Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
kako stvari stoje od trenutnih igraca sigurno je samo da ce casillas i ronaldo 100% biti prva postava 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Realno formacija koja najvise odgovara i koja ce se najvjerovatnije forsirati je 4-2-3-1 gdje ce u napadu moci igrati i Isco i Ozil. Na sredini Xabi i Illarra ( Modric) i to je to.
- Consigliere
- Kontakt:
Novi smjer

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Xabi i Illaramendi nece moci igrati skupa eto zapamtite sta vam kazem.Neko je gore napisao da Illaramendi nije klasični defanzivni vezni a on to upravo i jeste.I baš nam takav igrač i treba, bez previše ofanzivnih zadataka, koji će uvijek biti ispred stopera.Dosad smo takvog imali Xabija ali on ima problema s povredama,a i ulazi u godine (daleko od toga da ovu sezonu nece moci odigrati jos jednu sezonu u svom stilu).
Mogu igrat skupa u formaciji 4-3-3 gdje bi bio jos jedan igrac na sredini (vjerovatno Modric). To mi se nekako čini i kao najbolja solucija s tim da bi trebalo malo vremena da se sve to urikta.
Mogu igrat skupa u formaciji 4-3-3 gdje bi bio jos jedan igrac na sredini (vjerovatno Modric). To mi se nekako čini i kao najbolja solucija s tim da bi trebalo malo vremena da se sve to urikta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- adriano_leite
- Kontakt:
Gdje si nasao ovaj dio, kako dodje do knjige? Mozes li kopirati to gdje si nasao (neki link gdje pise taj pasus) da je Guardiola to napisao u knjizi?LG97DM je napisao/la:[
Kao sto je Pep Guardiola rekao u svojoj knjizi, politika uprave Barcelone je da Messi obori sto vise rekorda, zabije sto vise golova, osvoji sto vise nagrada, priznanja, trofeja i sl. Kad je došao, Ibra je stavljen u špicu pa se Messi žalio da stavi njega u špicu a Ibru na krilo, nigdje veze. Zato se Ibrahimović posvađao sa Pepom i ostalim jer većina akcija ide na Messija, a Ibra je klasična špica on je tad došao u Barcelonu da zabija golove (sto i jest zadaca napadaca) a ne da gleda Messija kako on zabija i to.
Mislim da Real nema takvu politiku u klubu, jest Cristiano Bog i batina na terenu, ali...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
I Higuain.LenBias je napisao/la:kako stvari stoje od trenutnih igraca sigurno je samo da ce casillas i ronaldo 100% biti prva postava
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa bit ce Gonzalo prva postava Napolia.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
treba albiola isto poslati u napoli kada su odlucili ove godine da preuzimaju nas otpad 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:

Dva najbolja igraca ikada :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Carlo i Zinedine?RickBlaine je napisao/la:
Dva najbolja igraca ikada :kava:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RickBlaine
- Kontakt:
Casemiro i Illarramendi (ako je on ono malo sto se vidi tamo) :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Carlov miljenik i Iscov pas.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
LenBias je napisao/la:onda smo najebali ko zuti

[youtube][/youtube]
Carlo vadi im dušu , sunce im žareno
Carlo vadi im dušu , sunce im žareno

Obožavam broj 23!

Real će igrati spektakularan nogomet, najavio je italijanski trener Carlo Ancelotti nakon potpisa trogodišnjeg ugovora za "kraljevski klub".
Talijan je stigao iz PSG-a. Svi koji su radili s njim kažu kako je sjajan trener, u svakom smislu. Svakom igraču obraća se na individualnom aspektu. Što se tiče treninga, Ancelotti je u koraku s tehnologijom.
Dok je još bio u Milanu radio je na tehnologiji pohrane podataka o svojim igračima. Koliko su kilometara pretrčali, na koji način, kojom brzinom. Prva stvar koju je Carlo napravio kad je došao u PSG bila je prikupljanje podataka s treninga preko GPS-a.
Isto radi u Realu pa će na USB-u imati sve podatke sa svakog treninga. Nema "zabušavanja" kod Italijana.
''GPS nam omogućava da treniramo pravilno i efikasno koristeći vježbe s loptom. Trening je tako zabavan, ali i učinkovit''rekao je Ancelotti
Talijan je stigao iz PSG-a. Svi koji su radili s njim kažu kako je sjajan trener, u svakom smislu. Svakom igraču obraća se na individualnom aspektu. Što se tiče treninga, Ancelotti je u koraku s tehnologijom.
Dok je još bio u Milanu radio je na tehnologiji pohrane podataka o svojim igračima. Koliko su kilometara pretrčali, na koji način, kojom brzinom. Prva stvar koju je Carlo napravio kad je došao u PSG bila je prikupljanje podataka s treninga preko GPS-a.
Isto radi u Realu pa će na USB-u imati sve podatke sa svakog treninga. Nema "zabušavanja" kod Italijana.
''GPS nam omogućava da treniramo pravilno i efikasno koristeći vježbe s loptom. Trening je tako zabavan, ali i učinkovit''rekao je Ancelotti
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.