Pa jesmo u drugom poluvremenu igrali bolje, u prvom i jedni i drugi nisu bili nesto, a ispromasivali smo se do zla Boga... Ja govorim o prevelikom naletu adrenalina zbog kojeg imaju netacne pasove, promasuju ono sto inace pogadjaju... Mi smo trebali u zadnjih 4 godine dobiti svaki derbi, jer smo svaki bili bolji, ali euforija koju igraci sebi nametnu u glavi to ne dopusta... Eh to je protiv pitara, a mozes misliti kakva je euforija sada u Ceskoj, liga prvaka, mozes se dobro prodati, dobro zaraditi i ja mislim da je to nas najveci problem, jer standard lige nam je prelos... Sta ce oni San Marinci, cega ce se oni bojati, imaju plate po 100.000 eura godisnje, sigurno su opusteniji nego nasi...avlami97 je napisao/la:Ako misliš na zadnju utakmicu protiv pitara na Grbavici 0:0, onda si u krivu. Pogledaj danas zadnju tekmu protiv pitara i sve ćeti biti jasno. Pitare je samo ogromna sreća spasila prave katastrofe u zadnjoj tekmi. Molim te pogledaj još jednom tekmu. Pozdrav.Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi kad igramo srcem, useremo se, ne mozemo meda, spojiti 2 tacna pasa, itd. (primjer utakmica protiv pitara gdje svi ostave srce na teren)... Treba odigrati PAMETNO, takticki, defanzivno i cekati svoju priliku iz kontre jer imamo brza krila i volio bih Hodzica u napadu koji ima rutinu...
Nama fkt treba dobar psiholog, mada se ovo vise koristi kao floskula, koji ce igracima nabiti u glavu da se mogu organizovano braniti, bez srljanja, dodaj prvom do sebe, ako ne mozes nabij loptu naprijed, shvati kao da igras protiv Sirokog ili Zrinjskog, kao da ti je to 100-a tekma u zivotu bas takva, smatraj se dobrim igracem, itd. Kad bi probili tu psiholosku barijeru, nakon onakvog poluvremena u Mariboru, pa nakon 1:1 ne bi pali psiholoski vec bi ih do kraja dotukli... Mada ima istine i da je Maribor bio splet nesretnih okolnosti u 2 poluvremenu...
Nadajmo se najboljem, ako izdrzimo prvih 30 minuta siguran sam da necemo izgubiti vise od 2 razlike jer smo ove godine spremniji fizicki da izdrzimo 90 minuta i imamo mladje i nove igrace zeljne dokazivanja...