UEFA nije imala problema sa strahom, vodom i strujom tako da ne znam zasto si ti imao, a ovo za atomski Dinamo je vise bila sala, stavio sam i smajl da tako i izgleda. Uglavnom cinjenica je da postoje ljudi kojima je ZM kriv sto danas nisu imali za rucak ribu, Bertone je tu u pravu a ti si jedan takav. Trebas se opustitiEngland je napisao/la:@ insect termninator
To što ti nemaš pojma o vodi i struju i strahu je tvoj problem, neznanje, samo što je u ono vrijeme realnost bila drugačija, al' ti si vjerovatno sa kamena skočio, tako da pojma nemaš, tebi je Dinamo atomski iako je rekorder lige prvaka, negativan, smiješan si lik.
GNK Dinamo Zagreb
- Insect_terminator
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
England, bez uvreda, molim!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Naravno da je sada teže doći do četvrtfinala nego tada. Naravno da je sada teže proći skupinu nego tada. Naravno da je sada teže izboriti koji bod nego tada.
Danas da bi bio konkurentan najboljima trebaš potrošiti desetine, da ne kažem stotine milijuna eura.
Jedan Real potroši na dva igrača (Isco i Illarramendi) 75 milijuna eura i onda bi se netko trebao nadati da Dinamo takvima može zabiti gol? I nogomet se igra totalno drugačiji, brži, dinamičniji i to je jedan od razloga zašto se naši ne mogu nositi s Lyonom, PSG-om i ostalima.
Inače, Zdravko je do zime najavio još tri ekstra kvalitete. Mislim da je jedan od njih Danijel Pranjić, a možda misli i na Petrića ili Klasnića.
Danas da bi bio konkurentan najboljima trebaš potrošiti desetine, da ne kažem stotine milijuna eura.
Jedan Real potroši na dva igrača (Isco i Illarramendi) 75 milijuna eura i onda bi se netko trebao nadati da Dinamo takvima može zabiti gol? I nogomet se igra totalno drugačiji, brži, dinamičniji i to je jedan od razloga zašto se naši ne mogu nositi s Lyonom, PSG-om i ostalima.
Inače, Zdravko je do zime najavio još tri ekstra kvalitete. Mislim da je jedan od njih Danijel Pranjić, a možda misli i na Petrića ili Klasnića.
Sveti Duje nema struje...al' ti se toga niti ne sjećaš. Nemaš pojma o čemu se piše ovdje, zato ti hoću reći da je ipak Hajduk u samostalnoj državi napravio nešto, a tvoj "atomic" sa Zdrafkecom Dinamo niti proljeće nije dočekao koliko, pol stoljeće, znaš točno. ? Nikome Dinamo nije zanimljiv, bar ne ovaj osnovan 1911, GNJK.Insect_terminator je napisao/la:UEFA nije imala problema sa strahom, vodom i strujom tako da ne znam zasto si ti imao, a ovo za atomski Dinamo je vise bila sala, stavio sam i smajl da tako i izgleda. Uglavnom cinjenica je da postoje ljudi kojima je ZM kriv sto danas nisu imali za rucak ribu, Bertone je tu u pravu a ti si jedan takav. Trebas se opustitiEngland je napisao/la:@ insect termninator
To što ti nemaš pojma o vodi i struju i strahu je tvoj problem, neznanje, samo što je u ono vrijeme realnost bila drugačija, al' ti si vjerovatno sa kamena skočio, tako da pojma nemaš, tebi je Dinamo atomski iako je rekorder lige prvaka, negativan, smiješan si lik.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Covjek moze poluditi raspravljajuci sa tobom. Ne pamtim gluposti tipa duje nema struje niti mislim da je to uopce bitno. Vise nego ocito je da te ne zanima Dinamo tako da ne trebas imati upise ovog tipa koji pokazuje sav tvoj jad. Ukucaj na youtubu Hajduk - Ajax i gledaj tu utakmicu jos sto puta, ja sam rekao svoje misljenje o cetvrtfinalu ti si rekao svoje, ne slazemo se i jbg nisi prvi.England je napisao/la:Sveti Duje nema struje...al' ti se toga niti ne sjećaš. Nemaš pojma o čemu se piše ovdje, zato ti hoću reći da je ipak Hajduk u samostalnoj državi napravio nešto, a tvoj "atomic" sa Zdrafkecom Dinamo niti proljeće nije dočekao koliko, pol stoljeće, znaš točno. ? Nikome Dinamo nije zanimljiv, bar ne ovaj osnovan 1911, GNJK.Insect_terminator je napisao/la:UEFA nije imala problema sa strahom, vodom i strujom tako da ne znam zasto si ti imao, a ovo za atomski Dinamo je vise bila sala, stavio sam i smajl da tako i izgleda. Uglavnom cinjenica je da postoje ljudi kojima je ZM kriv sto danas nisu imali za rucak ribu, Bertone je tu u pravu a ti si jedan takav. Trebas se opustitiEngland je napisao/la:@ insect termninator
Ovaj England je neki luđak definitivno. Sastavlja rečenice kao dijete od 3 godine.
A ti i ekipitza niste u luksiću?Nije valjda da će vas manje od 5000 doć tamo?
Sreća pa je vas svojevremeno bilo više od dvojice.SiamoNoi je napisao/la:A ti i ekipitza niste u luksiću?Nije valjda da će vas manje od 5000 doć tamo?
