Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Chicago Bulls
Snell do sada prosjek.
Samo polako, ovo sto sam vidio jest da malo ima odlican potencijal i moze postati jako jako dobar igrac.Neutral je napisao/la:Snell do sada prosjek.
Drugo je to sto igra timski u odnosu na ostale koji pokusavaju nabiti statistiku da bi dobili ugovor. Ja ti kazem on ce biti suvo zlato ko Butler. Mali ima odlicnu mehaniku suta, ogroman luk kao u Nowitzkog, ball handling perfektan i to me je najvise iznenadilo, o odbrani da ne pricam vec sad pokazuje fenomenalne kretnje, preuzimanja i tajming. Fali mu jos kilaze i misica i naravno samopouzdanja i ucenja sistema. Bice on fenomenalan, Pippen je vec rekao da ce raditi sa njim citavo ljeto.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ali gdje će igrati ?
Prvu sezonu se nece naigrati kao i svaki rookie kod Thibsa, ali kasnije ce u drugoj sezoni pokazat kakav je igrac.Neutral je napisao/la:Ali gdje će igrati ?
Doduse ako ne potpisemo jos nekog igraca na poziciji 2 ili 3, mjenjat ce Denga i Jimmya. Ne vjerujem da ce Kirk igrati 2 s klupe, mozda na pocetku sezone al kako bude sezona odmicala Snell ce dobiti vise i vise minuta, plus dodaj da ce Kirk sigurno imati nekolko povreda tokom sezona.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Postao si pravo optimističan za Kirka
Valjda Deng odigrao napokon sezona bez povreda, Jimmy odlična zamjena.
Ove godine Taj mora pokazati tih uloženih 8 miliona po sezoni. Kako je potpisao ugovor kao da se ne trud. Zamjena za Carlosa tj. skupa zamjena a odigrao je ispod prosjeka u minutama što je igrao. Kad se samo sjetim njegovih brutalnih zakucavanja protiv Heat-a
Ove godine Taj mora pokazati tih uloženih 8 miliona po sezoni. Kako je potpisao ugovor kao da se ne trud. Zamjena za Carlosa tj. skupa zamjena a odigrao je ispod prosjeka u minutama što je igrao. Kad se samo sjetim njegovih brutalnih zakucavanja protiv Heat-a
nista od vaseg superstara za iducu sezonu izgleda, ne prica se, nigdje dima a o vatri da ne govorim 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ja se Bgm i ne sjecam da je Taj ikad igrao u skladu sa ugovorom, jos i u ono vrijeme kad je igrao startnu postavu dok Boozer se nije oporavio 2010-2011 sezone. One partije koje je pruzao dok su Booz i Noah bili ozljedjeni ove sezone su njegov max i odigrao ih je fenomenalno u skladu sa ugovorom. Ocito da mu mnogo vise prije da pocinje u petorci i da nije bench guy. Sto i ja isto mislim, tako da ne treba ocekivati da "opravda" ugovor jer on je takav igrac.Neutral je napisao/la:Postao si pravo optimističan za Kirka![]()
Ja ocekujem ove sezone da Thomas dobije sansu, imat ce trening kamp i moci ce se prilagoditi sistema a on je tip igraca kojeg Thibs obozava, ako si primjetio u ove 2 utakmice mogao si vidjeti kako fenomenalno brani reket, kao sto je Asik branio dok je bio Bulls. To nam bas treba s klupe, jer Nazra bi ja vise cuvao za PO. Po meni Thomas komotno moze na centra, ima visinu undersize centra ali ogroman raspon ruku i veoma atletski nadaren igrac. Smio bi se usuditi i reci da je visi od oficijalnih 206 cm, mozda 208 cm.
Mozemo mi vas izbaciti i bez tog superstara, samo je potrebno da nas povrede zaobidju.LenBias je napisao/la:nista od vaseg superstara za iducu sezonu izgleda, ne prica se, nigdje dima a o vatri da ne govorim
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne treba ti superstar kad imaš Carlosita.

