GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Dino je bez kluba već 2 mjeseca. Posljednja ekipa za koju je nastupao bila je DPMM FC (Singapur).
Da, pardon za Gordona. Zadovoljio je u PAOK-u, rado bi ga zadržali.
Da, pardon za Gordona. Zadovoljio je u PAOK-u, rado bi ga zadržali.
Što se Etta tiče, on se nudio Dinamu i želi se vratiti ali je Zoran Mamić izjavio da Dinamo nije zainteresiran.
Schifo je u PAOK-u igrao odlično, njegovim golom su se plasirali u EL. Imenjak iz Moskve je u onoj stvari, mislim da Schifo ide iz Rusije ovo ljeto.
Schifo je u PAOK-u igrao odlično, njegovim golom su se plasirali u EL. Imenjak iz Moskve je u onoj stvari, mislim da Schifo ide iz Rusije ovo ljeto.
Idioti.Bertone7 je napisao/la:Što se Etta tiče, on se nudio Dinamu i želi se vratiti ali je Zoran Mamić izjavio da Dinamo nije zainteresiran.
Ne posti. Proslu u HNL-u jeste, ali veceras nije. Zanimljivo kako lik rastura, a vise od pola priprema nije uopce prosao.Dex je napisao/la:Frajko ih dominira redom, a posti, šta će bit tek poslije
Kako znaš da ne posti ?
Zabio je prvi gol, uzeo je bočicu i isprao je samo usta. Vidiš da nije pio
- Sportfanatik
- Kontakt:
Odlično 2.poluvrijeme, svaka im čast. Osigurane su još najmanje 4 europske utakmice, bit će opet jedne skupine. Soudani igračina, isplati se svaki euro koji je uložen u njega, Maminjo je opet pogodio sa strancem. Hvala Vahi što ga je preporučio
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Koliko sam ja upucen ne smje ni to, al dobro, mozda covjek na dan otakmice onako malo prekrsi.Neutral je napisao/la:Kako znaš da ne posti ?
Bolje da nije ni igraokanarinac je napisao/la:kako je husejnovic odigrao veceras
Signore je napisao/la:Koliko sam ja upucen ne smje ni to, al dobro, mozda covjek na dan otakmice onako malo prekrsi.Neutral je napisao/la:Kako znaš da ne posti ?
Smije. Smiju se oprati zube, smiju se isprati usta sve dok ne progutaš vodu
Čovjek bez hrane i vode 15-tak sati (prije iftara jer je ostalo 2-3 sa utakmicom) odigra meč gdje postigne dva sjajna gola, posebno drugi i onako hladno asistira. Nakon asistencije je odmah zamjenjen
Uboli su žestoko.
- tyler durden
- Kontakt:
asistencija. A ostatak meca, prosjek.kanarinac je napisao/la:kako je husejnovic odigrao veceras
Imam drugacije informacije, al nije tema, necemo ovdje o tome 
- Sportfanatik
- Kontakt:
U 3-pretkolu samo izbjeći Molde i Izraelce, sve ostale lakoćom prolazimo, protiv ove 2 ekipe bi bilo patnje. Pričekajmo petak najprije
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sada ce ponovo biti prazan stadion nakon 0-5 
Ma u petak na Zadru 10 000 
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne bi se cudio da bude toliko ljudi, dobro ne bas 10 000 ali 6, 7 000 otprilike, ipak Zadarkomerc nije bas nesto atraktivan protivnik. 
Sportfanatik je napisao/la:U 3-pretkolu samo izbjeći Molde i Izraelce, sve ostale lakoćom prolazimo, protiv ove 2 ekipe bi bilo patnje. Pričekajmo petak najprije
Molde igra katastrofalnu sezonu u prvenstvu. 16 utakmica 4 pobjede, 6 remija i čak 6 poraza. Trenutno su tek 10 u svojoj ligi sa ogromih 16 bodova zaostatka za Rosenborgom.
Azijci tzv šalomci su svakom težak zalogaj, mora biti kada je ratna atmosfera tj. puške na stadionu i gledaš hoće li te ubiti ako zabiješ gol. Mossad te prati u stopu.
Takvi antitalenti će ti jedino i bit na klupi dok se onaj psihopat ne makne jer nitko normalan neće radit u ovoj situaciji.A i ako tko slučajno dođe odletit će brzo ko i Vaha.Jer će mu je*at mater ili pokušat slagat momčad.Bertone7 je napisao/la:Zbog jedne utakmice nije? Ovaj Dinamo ima dvije slabe karike - trenerski antitalent Jurčić i glupi Ibanez kojem je mozak veličine oraha.gerdmuller je napisao/la:Ma neeeeeeeeeee,ipak je ovo kako ti kazes najbolji Dinamo od povratka imenaBertone7 je napisao/la:Otjerati Jurčića i Ibaneza za dobrobit kluba.
Džaba ti da imaš 11 Messija i Ronalda kad cijelu utakmicu momčad nema nikakvu želju napasti. Samo gledam **** Ibaneza kako se dodaje sa Šimunićem i Ademijem.![]()
![]()
OpetSportfanatik je napisao/la:Soudani igračina, isplati se svaki euro koji je uložen u njega, Maminjo je opet pogodio sa strancem. Hvala Vahi što ga je preporučio
Da su neka bolja vremena ovaj Soudani bi mislim bio veliki miljenik tribina.Je da je odigrao tek 2,3 utakmice,ali vidi se da je strašan igrač.
Sačekajmo da prođe ovo drugo pretkolo, pa ćemo onda razmišljati o protivnicima u trećem.
Mislim da smo izraziti favoriti protiv bilo koje ekipe, ali opet ih sve treba shvatiti ozbiljno.
Mislim da smo izraziti favoriti protiv bilo koje ekipe, ali opet ih sve treba shvatiti ozbiljno.
Nemojte ljudi molim vas.
Zasto mi imamo takvu hebenu potrebu podcijenjivat svakoga i pricat kako smo bolji od ostalih. Celtic, Steaua, BATE - sve su to klubovi koji su napravili puno vise od nas u Europi i zasluzuju respekt. Dinamo nije bolji ni od koga od njih.
Bit ce tesko, en znam, s ovim idiotom na klupi mozda i nemoguce. Ali vidjet cemo.
Zasto mi imamo takvu hebenu potrebu podcijenjivat svakoga i pricat kako smo bolji od ostalih. Celtic, Steaua, BATE - sve su to klubovi koji su napravili puno vise od nas u Europi i zasluzuju respekt. Dinamo nije bolji ni od koga od njih.
Bit ce tesko, en znam, s ovim idiotom na klupi mozda i nemoguce. Ali vidjet cemo.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Trenutno pričamo o trećem pretkolu. Uključi malo mozak.Damian je napisao/la:Nemojte ljudi molim vas.
BATE je trenutno goli k... i izbacili bi ga rutinski.
BATE igra najbolje kad je najteže, izvuče li se iz Kazahstana, ide on do play offa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.