ja postujem rezutlat, ali nije svaki izlazak na teren reultat ali opet veci nego moj klub ali moj klub se samo u BH moze smatrati klubom jer bi vjerovatno i u hnl.u i ligi srbije ispao zbog stanja kakvog ima godinama,ovo od prosle sezone je izuzetak isto tkao i fks bi kuburio u tim ligama,ea evrope ne bi vidio.Ali ti si nabrojao dosta utakmica neke su pravi podvizi a neke nisu vrijedne spomena ko taj besiktaas jer je na kraju bilo 7-2 ,rapid ste odigrali dobro,helsinrorg,genk kijev,cluj i basel isto ,ovo ostalo nije vrijedno spomeno levski mrtav klub ,orebro samo nama u bih nesto predstavlja jer dolazi iz sredjene drzave a klub kanta.dovoljno ti pokazuje kako nas klubovi iz regije deru gdje god stignu .I podatak da od 4 utakmcie s crnogorcima nasi klubovi su ispali 3 puta,a prosli jednom . More slozit da u 15 godina je ovo malo,premalo i ako se mora priznat da fks igra najbolje u evropi od BH klubova.stadion je napisao/la:dragi ciza divi ovo..genk, bešiktaš, rapid,helsinborg,orebro,cluj,dinamo kijev,basel....
Mi svake godine igramo u evropi pa sebi možemo dopustiti luksuz zv zeta. Kad napravite isti broj euro nastupa ili broj pobjeda i golova...javi se da pričamo na istoj ravni. Ovako ti si podređen do bola
Tebi ako je ovo stanje u fks dobro ,meni ostaje da vam pozelim da vam ovako ostane
i nemoj me vuc za jezik jer znas da pare koje zaradite od evrope odu prije nego sto dodju u kasu,a oept su tolike da su nebitne u sviejtu fudbala,drugo karte od derbija,izvini ali moram ,da bog pa vi jedno napninli stadion za derbi,jer unazad toliko godina gledamo taj derbi pred 10-15 milja na guranje, sad kad povuces Celik procitaj sta sam gore napisao za isti napisao,jer se celik ne predstavlja za ono ,kako ti pokusavas predstavit fks,divovi,giganti i slicno.