konzole
jos da napomenem, za Playstation uzeti PSN+ i svaki mjesec po dobrih ponuda ima, i to jako dobre igre, i to za džabe, sto ide u korist za ps4, bas me interesuje ko ce kupiti Xbox One
za ps4 ce igre biti kao i za ps3, a necu sigurno uzimati igre koje kostaju 60dolara, uvjek se moze naci na amazonu ili negdje drugo za jeftinije pare, a vidit cu sa drustvom ko planira pre order odraditi ps4 s nekim bundle packom, jer razmisljam da uzmem onaj sa Watch Dogs u paketu
cijena ps3 i xboxa je i prije bila dobra, al u inostranstvu, kod nas jos neki prodaju za 600-700 km konzole
jos da napomenem, za Playstation uzeti PSN+ i svaki mjesec po dobrih ponuda ima, i to jako dobre igre, i to za džabe, sto ide u korist za ps4, bas me interesuje ko ce kupiti Xbox One
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.