Samo da nema povreda i biti će aBd sve fine. Imamo jedan od najboljoh rostera, no također smo jedna od najnesretnijih ekipa sa povredama.

Samo da nema povreda i biti će aBd sve fine. Imamo jedan od najboljoh rostera, no također smo jedna od najnesretnijih ekipa sa povredama.
Vi stvarno uvjereni da ste bolji od HeataBIHfan je napisao/la:Mozemo mi vas izbaciti i bez tog superstara, samo je potrebno da nas povrede zaobidju.LenBias je napisao/la:nista od vaseg superstara za iducu sezonu izgleda, ne prica se, nigdje dima a o vatri da ne govorim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Naravno, mislim nismo kvalitetnija ekipa sa boljim rosterom ali smo bolji kao tim i ekipa. Falio nam je suter one sezone kad smo igrali finale snjima. Ovu seriju proslo sezonskog PO ne brojim, ali ti izgleda brojis.LBJ MVP je napisao/la:Vi stvarno uvjereni da ste bolji od HeataBIHfan je napisao/la:Mozemo mi vas izbaciti i bez tog superstara, samo je potrebno da nas povrede zaobidju.LenBias je napisao/la:nista od vaseg superstara za iducu sezonu izgleda, ne prica se, nigdje dima a o vatri da ne govorim
Jos mi nismo dobili revans koji Heat zasluzuje.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kao tim da, naravno ako su svi spremni 100%.
Jedino igrate bolju odbranu od njih,al i to je zbog Spoelstrine filozofije košarke.One sezone kad ste igrali finale s njima oni su bili jedno 10 puta slabiji,vi i dalje nemate šutera.Deng i Butler nisu šuteri.BIHfan je napisao/la: Naravno, mislim nismo kvalitetnija ekipa sa boljim rosterom ali smo bolji kao tim i ekipa. Falio nam je suter one sezone kad smo igrali finale snjima. Ovu seriju proslo sezonskog PO ne brojim, ali ti izgleda brojis.
Jos mi nismo dobili revans koji Heat zasluzuje.
Šta znači da ste bolji kao tim i ekipa?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Znači da kada smo kompletni da bi ih otresli kao ašlamu.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sto se tice Taj-a, pa normalno je da covjek nece imati brojke kakve se ocekuju od njega kad igra sa klupe. Kad je pocinjao utakmice, onda je pokazivao puno vise, sto je i ocekivano. Znaci da moze, samo mu treba vise minuta na terenu da to pokaze.
Postovanje treba zaraditi.
Boozer 15 miliona
Taj 7,5 miliona
ukupno PF pozicija 23,5 milona.A pozicija ,koja ne donosi ni pribliznu korist.
Jos bi trebao suter ,sto se nadamo da bi mogao postat Butler i rezervni centar.Sa ta 2 pojacanja bi se moglo igrat sa Heatom
Taj 7,5 miliona
ukupno PF pozicija 23,5 milona.A pozicija ,koja ne donosi ni pribliznu korist.
Jos bi trebao suter ,sto se nadamo da bi mogao postat Butler i rezervni centar.Sa ta 2 pojacanja bi se moglo igrat sa Heatom
Šuter nam fali.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Šuter nam fali.
Fali vam i pomocni trener
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tog imaju,samo što se iz nekog razloga vodi kao glavniBernardBarnjak je napisao/la:Neutral je napisao/la:Šuter nam fali.
Fali vam i pomocni trener
Ako neko ima zelju da ga proganja po hrvatskoj obali
. Brat Rose vidjen u Tribunju pored Vodica. Kaze, Bahami i ostala buranija mu dosadili, a cuo mnogo toga lipog o lijepoj Hrvatskoj ... 
Pozz novi sam na forumu, fan sam Chicaga , dali je DR1 konacno oporavljen i spreman 100 % za novu sezonu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.