"ekipitza", "luksić"
Jel i za prezimljavanje u Europi i koliki toliki otpor u LP moraš potrošiti desetine milijuna eura?Bertone7 je napisao/la:Danas da bi bio konkurentan najboljima trebaš potrošiti desetine, da ne kažem stotine milijuna eura.Jedan Real potroši na dva igrača (Isco i Illarramendi) 75 milijuna eura i onda bi se netko trebao nadati da Dinamo takvima može zabiti gol? I nogomet se igra totalno drugačiji, brži, dinamičniji i to je jedan od razloga zašto se naši ne mogu nositi s Lyonom, PSG-om i ostalima.
Uglavnom da. Naravno ima iznimka, ali iznimka potvrđuje pravilo.SiamoNoi je napisao/la:Jel i za prezimljavanje u Europi i koliki toliki otpor u LP moraš potrošiti desetine milijuna eura?Bertone7 je napisao/la:Danas da bi bio konkurentan najboljima trebaš potrošiti desetine, da ne kažem stotine milijuna eura.Jedan Real potroši na dva igrača (Isco i Illarramendi) 75 milijuna eura i onda bi se netko trebao nadati da Dinamo takvima može zabiti gol? I nogomet se igra totalno drugačiji, brži, dinamičniji i to je jedan od razloga zašto se naši ne mogu nositi s Lyonom, PSG-om i ostalima.
Ako City ne može već par godina proći skupinu to je izuzetak koji potvrđuje pravilo.
Zašto je Dinamo 1., a Zadar se bori za ostanak? Jer Dinamo iskešira 900k za Soudanija, a Zadar u dugovima do grla.
Anderlecht,APOEL,Basel,Anorthosis,poljaci i ekipa...nešto puno iznimaka?Svi imaju budzete manje ili u GNK-ovom rangu.A GNK uz to ima najboljeg manađera u svemiru i opet ništa.0 bodova.Nego se crvenimo po LP i što se tiče broja gledatelja i što se tiče rezultata.Toliko loši da je klub optužen za namještanje.
City nije mogao proć jer im je Mancini bio trener.Dakle sve je jasno.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Uskoro ce i Dinamo njihovim stopama u EL ili LP, jednostavno stvorili su se preduvijeti za to prije svega misim na konkurentniju ligu barem na papiru za sada. Neki nabrojani klubovi nemaju konstantu igranja EL i LP, recimo da su klubovi slicnog budjeta Dinamo bi sa njima ravnopravno igrao tj ne bi se osramotio ako bi izgubio. Vidit cemo kako ce to izgledat ove sezone i iduce. Da je malo vece podrske ljudi koji "vole" klub tj da nisu tako negativni mozda bi to sve izgledalo jos bolje ovako za tjedan dana odes na utakmciu i 60% vremena cu slusat **** tipa "Mamicu cigane" i nasladjivanje nakon loseg poteza npr Sammira ili Ibaneza, jasno mi je da se sta ja znam rijecani i hajdukovci nasladjuju ali ljudi koji navodno vole Dinamo to je vec degutantno.
Je,uskoro.Evo samo što nije.Imam osjećaj da će to bit baš ova godina.Sad smo financijski stabilni,pojačali smo se i to je baš TA godina.
Ti da voliš Dinamo ne bi podržavao psihopata.Zbog tebe i tebi sličnih ljudi je sve negativno,tribine prazne i klub u ku*cu.Jer su ovakvi kao ti glavni problem društva,kmetovski mentalitet.
Ti da voliš Dinamo ne bi podržavao psihopata.Zbog tebe i tebi sličnih ljudi je sve negativno,tribine prazne i klub u ku*cu.Jer su ovakvi kao ti glavni problem društva,kmetovski mentalitet.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Večeras po pobjedu. samo ih treba svatiti ozbiljno i pobjeda ne bi smjela izostati.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- gerdmuller
- Kontakt:
ObjasnioSiamoNoi je napisao/la:Anderlecht,APOEL,Basel,Anorthosis,poljaci i ekipa...nešto puno iznimaka?Svi imaju budzete manje ili u GNK-ovom rangu.A GNK uz to ima najboljeg manađera u svemiru i opet ništa.0 bodova.Nego se crvenimo po LP i što se tiče broja gledatelja i što se tiče rezultata.Toliko loši da je klub optužen za namještanje.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Proračuni:SiamoNoi je napisao/la:Anderlecht,APOEL,Basel,Anorthosis,poljaci i ekipa...nešto puno iznimaka?Svi imaju budzete manje ili u GNK-ovom rangu.A GNK uz to ima najboljeg manađera u svemiru i opet ništa.0 bodova.Nego se crvenimo po LP i što se tiče broja gledatelja i što se tiče rezultata.Toliko loši da je klub optužen za namještanje.
Dinamo 12 mil. € (smanjen ove godine s 18)
Basel 20 mil. €
Anderlecht 30 mil. € (bio 2010. kad su igrali protiv Hajduka u EL)
APOEL 10 mil. € (napravili pretprošle godine senzaciju, a ove već ispali od Neftchija u play offu EL - dakle nisu igrali niti EL)
- Sportfanatik
- Kontakt:
Migliore - Pinto, Addy, Šimunić, Ibanez - Ademi - Soudani, Husejinović, Pamić, Fernandes - Čop
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- gerdmuller
- Kontakt:
Atomski Dinamo
U zadnjih nekoliko sezona nikad slabija ekipa ratnog profitera.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ovo je najjači Dinamo od kad je Dinamo vratio ime.gerdmuller je napisao/la:Atomski Dinamo![]()
![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
Bertone7 je napisao/la:Ovo je najjači Dinamo od kad je Dinamo vratio ime.gerdmuller je napisao/la:Atomski Dinamo![]()
![]()
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.