FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Odlična stvar je dolazak Cejvana... Sigurno je da on bez problema moze nadomjestit Gradin odlazak... Sto se tice Velagica, prije 2 dana sam bio na treningu Rudara u Bukinju i kazu ljudi iz kluba da je Vela bio na treningu dan ranije gore... Navodno ako ne ostane u Njemackoj da ce doci gore jer je Smajl rekao da ce tesko dobiti minutazu... Usput, vidio sam dosta Slobodinih bivsih juniora na treningu Rudara (93 i 94 godiste) poput brace Mumic, Sindrica, Alihodzica, nesto starijeg Hasancevica... Onaj Alihodzic (Muki) je po onom sto sam vidio, ali i cuo od ljudi koji ga bolje poznaju odlican vezni igrac i nije mi jasno kako nikad momak nije dobio sansu u Slobodi (mislim na prethodnu polusezonu kad je svakakvih igraca prodefilovalo)...
Dobroje što je Čejvan došao. Samo nam treba jedan ofanzivni vezni ito je to.Presednik i Karič slažu mozajik tima
Cejvan dosao Jusic otisao samo se u krug vrtimo! treba nam vezni pod hitno!
Sloboda Tuzla
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Alihodžić ide u Austriju. Tamo će igrat i studirat.krecanska21 je napisao/la:Onaj Alihodzic (Muki) je po onom sto sam vidio, ali i cuo od ljudi koji ga bolje poznaju odlican vezni igrac i nije mi jasno kako nikad momak nije dobio sansu u Slobodi (mislim na prethodnu polusezonu kad je svakakvih igraca prodefilovalo)...

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Dolaskom Cejvanovica ne gubimo nista odlaskom Grade, odlican igrac.
kad bi se na Zlatiboru priključila još dva igrača (vezni, desno krilo), ili barem jedno od to dvoje
a ne sumnjam da hoće, sredit' će to Azmir 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
za veznjaka se slazem , jer svi ostali dijelovi ekipe su pojacani sa najmanje 2-3 PROVJERENA (za ovu ligu) igraca dok je u vezu dosao samo Brckalic i eventualno Efendic ako bi se tu koristio.fukaratz je napisao/la:Cejvan dosao Jusic otisao samo se u krug vrtimo! treba nam vezni pod hitno!
a ne bih se slozio da se na stoperu vrtimo u krug jer Cejvan je strasno pojacanje, sigurno daleko bolji igrac od Jusica u najboljim danima. A ako je Jusic iza drugog Cejvana i Salihovica onda jbg i ne treba da ostane. Jer Azmir se sigurno nece razbacivat parama, americka je to skola-cuvaju se pare. Nije to kraj odlazaka, skresat ce se spisak jos sigurno. Puno tu viska ima , ali je bitno sto vise niko ne odlazi a da smo ga imali u planu, vec idu igraci koji su otpisani. 17-18 dobrih igraca + juniori je dovoljno za ovu ligu i na dobrom smo putu da to ostvarimo ako nadju pravo pojacanje/pojacanja za vezni red. vjerujem da ce bit dostupnih dobrih igraca kako im budu propadali angazmani, a Azmiru nije problem potpisat igraca ako je provjeren i sa preporukama. Svidja mi se sto se ne zalijecemo, apsolutno SVAKO pojacanje je dobro promisljeno. Dovedeni napadaci, doveden golman, dovedeni bocni igraci, dovedena zamjena za Gradu, dovedeno dosta klinaca pa ako se koji pokaze dobro i jest. Jos samo taj vezni red da se zavrsi i onda je na nama da punimo stadion svaki put..
7 utakmica kuci po 3000 navijaca po 3 KM =60.000 KM -sigurno bi odmah i bolja pojacanja bila.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne vjerujem je da ce biti vise pojacanja.
Nije mi nikako jasan ovaj potez Velagica, igrac sa 18 godina da ide u 3 ligu Njemacke... Unistise ih menadzeri.
Nije mi nikako jasan ovaj potez Velagica, igrac sa 18 godina da ide u 3 ligu Njemacke... Unistise ih menadzeri.
kakav Velagić, šta je vama? taraba žešća .. pa bolje im je u Njemačkoj 3 ligi, nego kod nas u PL .. i to 200x sigurno
gledao sam ga u finalu kupa protiv Širokog, nije lopte dotakao za čitavu tekmu .. protiv Krajine zabio 2 gola, a fulao još 4 čiste šanse .. ljudi se na tribini hvataju za glavu

