Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:15

ja znam nadam se da ce uskoro izbaciti ako e izbace ja cu poslati mail da mi jave u cemu je stvar
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:19

zaboravi ti reci da imas slike sa svake utakmice na toj stranici od 84 godine kad je i osnovana grupa
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:23

jes mi ovo gotivna slika, inace je snimljena pred utakmicu finala protiv crvene zvezde u bariju, gotivna mi je ova jakna pravo da mi je kako ovu jaknu

slika
Tuzlanski_Malisa

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 dec 2009, 01:26

fanatique 1899 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
Sto da ti se smuci Marseille zbog mene i unique-a?
Mi samo volimo svoj klub, ne osvrci se na ovu djecu sto govore da smo isti lik... Valjda si ti razuman forumas...
zbog toga sto predstavljate OM kao i njegove igrace dizete u zvijezde, dakle pretjerujete. Uredu je biti optimistican, ali moras biti i realan.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:31

protiv tuluza ove godine
slika
slika
slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 02:29

nesto u stilu juznjacke zastave sto su napravili navijaci marseillea sa natpisom invazija juznjacke horde
slika
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 02:41

najdraza

slika
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 dec 2009, 16:46

fanatique 1899 je napisao/la:Nemoj tako unique, Lyon ima najludje ultrase :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Izvini nemoj nas poredit sa vama,vi navijate seljacki bacate baklje koda ste iz sume dosli,a mi kao normalni ljudi navijamo a ne ko divljaci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Cesc Fabregas 4
Kontakt:

Post Postao/la Cesc Fabregas 4 » 06 dec 2009, 17:05

fanatique 1899 je napisao/la:Dok mi volimo svoj Marseille, dok naš klubi melje i gazi, dok mi igramo Ligu Prvaka, neki se još pate s tim da dokažu da smo ja i unique ustvari jedan lik. Pa sretno, :mrgreen:
A L L E Z M A R S E I L L E
To zato što je Lyon vec prošao u 1/8-finala LP,pa ne znamo šta da radimo,a vi se još morate patiti :lol: Iskreno,ja bih volio da se kvalifikujete i draži ste mi i od Milana i Reala,ali ste se zeznuli protiv sretnog Milana i veoma su vam male šanse.Uglavnom,sretno...
Question: "Why do you shoot so many Threes?"

Antoine Walker: "Because there are no Fours."

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 dec 2009, 03:25

slika
Tuzlanski_Malisa

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 08 dec 2009, 15:34

Nadam se da cete veceras izbaciti real...mada nece vam biti nimalo lagano zabiti 3 komada a ne primiti ni jedan...good luck ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 16:06

Pellegrini:"Dosili smo da pobijedimo i budemo prvi"

:twisted: Diawra :twisted: :"Ako moradnem ponovit cu start na CR9 kao i u Madridu,samo da ga zaustavim"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 dec 2009, 16:08

fabio je napisao/la:Pellegrini:"Dosili smo da pobijedimo i budemo prvi"

:twisted: Diawra :twisted: :"Ako moradnem ponovit cu start na CR9 kao i u Madridu,samo da ga zaustavim"
Pickonju je sevap polomit da se poslje ne bi baco i dobivo penale i slobodnjake
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 16:09

cappy je napisao/la:Nadam se da cete veceras izbaciti real...mada nece vam biti nimalo lagano zabiti 3 komada a ne primiti ni jedan...good luck ;)
:lol: :lol: :lol: sanjaj sanjaj..veca je ralnost da Zurich opet pobijedi AC Milano sami ce sebi biti krivi jer popusiti 2 puta od Zurich :mrgreen: :roll: a OM-RMD X ;)

Tabela:
1.RMD
2.OM
3.ACM
4.ZUR

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 dec 2009, 16:13

Nesto mi ti mjenjas ove izjave Diaware :) da ovi ti nisi iz glave napiso,nesto nevjerujem da je ovim rijecima govorio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 dec 2009, 16:15

Radi boljitka Francuskog fudbala sretno veceras.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 16:17

miky_hz je napisao/la:

Nesto mi ti mjenjas ove izjave Diaware :) da ovi ti nisi iz glave napiso,nesto nevjerujem da je ovim rijecima govorio
ma imas na portalu http://www.as.com i http://www.marca.com...malo sam promijeno izjavu na Realovoj temi ali je ista uglavi mije pa sam promjenio ako bude potrebe o moradnem :?: ..bezvz kad tako mrcina govori.. :evil: treba mu odma dati crveni :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 dec 2009, 16:57

marseille_unique je napisao/la:jes mi ovo gotivna slika, inace je snimljena pred utakmicu finala protiv crvene zvezde u bariju, gotivna mi je ova jakna pravo da mi je kako ovu jaknu

slika
Bolja ti je ova kapica :lol: :mrgreen:
P.S Isti Jevrosim iz Gornjih Uhljupovica :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 dec 2009, 19:15

veceras pisemo historiju, citav svijet ce pamtiti ovu utakmicu dugo dugo vremena
Tuzlanski_Malisa

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 dec 2009, 19:23

marseille_unique je napisao/la:veceras pisemo historiju, citav svijet ce pamtiti ovu utakmicu dugo dugo vremena
:D zaboravit ce se do kraja sedmice,zar bi trebalo da se pamti svaka Realova pobijeda kad ih ima na 1000/hiljade..samo sto nece navijaci takozvanog kluba OM bice tuzni al svatit ce da su izgubili od veceg kluba...nemorate biti tuzni jer REAL je REAL

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.