Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 16 jul 2013, 19:30

Rockefeller je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Ja bih da se kladim namjesto tebe, idemo u odlazak sa foruma. Ko želi? 8-)
Jel vrijedi i dalje ponuda ?
Bujrum. Samo mi jos nikove navedi. Ko izgubi se ne vraca vise. Dil? :)
Biće mi drago :) jedan jedini nik je ovaj ;)
Jel dogovoreno ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 19:30

BritishCore je napisao/la:Kome zamjena? Ne razumijem.
Kako moze najbolji napadač u ekipi biti zamjena? :? :?
Ako dodje Higuain ili Suarez. Ako udjete u PL sa njim kao prvim napadacem, srecno u borbi za 4. mesto, sta drugo da kazem...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jul 2013, 19:34

Od kako pratim fudbal hemija je proradila sama na EP u Portugalu kada je Grcka uzela titulu. To je presedan. Veliki rezultati se prave na krilima velikih pojedinaca. Tako je u svakom kolektivu. Mora se znati ko kosi a ko vodu nosi. Kreativnost, lucidnost i produktivnost moraju postojati. Bez toga nema velikih rezultata.

Samozavaravanje je veoma losa i destruktiva osobina. Sto se vise nadas - vise se razocaras! Ako se velike nade polazu bez velikog pokrica, velike su sanse da se razocaras i nastetis vlastitom zdravlju. Tome su mladi posebno skloni :).

Zaista ne vidim kako Liverpul moze ugroziti cetvrtu poziciju ako nastave sa ovakvom transfer politikom. Na neko od prva tri mjesta gotovo sigurno ne mogu. Od velike cetvorke, Arsenal je najranjiviji. Al koliko vidim i oni su se uozbiljili. Najavljuju velika pojacanja. Tu je i Totenhem...

Mora se desiti cudo da bi Liverpul bio cetvrti. Jos ako ode Suarez, sanse ce biti duplo manje... Sve u svemu, izgleda jos jedna sezona za zaborav.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jul 2013, 19:36

Valencia je napisao/la:Od kako pratim fudbal hemija je proradila sama na EP u Portugalu kada je Grcka uzela titulu. To je presedan. Veliki rezultati se prave na krilima velikih pojedinaca. Tako je u svakom kolektivu. Mora se znati ko kosi a ko vodu nosi. Kreativnost, lucidnost i produktivnost moraju postojati. Bez toga nema velikih rezultata.

Samozavaravanje je veoma losa i destruktiva osobina. Sto se vise nadas - vise se razocaras! Ako se velike nade polazu bez velikog pokrica, velike su sanse da se razocaras i nastetis vlastitom zdravlju. Tome su mladi posebno skloni :).

Zaista ne vidim kako Liverpul moze ugroziti cetvrtu poziciju ako nastave sa ovakvom transfer politikom. Na neko od prva tri mjesta gotovo sigurno ne mogu. Od velike cetvorke, Arsenal je najranjiviji. Al koliko vidim i oni su se uozbiljili. Najavljuju velika pojacanja. Tu je i Totenhem...

Mora se desiti cudo da bi Liverpul bio cetvrti. Jos ako ode Suarez, sanse ce biti duplo manje... Sve u svemu, izgleda jos jedna sezona za zaborav.
Nije ova tema za tebe ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 19:39

Evo ga ovaj sa teorijom, "pojedinac je sve, bez njih nista"... Kao da u LFC igraju sve amateri i da nema nimalo individualnog kvaliteta. Zalosno...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jul 2013, 19:57

Any truth in the rumour that Walsall have made a £1.5m bid for Suarez - rising to £3m if they win the Johnstone's Paint Trophy?

