Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja imam 4 Beta, nije loš, možda je izašao i novi, nisam ulazio 20-ak dana na Tapatalk pa ne znam
Ako nećeš jer je beta, googlaj i nađi Tapatalk 2...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ova zadnja 2 updatea tapatalka mi sve pokvarila, cas vidim neke slike cas ne vidim
Ljudi sta bi mi vi preporucili LG Optimus L5 ili Huawei Ascend Y300??
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ni jedan
Kupi samsung ** ili skupljaj pare za s2...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
najbolje onda neka skuplja za s4 ili neka priceka s5
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
prijavi se da mu budes broker 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne bih se slozio s tobom jer samsung galaxy ** mozes naci od 200KM pa do 270KM u odlicnom stanjunedim1993 je napisao/la:onda bolje nek skuplja sa s3
Kod: Označi sve
http://www.****/?trazilica=samsung+galaxy+**Kod: Označi sve
http://www.****/?trazilica=samsung+galaxy+s2&id=Ja preporucih ** ispred oba ova modela, a da ne pricam o s2, jer su dosta bolji i vise podrzani od community te je bolje skupljati novce jos 2 mjeseca, nego za 2 mjeseca traziti nekoga kome ce prodati LG ili Huawei.
Takodjer, da komenitram da moze skupljati i za s3...ne mora, ako je student za 23KM mjesecno moze imati novu s3
Glavni razlog cekanja je to da mu se vise isplati sacekati i skupiti vise novca za neki bolji telefon, nego da dodje u tu situaciju da za 2 mjeseca razmislja o boljem modelu, a starog se ne moze rijesiti.
Ja jucer jedva prodah L5.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 17 jul 2013, 00:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad izadjem sa aplikacije facebook-a ono mi stoji cijelo vrijeme da sam online. Mozel se ikako nastimati da kad izadjes s aplikacije da ode offline i na chatu. Jedino ne budem online ako odem Log out ili direktno offline na chatu pa moram palit svaki put online kad udjem.
HTC one v je inace ako je bitno.
Koliko ja znam, može samo ako isključiš Wi-Fi (a on ti ni ne treba biti upaljen kad ne radiš ništa na telefonu, bezveze troši bateriju, bar je to moje mišljenje)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Da slucajno neko ne zna kako vratiti LG optimus l9 na tvornicke postavke? imam problem nece da otvori play store niti da ista skine sa interneta?
Imaš u Postavkama (bar je tako kod mene na Xperiji, a ne vjerujem da je velika razlika i na ostalim Androidima, pa i na tvom) opciju "Rezervna kopija i ponovno postavljanje" i tamo imaš "Vraćanje na poč. vr. fabr. pod.", ako nije ovakvo, moralo bi biti slično tome, samo pazi, ovo briše apsolutno sve, prebaci kontakte, poruke, slike, videe itd. na kompjuter ili na memorijsku...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
Amar TM'87
- Kontakt:
ima opcija resetuj sve podatke, jel mislis da je to to? i pise da brise sve..anonimni je napisao/la:Imaš u Postavkama (bar je tako kod mene na Xperiji, a ne vjerujem da je velika razlika i na ostalim Androidima, pa i na tvom) opciju "Rezervna kopija i ponovno postavljanje" i tamo imaš "Vraćanje na poč. vr. fabr. pod.", ako nije ovakvo, moralo bi biti slično tome, samo pazi, ovo briše apsolutno sve, prebaci kontakte, poruke, slike, videe itd. na kompjuter ili na memorijsku...
Samo idi na settings kad otvoris FB i pise ti "Dostupan na chatu samo kad koristis aplikaciju" i imas onaj kvadratic da to obiljezis. (ovako je kod mene samo na engleskom)soxx je napisao/la:Kad izadjem sa aplikacije facebook-a ono mi stoji cijelo vrijeme da sam online. Mozel se ikako nastimati da kad izadjes s aplikacije da ode offline i na chatu. Jedino ne budem online ako odem Log out ili direktno offline na chatu pa moram palit svaki put online kad udjem.
Tako je meni na Xperia S, znaci ako upalis wi-fi i nesto drugo radis nece se vidjeti da si ON sve dok ne pokrenes FB.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako kaže da briše sve, onda vjerovatno jeste, pokušaj i pazi na podatke (valjda si ih prebacio van mobitela)...Amar TM'87 je napisao/la:ima opcija resetuj sve podatke, jel mislis da je to to? i pise da brise sve..anonimni je napisao/la:Imaš u Postavkama (bar je tako kod mene na Xperiji, a ne vjerujem da je velika razlika i na ostalim Androidima, pa i na tvom) opciju "Rezervna kopija i ponovno postavljanje" i tamo imaš "Vraćanje na poč. vr. fabr. pod.", ako nije ovakvo, moralo bi biti slično tome, samo pazi, ovo briše apsolutno sve, prebaci kontakte, poruke, slike, videe itd. na kompjuter ili na memorijsku...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovako, imam priliku uzeti Xperiu X10 za 150KM , polovna naravno - NIJE MINI .. Je li se isplati za te pare ?? Znam da telefon nije nesto posebno, ono solidan je, al ja kontam da za te pare tesko da se moze bolji nac 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Je li neko upoznat je li rizicno uraditi manuelni update androida sa 2.3 verzije na neku noviju.. U pitanju je Galaxy Note 1.. Inace nema oficijelni update, a voliio bih nabaciti JB ili ICS.
I jeste i nijeThorin je napisao/la:Je li neko upoznat je li rizicno uraditi manuelni update androida sa 2.3 verzije na neku noviju.. U pitanju je Galaxy Note 1.. Inace nema oficijelni update, a voliio bih nabaciti JB ili ICS.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, VensanKasel i 5 gostiju.