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 16 jul 2013, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Steta je sto Trumic nije dosao, mislim da bi sa njim dobili igraca koji nam treba... Bas nam fali igrac njegovog profila, koji moze odigrati centralnog veznog ali i na zadnjem u slucaju da ne bude Ome zbog suspenzije ili povrede... Stvarno ne znam ko bi mogao kvalitetno igrati na mjestu zadnjeg veznog u slucaju izostanka Ome... Ne znam zasto mnogi spominju da nam treba krilo kad smo doveli dosta igraca koji mogu igrati, ili igraju na krilu... Samo dobar veznjak i to je to (eh da nam je sad Stana)...
i ja imam saznanja da nece vise nikog dovoditi. Velagic nam sigurno nece faliti jer je taraba zesca, al zato hoce Trumic koji ode u Banovice! nejasno mi kako ga nisu potpisali a lik redovno trenirao na Tusnju. jbg
Sloboda Tuzla
pa od bočnih igrača, to su Efendić, Omerović i Mehanović .. ko je još krilni igrač? treba nam to desno krilo .. nisam ubjeđen da to Mićo igra .. pa šta je Stana ako nije krilni igrač?
u Slobodi desno krilo, u Zrinjskom desni bek bio

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ne mozes sad rec ko je sta kad se ne zna jos uvjek koji igraci ostaju.
Kad izadje spisak prije pocetka sezone prvog tima znat ce se, i onda ce se moc formacije ovde pravit.
Kad izadje spisak prije pocetka sezone prvog tima znat ce se, i onda ce se moc formacije ovde pravit.
-
- Kontakt:
Stana je u Slobodi igrao (i to kvalitetno) centralnog veznog. Njegova prednost i jeste sto je univerzalan igrac... Naveo si trojicu novih igraca koja mogu igrati na krilu, imas i Brckalica koji je isto krilni igrac (desno krilo igrao u Gradini)... Uz ove stare mislim da je sasvim dovoljno krilnih igraca... Mi nemamo recimo zadnjeg veznog izuzev Ome i to je po meni veci problem... Zato sam i spomenuo Trumica...JTS je napisao/la:pa od bočnih igrača, to su Efendić, Omerović i Mehanović .. ko je još krilni igrač? treba nam to desno krilo .. nisam ubjeđen da to Mićo igra .. pa šta je Stana ako nije krilni igrač?u Slobodi desno krilo, u Zrinjskom desni bek bio
Zadnja izmjena: krecanska21, dana/u 16 jul 2013, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Brčkalić je u Gradini igrao centralnog veznog igračakrecanska21 je napisao/la:Naveo si trojicu novih igraca koja mogu igrati na krilu, imas i Brckalica koji je isto krilni igrac (desno krilo igrao u Gradini)... .JTS je napisao/la:pa od bočnih igrača, to su Efendić, Omerović i Mehanović .. ko je još krilni igrač? treba nam to desno krilo .. nisam ubjeđen da to Mićo igra .. pa šta je Stana ako nije krilni igrač?u Slobodi desno krilo, u Zrinjskom desni bek bio

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
nije problem stavit' nekog igrača na beka, krilo, na centralnog veznog, stvar je da l' može adekvatno odgovoriti zadataku .. ova trojica su po profilu bočni igrači .. moje mišljenj je da su za ove lige najbtinije te bočne pozicije .. kako kad se braniš, tako i kad trčiš kontru .. trebaju ti brzi igračo koji mogu tome odgovoriti .. Efendić, Omerović i Mehanović bi trebali, a sad je to desno krilo boljka .. Mićo može kad trči kontru, al' na postavljen napad, on onako sićišan i tanak, ne znam, ne ulijeva mi povjerenje .. al' pred nama je, vidjeti ćemo
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
Neko je spominjao da je igrao na krilu... Uglavnom, cuo sam da moze igrati i na desnom krilu...Benjo_AFC86 je napisao/la:Brčkalić je u Gradini igrao centralnog veznog igračakrecanska21 je napisao/la:Naveo si trojicu novih igraca koja mogu igrati na krilu, imas i Brckalica koji je isto krilni igrac (desno krilo igrao u Gradini)... .JTS je napisao/la:pa od bočnih igrača, to su Efendić, Omerović i Mehanović .. ko je još krilni igrač? treba nam to desno krilo .. nisam ubjeđen da to Mićo igra .. pa šta je Stana ako nije krilni igrač?u Slobodi desno krilo, u Zrinjskom desni bek bio
Hadžić u prednosti u odnosu na Ribića i Hodžića