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 16 jul 2013, 20:10

Paradajz je napisao/la:Evo ga ovaj sa teorijom, "pojedinac je sve, bez njih nista"... Kao da u LFC igraju sve amateri i da nema nimalo individualnog kvaliteta. Zalosno...
Taj je spominjo zašto Liverpool ne dovede nekog WC igrača i onda nabrojao sve 40+mil. funti igrače :lol:
Walk on, with hope in your hearts.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 jul 2013, 20:21

Paradajz je napisao/la:
BritishCore je napisao/la:Kome zamjena? Ne razumijem.
Kako moze najbolji napadač u ekipi biti zamjena? :? :?
Ako dodje Higuain ili Suarez. Ako udjete u PL sa njim kao prvim napadacem, srecno u borbi za 4. mesto, sta drugo da kazem...
Mnogo ti meni njega podcjenjujes. On je jos uvijek bio prvi strijelac Ligue 1 i glavni igrac prvaka. Wenger kaze da on komotno moze biti novi Alan Smith, a znamo ko je taj covjek (bar neki). Isto nam je Wenger rekao da tek ove sezone mozemo ocekivati pravog Oliviera. A ja cu uvijek vjerovati Arsenu kad je u pitanju igracki kadar Arsenala.

Po pravilu je Giroud prvu sezonu u klubovima igrao losije, drugu eksplodir'o, pa eto ako cemo se voditi sirovom statisikom imam razloga da se kladim na svog konja.

Jos mi ide i na ruku to da je Daniel skloniji ozljedama. Doce novi napadac u Arsenal al' on nece ugroziti status Oliviera. Juce je Wenger govorio o tome koliko voli Oliviera.

@Gaston vazi prijatelju. Imas moju rijec.

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 16 jul 2013, 20:23

Pa Higuain ako dođe, biće na klupi jer ne bi bio najkvalitetniji napadač u ekipi.
Luis ako dodje, to je vec druga priča, Giroud pada u drugi plan i Suarez bi bio udarna igla Arsenala.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 20:24

Ma jok, meni je Giroud dobar igrac, samo covek ne zna da da gol, iako ima vrlo lep smisao za igru, i ume da bude kreativan, onaj glavni posao radi lose. Gledao sam ga ja i dok je igrao u Montpellieru, i tamo je masio boga oca.

I ne prizivaj Daniju povredu... :cry:

A cuj ovog Giroud ispred Pipite... :lol:

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 16 jul 2013, 20:30

To je činjenica s kojom se ti ne želiš da pomiriš a kad-tad ćeš biti primoran da je prihvatiš kao takvu.
Uostalom, ja i ne prizivam dolazak Higuaina u Arsenal, gluho i daleko bilo, daleko mu kuca od Londona bila.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jul 2013, 20:35

Paradajz, nemoj da si bukvalista...

Svaki igrac Liverpula je dobar i ima odlican individualni kvalitet. Da nije tako ne bi igrao u Liverpulu.

I ja imam dobar individualni kvalitet, ali ne tako dobar da bi ga neko platio. Ovi momci zaradjuju milione i to nije bezveze.

Ako cemo na ovom nivou komunicirati, onda jbg :)..

Da ponovim... Ako je Liverpulu cilj sredina tabele i borba za UEFA Cup, imaju fenomenalnu ekipu. Imaju odlicne sanse da ispune zacrtane ciljeve. Ako je cilj cetvrta pozicija, Liverpul je slab. Imaju finu okosnicu i premalo igraca sa 'x faktorom', premalo jakih pojedinaca, premalo individualnog kvaliteta za takve domete itd..

Naravno, u sportu je sve moguce, ali iole ozbiljnom posmatracu je jasno da Liverpul nema dobre sanse da se domogne cetvrte pozicije..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 20:43

BritishCore je napisao/la:To je činjenica s kojom se ti ne želiš da pomiriš a kad-tad ćeš biti primoran da je prihvatiš kao takvu.
Uostalom, ja i ne prizivam dolazak Higuaina u Arsenal, gluho i daleko bilo, daleko mu kuca od Londona bila.
To nije cinjenica, ne budali. To je subjektivan osecaj. Uporedi statistiku oba igraca, a onda igru na terenu. Higuain je Messi za Girouda. Medju najboljim finiserima Evrope, ovaj medju najgorim. Higuain je svestraniji igrac, dok Giroud dosta nepokretan. U svakom aspektu igre, Pipita bolji.

