FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 jul 2013, 20:12

Nadam se da cemo napraviti najveci korteo u historiji BIH klubskog sporta...

" onclick="window.open(this.href);return false;

A onda gore ima da grmi...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 20:12

Mislim da se MORA sada sto bolje pokrenuti prodaja karata, staviti dobru cijenu da se napuni stadion, popratiti medijski, privuci simpatizere i prodati sto vise clanskih karata, uz mogucnost izrade na licu mjesta dok se kupuje karta... Garantujem 5000 clanski samo na taj nacin!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 jul 2013, 20:13

TM OLOVO je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zeljković, Urdinov, Bučan, Tomić te mali Hadžić na golu. Ubjedljivo najbolji danas.

Čestitke i za ostale, pogotovo za Adilovića i one pretrčane kilometre ;)
Potpisujem ,,,A Jamak kakav je to igras,, -Marijan :D
Kakvo primanje lopte tog momka. Ovakve igrače volim - citiram :P
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 jul 2013, 20:13

Svidjelo mi se sto u nasem zelji ima materijela I sto smo pokazali karakter .lijepo je raspolozenje I ne bi ga kvario pricom o adilovicu.postujem vam I ne bi se raspravljao ,ali kad mi pricate covjek se hrvao vukao 2 ,I kako ce proci ,dal ocekujem drogbu,ili mesija.nemojte gluposti pisati,jer hrvao se I sadikovic,pa je zna primit I pogledat I dodati,hrvao se I bajic,pa se ne krije nego uzme loptu I prodre asistira.hrvao se I tomic,pa pokaze vise napadacki vrlina nego adilovic.a svi su se oni isto tako vracali I pomagali.sta je razlog pitam vas ja da frajer ne moze smiriti loptu odigrati,sta je razlog za.onakav sut u prvom dijelu,sta.j!e razlog za one scene od primanja lopte ,onu tucu izmedju njega I lopte.budite.objektivni I recite kako igra on a kako drugi.hvala bogu na.ovoj djeci I njihovom talentu pa da vidite sta sve moze jedan fudbaler I da se hrva I prodire,I igra pametno I lijepo.
U svakom slucaju cestitam vam svima na odlicnom rezultatu I nek odigraju ovako I na kosevu ,ne.moraju proci ,ali srce zeljino da.vidimo.ova djeca su haos
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jul 2013, 20:15

Pustiti prodaju karata prije na 3 dana minimum.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 16 jul 2013, 20:16

uffffffffff, ako kad ce utorak,

hajmoooooooooooooooooo

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 16 jul 2013, 20:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da se MORA sada sto bolje pokrenuti prodaja karata, staviti dobru cijenu da se napuni stadion, popratiti medijski, privuci simpatizere i prodati sto vise clanskih karata, uz mogucnost izrade na licu mjesta dok se kupuje karta... Garantujem 5000 clanski samo na taj nacin!
10 jug, 15 istok, 20 zapad. ja bi i više cijene stavio.
klubu trebaju pare, dali su nam povod.
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jul 2013, 20:18

ja sam je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Mislim da se MORA sada sto bolje pokrenuti prodaja karata, staviti dobru cijenu da se napuni stadion, popratiti medijski, privuci simpatizere i prodati sto vise clanskih karata, uz mogucnost izrade na licu mjesta dok se kupuje karta... Garantujem 5000 clanski samo na taj nacin!
Ja bih isao na 35.000 navijaca po 5, 10, 15, prije nego sa 20-25.000 za tu tvoju varijantu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 16 jul 2013, 20:19

Kako nasem narodu malo fali za veselje
mogu zamisliti kak bi bilo da smo izvukli remi il pobjedu nekuu
Zeljo hvala tii za svee
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 16 jul 2013, 20:21

terabajt je napisao/la:Pustiti prodaju karata prije na 3 dana minimum.
Upravo htjedoh da napišem da se ne bi smjelo čekati sa kartama, plakatima, nekakvom promocijom kao što inače čekamo zadnji čas.
Već sutra napraviti karte, štampati i odmah pustiti u prodaju. Treba iskoristiti ovaj povoljan rezultat, privući ljude koji možda ni ne bi došli na utakmicu i napokon pošteno zaraditi na kartama. Naravno, to je samo moje mišljenje :)

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 16 jul 2013, 20:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
Ja bih isao na 35.000 navijaca po 5, 10, 15, prije nego sa 20-25.000 za tu tvoju varijantu...
ko će doći, doći će, 5KM gore mu neće značiti ništa... tako da sam ja za 35.000 grla i sa mojim cijenama :)

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jul 2013, 20:23

Vrhunski rezultat.

Čestitke momku na obranama, izvukao je ovaj rezultat.

Vjerujem u pobjedu na Koševu koja vodi dalje, nema šanse da se ponovi nešto ovako.
Hayley <3

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 16 jul 2013, 20:23

skinite im koeficjent koji je povelik,to bi bio velik korak naprijed za cijelu drzavu

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 16 jul 2013, 20:24

Ja već dugi niz godina uživam u čarolijama naših napadača, Lazar Popović pa Eldin Adilović. Slijedeći bi mogo biti Nazif Gljiva!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 jul 2013, 20:25

master44 je napisao/la:Svaka cast momcima, lavovska borba :) U revansu cemo biti jaci za Svraku i Colica i abd puno Kosevo pa idemo po prolaz !
vjeruj mi poslije ovakve partije Zeljkovica grijeh bi ga bio ostaviti na klupi eto
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 16 jul 2013, 20:25

Adulovic se lavovski borio danas i ko to nije vidio neka prestane pratiri fudbal...
Adilovic danas nije izgubio niti jedan zracni duel a okruzen je bio dvojicom ili trojicom u zavisnosti od situacije...
eh sad to sto nakon sto nadskoci igraca i nema kome da spusti loptu to je stvar Amara Osima.
isto tako ko ocekuje da Adilovic nekoga pretrci ili sam predribla on puno gleda RVP, jer da to moze onda nebi mogao nositi dvojicu na ledzima sto je njegov primarni zadatak.
sve u svemu Adilovic odlican.
Zeljo odlican.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 16 jul 2013, 20:26

old school je napisao/la:
master44 je napisao/la:Svaka cast momcima, lavovska borba :) U revansu cemo biti jaci za Svraku i Colica i abd puno Kosevo pa idemo po prolaz !
vjeruj mi poslije ovakve partije Zeljkovica grijeh bi ga bio ostaviti na klupi eto
+1 ;)
Kakvog smo mi beka dobili 8-)
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 16 jul 2013, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 16 jul 2013, 20:26

samocelik je napisao/la:Ejl je.bo majku dokle je doslo da za Zelju navijam.Bravo cestitke. :D

hahah dobar dobar ,,,svaka cast

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 16 jul 2013, 20:26

old school je napisao/la:
da baš i ja kontam, možda ga gurnuti ispred Benje, lupam... možda zna igrati i naprijed?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jul 2013, 20:29

Nama odgovara 1-0.Ali ima još 7 dana, polahko, smireno ući kao i u ovoj utakmici pa šta Bog da.
Volim te Željo !
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.