Mirsadu Dediću, treneru golmana našeg tima, nije trebalo mnogo vremena da se odluči koji će to čuvar mreže biti njegov prvi izbor na golu Slobode.
"Svi dobro rade, ali Kemal Hadžić je u prednosti u odnosu na ostalu dvojicu. Edin Ribić i Emir Hodžić će se boriti za to drugo mjesto", kaže Dedić, te objašnjava svoj izbor:
"Hadžić je već tri sezone nastupao u Prvoj ligi FBiH i ima mnogo više iskustva od druge dvojice golmana. Uz to dobro je građen za golmana, sjajno prati igru, ima dobar degažman i dobar je na istrčavanju.".
Podsjetimo, Dvadesetčetverogodišnji Kemal Hadžić je početkom priprema stigao na Tušanj, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za kakanjski Rudar, visočku Bosnu i bihaćko Jedinstvo.
fk sloboda .ba

Mirsadu Dediću, treneru golmana našeg tima, nije trebalo mnogo vremena da se odluči koji će to čuvar mreže biti njegov prvi izbor na golu Slobode.
"Svi dobro rade, ali Kemal Hadžić je u prednosti u odnosu na ostalu dvojicu. Edin Ribić i Emir Hodžić će se boriti za to drugo mjesto", kaže Dedić, te objašnjava svoj izbor:
"Hadžić je već tri sezone nastupao u Prvoj ligi FBiH i ima mnogo više iskustva od druge dvojice golmana. Uz to dobro je građen za golmana, sjajno prati igru, ima dobar degažman i dobar je na istrčavanju.".
Podsjetimo, Dvadesetčetverogodišnji Kemal Hadžić je početkom priprema stigao na Tušanj, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za kakanjski Rudar, visočku Bosnu i bihaćko Jedinstvo.
fk sloboda .ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i ja sam cuo da je bio krilo, ali eto nadam se da sam pogresno cuo. Ako je centralni vezni to je onda super. Jos ako je vise trkacki i destruktivno orjentisan to je onda jos bolje
nadam se da smo svi pogrijesili i da bulevar bude upravu da je to jos jedan Oma. Ali i to opet ne mijenja cinjenicu da nam treba jedan dobar kreativan veznjak. Mico ce iz vise razloga bit starter, prvo sto je ubjedljivo najbolji za sad na pripremama, a drugo zbog godina (ekipa mora imati 2 U-21 igraca). Mico mi je jedan od glavnih aduta a ne problem, ako trazimo problem to je lijevo krilo(vezni).
za sad je ovako: Hadzic; Mehanovic-K.Cejvanovic-Salihovic-Efendic; Selamovic, Omic, Prses, M.Music; Mujkic, Galin.
klupa: Hodzic(Riba), Nezic, Omerovic, Mujkic, Fejzic, M.Cejvanovic, Jaganjac, Mehidic, Brckalic, onaj iz Orasja, Smajlovic i Velagic ???. To je trenutno , kao sto rekoh ima tu viska igraca, a treba jos jedno pravo pojacanje.

za sad je ovako: Hadzic; Mehanovic-K.Cejvanovic-Salihovic-Efendic; Selamovic, Omic, Prses, M.Music; Mujkic, Galin.
klupa: Hodzic(Riba), Nezic, Omerovic, Mujkic, Fejzic, M.Cejvanovic, Jaganjac, Mehidic, Brckalic, onaj iz Orasja, Smajlovic i Velagic ???. To je trenutno , kao sto rekoh ima tu viska igraca, a treba jos jedno pravo pojacanje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Loš brate, tu imaš Brčkalića koji je po meni extra igrač. Gledao sam par utakmica dok je igrao u Srebreniku i ovu sada u Banovićima. Momak zaslužuje da igra od početkaultrasstyle_tz je napisao/la:i ja sam cuo da je bio krilo, ali eto nadam se da sam pogresno cuo. Ako je centralni vezni to je onda super. Jos ako je vise trkacki i destruktivno orjentisan to je onda jos boljenadam se da smo svi pogrijesili i da bulevar bude upravu da je to jos jedan Oma. Ali i to opet ne mijenja cinjenicu da nam treba jedan dobar kreativan veznjak. Mico ce iz vise razloga bit starter, prvo sto je ubjedljivo najbolji za sad na pripremama, a drugo zbog godina (ekipa mora imati 2 U-21 igraca). Mico mi je jedan od glavnih aduta a ne problem, ako trazimo problem to je lijevo krilo(vezni).

1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.