FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
I igrat ce Brckalic u prvoj 100%
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mali Selamovic je meni predobar...i mislim da ima mjesta u prvom timu...doduse mora malo poradit na fizickoj spremi...odlican je tehnicar al ga ove namazane runje odnesu sa terena jer fizicki nije dovoljno jak
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
@ultrasstyle
rekoh ja tebi sinoć da Brčkalić ne igra krilnog nipošto
. I ja sam uvjeren da je taj dečko već zauzeo mjesto u prvih 11
.
rekoh ja tebi sinoć da Brčkalić ne igra krilnog nipošto

075
-
- Kontakt:
Mislim da ce i Selamovic i Brckalic biti u prvoj postavi... Brckalic je Smajlov igrac (bio mu je trener u Omladincu iz Mionice, doveo ga prosle godine u Lukavac) tako da sam ubijedjen da ce on biti starter. Mico je po meni odlican igrac i bez dileme ima mjesta u prvoj postavi, pogotovo zbog pravila o 2 igraca U-21 (jos da malo ojaca bio bi jos bolji)...
Ja se ne bih opkladio da je ovdje kraj. Posebno mi se svidja ovaj sistematski pristup popunjavanju pozicija. Ako smo se doveli do faze da nam fali zamjena za centralnog veznog,a jos skoro 4 sedmice do prvenstva onda smo super. Nemam neke pretjerane simpatije prema Karicu,ali ovaj normala pristup,bez pompe I bombanja,mi se izuzetno svidja
tuzlanska Sloboda
sad ulazim na stranicu i citam Nikolic u Zvijezdi, odma me presjece u srcu
al sreca nije Stana 

Sloboda Tuzla
eeeee sreća bas,mislim sto valja iz Slobode je sada u Zvijezdi 

Zaključen spisak putnika na zlatiborske pripreme
Današnji trening prvotimaca bio je posljednji koji su odradili uoči puta na Zlatibor. Šef struke Smajil Karić odredio je spisak od 25 fudbalera koji u petak putuju na završni dio uigravanja uoči početka sezone.

Prvotimci su na pomoćnom terenu Tušnja odigrali međusobnu utakmicu, a sve do polaska na Zlatibor (petak, 19. juli) biće slobodni. Smajil Karić u Srbiju vodi sljedeće igrače.
Golmani: Kemal Hadžić, Edin Ribić, Emir Hodžić;
Odbrana: Kenan Ćejvanović, Adnan Mujkić, Dino Ljubas, Muamer Nezić, Samir Efendić, Mirhad Mehanović, Edin Fejzić, Adnan Salihović, Emir Omerović, Mirza Čejvanović;
Vezni red: Muhamed Omić, Omar Pršeš, Mirza Musić, Mirnes Selamović, Damir Mehidić, Maid Jaganjac, Enes Brčkalić, Sadik Hasanović, Almis Kasumović;
Napad: Jasmin Mujkić, Miloš Galin, Mirnes Smajlović;
Stručni štab koji putuje na Zlatibor čine: Smajil Karić, Izet Kunosić, Mirsad Dedić i fizioterapeut Alen Altumbabić.
Nakon odrađenog treninga predsjednik Kluba Azmir Husić održao je sastanak sa igračima.
"U petak putujete na Zlatibor, a svi mi od vas očekujemo da se tamo ponašate profesionalno jer svi ćete tamo predstavljati Slobodu. Mi smo se maksimalno potrudili da vam tamo ništa ne fali, imaćete najbolje uslove za pripreme, a na vama je da ispunite sve zahtjeve koje pred vas postavi stručni štab i da na najbolji način predstavljate Slobodu", poručio je Husić.
Ekipa na Zlatibor putuje u petak 19. jula u 8:00 sati, sa polazištem ispred stadiona Tušanj. Tamo će prvotimci raditi tri - četiri puta dnevno, odigraće četiri - pet pripremnih utakmica, a nakon 12 dana vraćaju se u Tuzlu.
Današnji trening prvotimaca bio je posljednji koji su odradili uoči puta na Zlatibor. Šef struke Smajil Karić odredio je spisak od 25 fudbalera koji u petak putuju na završni dio uigravanja uoči početka sezone.

Prvotimci su na pomoćnom terenu Tušnja odigrali međusobnu utakmicu, a sve do polaska na Zlatibor (petak, 19. juli) biće slobodni. Smajil Karić u Srbiju vodi sljedeće igrače.
Golmani: Kemal Hadžić, Edin Ribić, Emir Hodžić;
Odbrana: Kenan Ćejvanović, Adnan Mujkić, Dino Ljubas, Muamer Nezić, Samir Efendić, Mirhad Mehanović, Edin Fejzić, Adnan Salihović, Emir Omerović, Mirza Čejvanović;
Vezni red: Muhamed Omić, Omar Pršeš, Mirza Musić, Mirnes Selamović, Damir Mehidić, Maid Jaganjac, Enes Brčkalić, Sadik Hasanović, Almis Kasumović;
Napad: Jasmin Mujkić, Miloš Galin, Mirnes Smajlović;
Stručni štab koji putuje na Zlatibor čine: Smajil Karić, Izet Kunosić, Mirsad Dedić i fizioterapeut Alen Altumbabić.
Nakon odrađenog treninga predsjednik Kluba Azmir Husić održao je sastanak sa igračima.
"U petak putujete na Zlatibor, a svi mi od vas očekujemo da se tamo ponašate profesionalno jer svi ćete tamo predstavljati Slobodu. Mi smo se maksimalno potrudili da vam tamo ništa ne fali, imaćete najbolje uslove za pripreme, a na vama je da ispunite sve zahtjeve koje pred vas postavi stručni štab i da na najbolji način predstavljate Slobodu", poručio je Husić.
Ekipa na Zlatibor putuje u petak 19. jula u 8:00 sati, sa polazištem ispred stadiona Tušanj. Tamo će prvotimci raditi tri - četiri puta dnevno, odigraće četiri - pet pripremnih utakmica, a nakon 12 dana vraćaju se u Tuzlu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dino Ljubas putuje na Zlatibor
Nakon današnjeg treninga prvom timu se priključio još jedan novi igrač koji će putovati na zlatiborske pripreme.

