FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Otelo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Otelo » 16 jul 2013, 19:51

Unofficialpage je napisao/la:
Nama je drago što ćemo imati dobar ambijent u drugoj utakmici. Naše šanse su dobre u drugoj utakmici, mnogo bolje neko pred prvu utakmicu. Prije prve utakmice imali smo 3% šanse, sada stojimo duplo bolje, tačnije šanse su nam 6%. Može se neko od naših navijača i ljutiti, ali Viktorija je i dalje veliki, veliki favorit
Osim :lol: :lol: :lol:
genije 8-)

Bezveze dirat euforiji i igraca a zna se da trenutak opustanja na Kosevu znaci moguci debakl.Ovako ce zadrzati ozbiljnosti i sve ostalo,pa se i dogodi prolazi i 4 tekme u Europi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 jul 2013, 19:51

Sejo i neki iz Napolija :lol: :lol: :lol: :lol:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 jul 2013, 19:52

Vidite da se moze, cestitam vam!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jul 2013, 19:52

Bravo Zeljo!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 16 jul 2013, 19:52

prijatelj je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Garantujem, ma odgovorno tvrdim, da je Adilović ispunio sve što je Osim od njega tražio. Sramite se svi koji ga pljujete, sramite se decka koji je dao 40 golova za dvije godine u dresu Zelje, sramite se decka koji pola godine igra pod tabletama, sramite se decka koji je danas igrao pod blokadom i koji je u mali milion navrata igrao trećeg stopera. Kakvi smo to ljudi, zaslužujemo li bolje u svakoj sferi naših života.
Prvi put da se slazem sa tobom. Adilovic se odradio sve sto se trazilo od njega. Bajic je odigrao extra ali za to je zasluzen i Adilovic koji je izmorio odbranu Viktorije, jos je ovaj usao svjez.
Sve u svemu nema mu se puno toga zamjeriti. Vracao se , trudio se kao i svi u timu. Mogu samo reci SVAKA CAST!!

Donavezat cu se nakratko na ove postove.Sve smo vidjeli,igraci odigrali srcem i mudima,svaka im cast na tome ,samo jos da kazem da igrac Plzena Vladimir Darida vrijedi 7 000 000 Eura,skuplji od citavog naseg kluba na zalost,pa vi sad skontajte s kakvom smo ekipom igrali?

Odbrana za mene odlicna,sta su lopti ispucali ,spasili bog sami zna,valja igrat pod pritiskom citavih 90minuta.

Sve u svemu dobro je,osvjetlali smo obraz i idemo sad na Hadison zabit im 2 komada !
Ma vi stvarno niste normalni !!!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 16 jul 2013, 19:52

barbarez je napisao/la:Aco postujem te ko objektivnog momka,bliskog I klubu I poznajes materiju,a ja nije bitno ko sam I sta sam ,cu ti reci samo jednu stvar.eldin adilovic je ogromna fudbalska neznalica,I prestanite vise opravdavati tog covjeka.imate li oci I znanja ,kako vas nije stid vise zaglupljivati raju pricom da je adilovic odradio bilo sta dobro.nemoj te se vracat ba pricu
Adilovic se borio i hrvao uvijek sa dvojicom na leđima...ja ne znam šta si ocekivao od njega protiv ovako jakog protivnika :?: snagu Drogbe (da otrese obojicu sa leđa), sprint Ronalda (da pobjegne citavoj odbrani Plzena) i završnicu Messija (da to na kraju zavši nekim sexy lobom ili golcinom u rašlje).

Pa jarane, šta hoces ti :?:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jul 2013, 19:52

Unofficialpage je napisao/la:
Nama je drago što ćemo imati dobar ambijent u drugoj utakmici. Naše šanse su dobre u drugoj utakmici, mnogo bolje neko pred prvu utakmicu. Prije prve utakmice imali smo 3% šanse, sada stojimo duplo bolje, tačnije šanse su nam 6%. Može se neko od naših navijača i ljutiti, ali Viktorija je i dalje veliki, veliki favorit
Osim :lol: :lol: :lol:
Dobar, dobar :lol: :lol:

AMAR AMAR OSIM OSIM!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 16 jul 2013, 19:52

Adilovic jest krampa al' se danas borio kao lav... Cesto je igrao i stopera i beka..... A igrao je i pod injekcijama...
Njemu se nema sta zamjeriti za danasnju partiju, a i on je itekako zasluzan za losu i mrtvu odbranu Plzena s obzirom da je u skokovima, trkom, startovima totalno izmorio odbranu i onda je usao Bajic i na vec mrtvu odbranu iskoristio svoju svjezinu.....
A da moze bolje, moze i treba bolje od ovoga al' ne treba ni sra.ti....