Nije brate Valencia, nego ne volim kada se istice individualni kvalitet pre timskog duha, tako sam ucen na ovom fakultetu koji studiram, valjda oni znaju nesto na tom fakultetu.
Ne mozes reci da nam trebaju Hulk, Ibrahimovic i slicni, kada ne trebaju. Sistem je takav da se traze odredjeni igraci koji odgovaraju njemu, a onda tu je i druga strana gde mi takve igrace ne mozemo dovesti, pojasnio sam ti to jos pre.

Naravno da su sanse male, ali LFC tek treba da dovede glavno pojacanje, a dovedena su 4 do sada, pre toga u januaru dva izuzetna i vidi se napredak u toj politici dovodjenja igraca koju ti pljujes. To nije "samozavaravanje", to je optimizam koji kruzi klubom od kako su dosla ova dvojica u januaru, kada je klub naprasno poceo da igra sjajno. Zamisli samo gde bi LFC zavrsio da smo njih dvojicu imali od pocetka. Borba za 4. poziciju sigurno...

BritishCore
Kontakt:

Post Postao/la BritishCore » 16 jul 2013, 20:46

Paradajz je napisao/la:
BritishCore je napisao/la:To je činjenica s kojom se ti ne želiš da pomiriš a kad-tad ćeš biti primoran da je prihvatiš kao takvu.
To nije cinjenica, ne budali. To je subjektivan osecaj. Uporedi statistiku oba igraca, a onda igru na terenu. Higuain je Messi za Girouda. Medju najboljim finiserima Evrope, ovaj medju najgorim. Higuain je svestraniji igrac, dok Giroud dosta nepokretan. U svakom aspektu igre, Pipita bolji.
Kakav subjektivan osjecaj, Giroud je bolji igrač od Higuaina.
slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 20:53

Dobro, sad me vec trolas ruzno...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 jul 2013, 21:02

Danas na treningu 8-) 8-)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 jul 2013, 21:15

Valencia je napisao/la:Paradajz, nemoj da si bukvalista...

Svaki igrac Liverpula je dobar i ima odlican individualni kvalitet. Da nije tako ne bi igrao u Liverpulu.

I ja imam dobar individualni kvalitet, ali ne tako dobar da bi ga neko platio. Ovi momci zaradjuju milione i to nije bezveze.

Ako cemo na ovom nivou komunicirati, onda jbg :)..

Da ponovim... Ako je Liverpulu cilj sredina tabele i borba za UEFA Cup, imaju fenomenalnu ekipu. Imaju odlicne sanse da ispune zacrtane ciljeve. Ako je cilj cetvrta pozicija, Liverpul je slab. Imaju finu okosnicu i premalo igraca sa 'x faktorom', premalo jakih pojedinaca, premalo individualnog kvaliteta za takve domete itd..

Naravno, u sportu je sve moguce, ali iole ozbiljnom posmatracu je jasno da Liverpul nema dobre sanse da se domogne cetvrte pozicije..
Kad si zadnji put pogledao utakmicu Liverpoola ?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 jul 2013, 21:55

De Telegraaf reports Christian Eriksen wouldn't say 'no' in advance to Liverpool like he did to Bayer Leverkusen.
Bukvalno nas moli da ga dovedemo, jer ga niko od vecih klubova nece, I wonder why... :|

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 jul 2013, 22:00

Za nekog ko intenzivno prati EPL Liverpul je nezaobilazan.

Svaki put ista prica od simpatizera Liverpula i uvijek isti rezultati.

Ovaj tim je kudikamo slabiji od onog koji su predvodili Dzerard i Tores dok su bili i top formi i onog kojeg su predvodili Dzerard, Alonso, Smicer, Haman itd...

Dzerard nije kao sto je nekad bio, Suarez hoce da ide..

Al nebitno to, simpatizeri Liverpula i dalje vjeruju u ono sto niko osim njih ne vjeruje.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 jul 2013, 22:07

To je zato sto navijamo za Liverpool a ne neki drugi klub.

Tesko nas je shvatiti,no da si 7-8 godina uz ovaj klub,uz svako tekmu,svaki pas,poraz,remi il pobjedu shvatio bi.

Poseban klub,posebni ljudi,posebni navijaci.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 16 jul 2013, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 1 gost.