Prolazimo !
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Uz pun stadion Zeljo ide dalje, ne sumnjam da ce se sad igracima dici samopouzdanje. Jos ce to Amar i ostala ekipa fino da posloze.
Prolazimo !
Prolazimo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Armageddon2012
- Kontakt:
ajd nemoj sad pretjerivat,uzivaj u trenutku
niko ni ovo nije ocekivao.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nemoj ba Arma tako, reko je shef na presici prije prve tekme da imamo 3% sansi, sad duplo vise, dakle 6%Armageddon2012 je napisao/la:ajd nemoj sad pretjerivat,uzivaj u trenutku![]()
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- Armageddon2012
- Kontakt:
nije haiti,nego tahiti,a sumar ti je tata 
Armageddon2012 je napisao/la:nije haiti,nego tahiti,a sumar ti je tata
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nema veze možda moj tata i jeste šumar, ali to ne mijenja činjenicu da si ti papčina.
DRUG NEBI TI PUNCA
Posla ga ovaj "Tahiti" odakle je i došao
Posramljeni ste, nek sad neko kaze A na Zelju. Samo se sagnite i pisite sto manje, manje se brukajte
Posramljeni ste, nek sad neko kaze A na Zelju. Samo se sagnite i pisite sto manje, manje se brukajte
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Armageddon2012
- Kontakt:
dajem dozvolu da me nazivaju papcinom samo onima koji citiraju neku svoju optimisticku prognozu napisanu prije utakmice
ne zanimaju me ovi misevi koji su se sakrili u misiju rupu,nisu se izjasnjavali ili su predvidjali debakl, a sad se nesto kao raspistoljili....
ne zanimaju me ovi misevi koji su se sakrili u misiju rupu,nisu se izjasnjavali ili su predvidjali debakl, a sad se nesto kao raspistoljili....
- Armageddon2012
- Kontakt:
dinamo protiv nekih majmuna 0-0HT 
Evo ti moja prognoza s teme FK Željezničar, napisana 24. juna u 16:28, 8115. stranica teme FK Željezničaranonimni je napisao/la:Da ja kažem koju oko Plzena, nisam bio tu danas![]()
Česi jesu težak protivnik, no, nije nemoguće da ih prođemo, nema toliko euforije, a imam nadu da ćemo proći... Sve u svemu, volio bih da se ne obrukamo i ako u Češkoj bude dobar rezultat, biće ludnica na AFH i možda i prođemo
Papčino jedna!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
I Maribor, i BATE izgubio, Ekranas gubi od nekakvih s Islanda, Sheriff nerjeseno sa Sutjeskom a dana naopakaArmageddon2012 je napisao/la:dinamo protiv nekih majmuna 0-0HT
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Svaka čast amaru na davanju prilike mladim aigračima u ovakoj utakmici. A o licemjerima sa ove teme koji su jedva cekali poraz od 10:0 nesto kasnije, da nebih psovao za ramazan
- Armageddon2012
- Kontakt:
anonimni je napisao/la:Evo ti moja prognoza s teme FK Željezničar, napisana 24. juna u 16:28, 8115. stranica teme FK Željezničaranonimni je napisao/la:Da ja kažem koju oko Plzena, nisam bio tu danas![]()
Česi jesu težak protivnik, no, nije nemoguće da ih prođemo, nema toliko euforije, a imam nadu da ćemo proći... Sve u svemu, volio bih da se ne obrukamo i ako u Češkoj bude dobar rezultat, biće ludnica na AFH i možda i prođemo
Papčino jedna!
e,vidis,tebi mogu zaista priznat da sam za tebe papcina...svaka cast!
citram sam sebe od prije nekoliko dananajbolje sacekati utakmicu, evro utakmica nije obicna utakmica, nije ni njima svejedno igrati na takvom nivou, igrat ce pazljivije nece srljati u napad a iz tog se svasta moze rodititako da, treba pricekati
Pozdrav za tebe i papčinu Armagedona, moje postove mozete naci na temi FK Željezničar, srdačan pozdrav još jednomVAM je napisao/la:Usla voda u usi...Jos malo pa potop
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 16 jul 2013, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nafakali al et,necemo gledati u zube..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vuna ha ? 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
bravo za zeljeznicar
iako su izgubili, pruzili su odlican otpor za svaku pohvalu. ne vjerujem da mogu proci, ali treba napuniti grbavicu.
sretno!
iako su izgubili, pruzili su odlican otpor za svaku pohvalu. ne vjerujem da mogu proci, ali treba napuniti grbavicu.
sretno!
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Koševo.Damian je napisao/la:bravo za zeljeznicar![]()
sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.