Hadzic Tito....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jul 2013, 19:53

Jedina razlika je sto I'm je Jose zabio a cavani nije ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 jul 2013, 19:53

Svaka momcima čast na borbi i htijenju.Očekivala se ovakva utakmica upravo,gdje će Plzen dominirati.Dobro golovi su stvarno naivno primnljeni poslije gotovo ušetavanja protivnika u gol,ali niko se nije nadao da će se Češka mreza 3 puta tresti.Realno ljudi su kondiciono i fizički puno jači taktički bolje stoje,ali danas je presudilo srce igrača Zelje, koji su se branili koliko su god mogli a u napadu sve realizovali što su imali.
Svaka čast ,nadam se posjeti od bar 25.000 na Koševu i neizvjesnoj utakmici za prolaz do kraja ,a na kraju da Fortuna pogleda na stranu našeg prvaka.
Iskrene čestitke još jednom.
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 16 jul 2013, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

samy
Kontakt:

Post Postao/la samy » 16 jul 2013, 19:53

Jooooj danas JAMAK ko Schweinsteiger Motor ekipi asistencije ko iz knjige konacno da i on bljesne definitivno danas najaci zeljin igrac

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 16 jul 2013, 19:54

111 je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Aco postujem te ko objektivnog momka,bliskog I klubu I poznajes materiju,a ja nije bitno ko sam I sta sam ,cu ti reci samo jednu stvar.eldin adilovic je ogromna fudbalska neznalica,I prestanite vise opravdavati tog covjeka.imate li oci I znanja ,kako vas nije stid vise zaglupljivati raju pricom da je adilovic odradio bilo sta dobro.nemoj te se vracat ba pricu
Adilovic se borio i hrvao uvijek sa dvojicom na leđima...ja ne znam šta si ocekivao od njega protiv ovako jakog protivnika :?: snagu Drogbe (da otrese obojicu sa leđa), sprint Ronalda (da pobjegne citavoj odbrani Plzena) i završnicu Messija (da to na kraju zavši nekim sexy lobom ili golcinom u rašlje).

brate nije on hrvac on je napadac? idi proguglaj sta znaci napadac !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 jul 2013, 19:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Limonene je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Kenjate za Adila previše. Momak se borio ko zmaj u odbrani, i normalno je da ne može u napadu uraditi sve kako treba jer je frajer pretrčao toliko da to nije humano.
ne vuci me za jezik da ti pisem o adilovicu frajer je teski levat nije opuco na gol ima 346507 godina. meni ne treba igrac koji ce trcat ko muha bez glave jer on je napadac i njegov zadatak je da daje golove i bude u sesnetercu. nego necu dobit cu ban iz vec postojeci razloga.
Njegov zadatak je da ispostuje ono sto od njega trazi trener. U dvije sezone je to ispostovao jedno 40 puta, a danas je imao neku drugu ulogu, ili pak ako nosi 9 ili 11 na dresu, onda je napadač.
Repliciras frajeru kojeg si banovao jedno 300 puta.. Doni, Aldinu,maslacku i kojim vec sve ne nadomcima se sluzio a uvjek mu je osnovna namjera bila provociranje i debilna rasprava koje vodi na svim temama koje posjecuje..

Takav lik ne zasluzuje da mu neko vise odgovara na njegove debilne nebuloze koje izvaljuje svakodnevno.. Lik ima obraza da serenda posle ovakve tekme..
BUDI ŽELJO !!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 19:55

dobro sam rekao prije tekme sve je moguce,pa tako i da zabijete tri komada hehe,inace Tomic i onaj bek fenomenalni,za Tomica znamo od prije koristi covjek mozak za razliku od mnogih igraca,prejak igrac

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 jul 2013, 19:55

BRAVO MOMCI BRAVO ZELJO... moram reci malo smo naivne golove primili, a prvi iz nepstojeceg kornera, ali opet hvala dragom Allahu i ovo je extra pa smo se vratili do kraja... svi su maximalno odigrali i extra od Hadzica na golu do Adilovica u napadu... SVI NA KOSEVO
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 jul 2013, 19:55

Limonene je napisao/la:
111 je napisao/la:

brate nije on hrvac on je napadac? idi proguglaj sta znaci napadac !
Ja bi vas sve pošamar'o. Ok, Adilović je letva, javite Amaru da ste jači od njega pa igrajte na Koševu.
FK Željezničar
Chelsea FC

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jul 2013, 19:56

dobar rezultat za Zelju,svaka pobjeda na Kosevu vodi ga i 3 pretkolo i minimalno jos 4 evropske utakmice... Cesi su favoriti,bolji su tim,ali u fudbalu se nikad ne zna.. Zeljo ce biti jaci za Svraku i Colica,i uz puno Kosevo moze se nadati prolazu,zasto da ne!? to bi ih finansijski itekako ojacalo,i uz koje pojacanje narednu sezonu bi mogli opet biti favoriti za titulu..
p.s.
Bucan I Hadzic najbolji u Zelji,mada je bio dobar i Tomic,Jamak,Kerla,Urdinov i Zeljkovic!

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 16 jul 2013, 19:57

Da pozdravim sve pljuvace i super prognozere !!!!

SEROOOOOONJEEEEEEEEEEE !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol:

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 jul 2013, 19:58

KOŠEVO!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 jul 2013, 19:59

MIŠEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IDEMOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

UČITE JOŠ NIJE KASNO ! POSLA VAS "TAHITI" ODAKLE STE I DOSLI
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 17 gostiju.