NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
SaltCityAttack je napisao/la:jeste covjek tih godina i uz Slobodu je kao malo ko posebno u tim godinama za svoj kllub ovo ti ja odgovorno tvrdimRafael30 je napisao/la:Jes ti 40, ali u hr. kunamahaj ž
Sloboda ostala i bez Šerifa Hasića. "Klub trenutno nalikuje mjesnoj zajednici. Ovako ne ide", poručio je jedan od članova Skupštine FK Sloboda.
A vi pisete kako je sve bajno hahahaa
U sta njega zivot prodje

Na treningu Jedinstva, gledam slike, bude oko 50-ak ljudi. U Capljini na utakmici bilo oko 40 sa igracima 

svaki trening Jedinstva prati bar 40-50 ljudi 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Popularni sportski komentator Marijan Mijajlovic upravo u live prijenosu kvalifikaciske utakmice za Ligu prvaka izmedju Viktorije i Želje izjavio da u 1. Ligi FBiH navija za naše Jedinstvo 

Bravo, vrhunac ste dostigli već u predsezoni.tropic je napisao/la:Popularni sportski komentator Marijan Mijajlovic upravo u live prijenosu kvalifikaciske utakmice za Ligu prvaka izmedju Viktorije i Želje izjavio da u 1. Ligi FBiH navija za naše Jedinstvo

Prijateljska sa Slobodom iz Mrkonjic Grada 24.7.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Casp3r u cemu je problem kod tebe ??Casp3r je napisao/la:Bravo, vrhunac ste dostigli već u predsezoni.tropic je napisao/la:Popularni sportski komentator Marijan Mijajlovic upravo u live prijenosu kvalifikaciske utakmice za Ligu prvaka izmedju Viktorije i Želje izjavio da u 1. Ligi FBiH navija za naše Jedinstvo
druze pusti se Marijana ranije je govorio da navija za Slobodu (inace je rodjeni Tuzlak), pa kasnije Zelju i Sarajevo, a zapravo su Zvezda i Partizan
jos kad rece da pozdravlja navijace Zelje iz Tuzle samo sam se pocesao po supku
Zivinice i Lukavac da ali Tuzla nikako
lazov matori

Sloboda Tuzla
Jednostavno covjek hoce da bude dobar sa svima, znaci sa cijelom BiH, cesto spominje kad prenosi utakmice navijacke skupine, gradove iz cijele BiH i to radi da ga ljudi zavole u svim gradovima, kao sto je to rekao za Jedinstvo i sad smo mi poludjeli kao za tim, al bio je nedavno u posjeti Bihacu i Jedinstvu pa je mozda pokupio simpatijefukaratz je napisao/la:druze pusti se Marijana ranije je govorio da navija za Slobodu (inace je rodjeni Tuzlak), pa kasnije Zelju i Sarajevo, a zapravo su Zvezda i Partizanjos kad rece da pozdravlja navijace Zelje iz Tuzle samo sam se pocesao po supku
lazov matori

PS: Cudno mi bilo sto navija za Jedinstvo a ne za Slobodu, s obzirom da je rodjen u TZ ..
-
- Kontakt:
Nadam se da ce ova sezona biti uspješnija za bišćane, nekako stičem dojam da prije starta zadnje 2-3 sezone uvijek se najavljivaju bombastični rezultati i napad na premier ligu al nakon 5-6 kola to padne u vodu.nadam se da ove sezone nece biti takav slucaj i da se poveća broj klubova koje imaju ambicije prvo mjesto.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Ne razumijem?LloriS je napisao/la:Casp3r u cemu je problem kod tebe ??
-
- Interni moderator
- Kontakt:
caspere,caspere...nemoj da se mutavi pravimoCasp3r je napisao/la:Ne razumijem?LloriS je napisao/la:Casp3r u cemu je problem kod tebe ??