Riječ je o dvadesetdvogodišnjem Dini Ljubasu koji igra na poziciji stopera i desnog beka. Ljubas je dijete splitskog Hajduka, a posljednje dvije sezone igrao je za ekipu sinjskog Junaka.
On je posljednje, dvadesetpeto ime, na spisku putnika koji u petak putuju na Zlatibor.
Nakon današnjeg treninga prvom timu se priključio još jedan novi igrač koji će putovati na zlatiborske pripreme.

Riječ je o dvadesetdvogodišnjem Dini Ljubasu koji igra na poziciji stopera i desnog beka. Ljubas je dijete splitskog Hajduka, a posljednje dvije sezone igrao je za ekipu sinjskog Junaka.
On je posljednje, dvadesetpeto ime, na spisku putnika koji u petak putuju na Zlatibor.
hmm, da li će ovaj Dino biti rezerva ili možda ipak starni stoper ili desni bek? možda će Mehanović na desno krilo, a ovaj na beka .. ili on na stopera, a Sale na beka što je igrao prošle sezone? lično bih volio neku od tih opcija, kakva mi je boljka samo to desno krilo 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
" onclick="window.open(this.href);return false; 

sad sam ga provjerio igrao je standardno u prvoj postavi zadnje 2 sezone! prosle sezone 21 utakmica predprosle 25
vjerovatno ce biti pojacanje jer je druga hrvatska svjetlosnu godinu ispred nase 1 lige FBiH 

Sloboda Tuzla
Bice to super do pocetka sezone.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Al' navijaju kraljevi malihaver je napisao/la:

Svako pojačanje je ciljano dovedeno za svaku poziciju. Prelazni rok već sada bi se moglo reći je odlično odradjen. Nema gomilanja igrača i dovodjenja 5 igrača za jednu poziciju, ovo je odlično!

075
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma puno mi ih je dole u odbrani, a fali jedno kreativno krilo /ofanzivni vezni...ali kako god za 3 klase smo jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odaju
kako god vjerujem da ce i ti momci nakon pravih priprema biti bolji+ iskustvo, a i godina starosti puno znaci njima.
ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.
Prses, Mehidic, Salihovic, Selamovic (nasi u-21 igraci) su godinu dana stariji, iskusniji, cak i jaci. Vidio sam cini mi se Mirnesa malog na jezeru skoro, cak se i neki misic nazire. Mislim da je on bio sa Renom i Ribom, usi ga odaju

ostali novi igraci se cine jako dobrim osim opet te sredine terena koja je mogla biti jaca. Tu je otisao Hasic dosao samo Brckalic, s tim sto ce sigurno biti pomicanja Mehanovica ili Efendica naprijed...mislim da Smajl ide na to da cemo na Tusnju nekako svakome dati gol, a u gostima granitna odbrana i kontre preko Mirnesa, Efendica i Mujkica. uglavnom igracki kadar je puno siri i puno jaci nego prosle sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovaj Almis Kasumović jel on iz juniora ?
Ne znam koje je to dijete.
Ne znam koje je to dijete.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Dosta je tu polivalentnih igrača u odbrani koji će vjerovatno igrat na sredini terena, ovo "odbrana" stoji samo na papiru
. Ponavljam opet, u veznom redu po mom mišljenju nismo ništa slabiji.
Otišao je samo jedan- Šerif Hasić, došao Brčkalić koji je vjerovatno 10 puta bolji igrač od Hasića + momci koji su stasali- mislim da smo jači i na tim pozicijama.
Samo da ne bude puno nekog forsiranja Pršeša u prvih 11, ustvari ako dečko to svojim igrama zasluži onda definitivno neka bude glavni kreativac ekipe. S onim što je pokazao prošle sezone, ove bi trebao da grije klupu, zasluženo.

Otišao je samo jedan- Šerif Hasić, došao Brčkalić koji je vjerovatno 10 puta bolji igrač od Hasića + momci koji su stasali- mislim da smo jači i na tim pozicijama.
Samo da ne bude puno nekog forsiranja Pršeša u prvih 11, ustvari ako dečko to svojim igrama zasluži onda definitivno neka bude glavni kreativac ekipe. S onim što je pokazao prošle sezone, ove bi trebao da grije klupu, zasluženo.
075
Al zato s' onim sto pokazuje u Romi i Vivi zasluzuje bit menadzer neke diskoteke. 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
slazem se, jesmo jaci i na sredini zbog mnogo stvari (iskustvo, dobre pripreme itd ) ali kazem malo mi je zao sto je ostatak tima fantasticno na papiru poslozen i pojacan a vezni red malo kaska.
nekako mi zao da nakon fantasticnog prelaznog roka ostanemo kratki za samo jednog igraca ...kako bi Almir Bekic ili stari Sarajka i TAre legli ovoj ekipi uh. Naravno on je nedostizan ali to je profil igraca koji nam treba.
nekako mi zao da nakon fantasticnog prelaznog roka ostanemo kratki za samo jednog igraca ...kako bi Almir Bekic ili stari Sarajka i TAre legli ovoj ekipi uh. Naravno on je nedostizan ali to je profil igraca koji nam treba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Evo nasao sam na youtubu jedan video pa pogledajte, po meni nimalo los igrac, pravo je borben i kako vidim zna se prikljucit i u napad 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.