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ako je do toga, mislim da jedan veliki klub kao što je Jedinstvo ne treba da piški od sreće jer ga neko spomenuo na 10 sekundi na TV-u, onako usput. Vrijedi Jedinstvo mnogo više od jednog subjekta i predikata koji čak nisu u kontekstu prijenosa na kojem su izrečeni. Govorim ovo jer vidim da je i službena stranica NK Jedinstvo objavila kako je to izjavio Mijajlović.staragarda je napisao/la:caspere,caspere...nemoj da se mutavi pravimoCasp3r je napisao/la:Ne razumijem?LloriS je napisao/la:Casp3r u cemu je problem kod tebe ??![]()
...covjek te fino pita zbog cega vezes jedinstvo sa izjavom mijajlovica da eto navija za njih
...jel ti sad jasnije...mnogo se vi lukavcani naivni pravite
![]()
...neznma ni ja sto ti ja to koji k.u.r.a.c objasnjavam
..haj pozz
To jeste priča koja se prepričaje na kafi ono "'si čuo Marjan rekao da navija za nas", a ne ja sam jučer mislio da smo blizu saopštenja za javnost u kojem bi se UO zahvalio Marjanu. Kad bi se svi koje Marjan spomene tako eksponirali, za jedno poluvrijeme bi oborili facebook.
Da ne shvate ostali pogrešno, i meni je Jedinstvo jedan od dražih klubova u ovoj državi, ali pridavati toliku pažnju...
sluzbena sranica nije nista takvo objavila, dajte sta vam je, medjutim moram se sloziti sa casperom u vezi ovog, kad je spomenuo ok drago mi je i lijepa promocija i to je to, ne se tu vise sta diskutovati i ne znam ni ja sta raditi(svrsavati), zdravooo
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
druze pusti se Marijana ranije je govorio da navija za Slobodu (inace je rodjeni Tuzlak), pa kasnije Zelju i Sarajevo, a zapravo su Zvezda i Partizan
jos kad rece da pozdravlja navijace Zelje iz Tuzle samo sam se pocesao po supku
lazov matori
Ajde brate ne seri,,, ima vas da navija za zelju i sarajevo i sta sad,,, neka brate kad je grad Tuzla svela svoj sport na najnize grane....a gospodin Marjan nije niti spomenuo juce lukavac
pozz za biscane i vidimo se uskoro

Ajde brate ne seri,,, ima vas da navija za zelju i sarajevo i sta sad,,, neka brate kad je grad Tuzla svela svoj sport na najnize grane....a gospodin Marjan nije niti spomenuo juce lukavac

Da Casp3r ali mogao si to drugacije napisati a ne "Bravo, vrhunac ste dostigli već u predsezoni", sto izgleda kao provokacija prema simpatizerima Jedinstva.
Prijatelju, nisam lažov niti volim da izmišljam: " onclick="window.open(this.href);return false;unavita je napisao/la:sluzbena sranica nije nista takvo objavila,
Žao mi je što su se uvrijedili oni koji nisu skontali, čisti sarkazam ljude sa zdravim razumom ne može uvrijediti.
Sretno i vidimo se u Bihaću, nadam se ove godine.
ima 10 momaka koji navijaju za zelju ili sarajevo i zna se ko su ti likovi tako da ih niko ne dira! a ti se poklopi usima vodja TM lukavac stoji u prvim redovima siouxa dalje necu ni da nabrajam jer je presmjesnosodaacm je napisao/la:druze pusti se Marijana ranije je govorio da navija za Slobodu (inace je rodjeni Tuzlak), pa kasnije Zelju i Sarajevo, a zapravo su Zvezda i Partizanjos kad rece da pozdravlja navijace Zelje iz Tuzle samo sam se pocesao po supku
lazov matori

Sloboda Tuzla
1. kolo Gradina Pod borićima, 2. kolo gostujemo u Igmanu u Konjicu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, BosnianRahatluk, legendarnadruga i 13 gostiju.