Mada bih ga najradije zamijenio ali nece ga niko..
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ok. Hvala..
preveliki je

- Unknown Genius
- Kontakt:
Šta je ovo, nema više Galaxy S4 u ponudi BH Telecoma? 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nestao
Otiđi u poslovnicu Telecoma u svom gradu i raspitaj se da li će doći opet (a vjerovatno hoće) i rezerviši ga ako ga želiš uzeti...
Otiđi u poslovnicu Telecoma u svom gradu i raspitaj se da li će doći opet (a vjerovatno hoće) i rezerviši ga ako ga želiš uzeti...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Oca mi sutra kontao otići u poštu i da ga uzmem.
Možda je ovo znak da ipak trebam uzeti S3 i uštediti 400-500 KM.
Možda je ovo znak da ipak trebam uzeti S3 i uštediti 400-500 KM.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
trebalo bi da bude, Note 1 se lako bricka, bas kako rece NeoThorin je napisao/la:Je li neko upoznat je li rizicno uraditi manuelni update androida sa 2.3 verzije na neku noviju.. U pitanju je Galaxy Note 1.. Inace nema oficijelni update, a voliio bih nabaciti JB ili ICS.
a Note 1 ako se ne varam vec ima Jelly Bean ili Ice Cream Sandwich oficijelni, tako da bi to mogao obaviti preko OTA lagano i sigurno
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Oce li dolazit u postu s2 il s3 da uzmem na rate ?
ako neko ima rodbine u telekomu, nek ispita to malo 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
S2 nece, s3 vec imasPapastathopoulos je napisao/la:Oce li dolazit u postu s2 il s3 da uzmem na rate ?ako neko ima rodbine u telekomu, nek ispita to malo
Sto se tice S4 samo pokazuju kako su neozbiljni
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ima li ikakva rata za s3 ako nisam student ? 
A s4 me ne zanima
A s4 me ne zanima
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 111ad.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima: mini 15, mjesecno 24KM + 15KM ta pretplata
Ili ako imas mojaTV premi 9KM
Ima: mini 15, mjesecno 24KM + 15KM ta pretplata
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobro je da su ikako prodali, vidio si samo cijene, skupo za ove pakete osim za mega 100 i toptimneo je napisao/la:S2 nece, s3 vec imasPapastathopoulos je napisao/la:Oce li dolazit u postu s2 il s3 da uzmem na rate ?ako neko ima rodbine u telekomu, nek ispita to malo
Ako si student mozes ga imati za 23KM mjescno
Extra cijena...za BIH
Sto se tice S4 samo pokazuju kako su neozbiljniNarucili jbenih 100 komada..
ja se dvoumim da uzmem Note 2, S4, HTC One ili Nokiu 808, HTC One je imao prednost naspram Note 2 i S4, ali je fakat skup, za toptim je oko 25 km, a sigurno ce ici Nokia 808 uskoro, ne mogu ja vise androida i windows phonea, symbain je zakon, ima sve sto mi treba, a posebno predobru kameru i multitasking i navigaciju
- Unknown Genius
- Kontakt:
Zna li neko koliko bih otprilike trebao čekati, ako bih sutra rezervisao S4?
Hvala momci na savjetima. Ja sam prespavao ovu mobilnu revoluciju zadnjih par godina tako da se u opste ne kuzim toliko...
Posto sam prosjecni balkanac koji bjezi od kredita interseuje me kolika je puna cjena za samsunge **, s2, s3... Naravno nove (na piku sam gledao ali tamo sve polovni). Neki su mi preporucivali i ovaj xperia e c1505 mada meni to sve isto
!
Hvala jos jednom...
Posto sam prosjecni balkanac koji bjezi od kredita interseuje me kolika je puna cjena za samsunge **, s2, s3... Naravno nove (na piku sam gledao ali tamo sve polovni). Neki su mi preporucivali i ovaj xperia e c1505 mada meni to sve isto
Hvala jos jednom...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- reds_forever
- Kontakt:
Moze li mi neko preporuciti neku prodavnicu mobitela u Sarajevu, izuzev Bascarsije gore, onako, da se mogu naci mobiteli po pristupacnim cijenama

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
To ti niko ne moze reci jer ih je nestalo na portalu. Mozda ima neka na Ilidzi, u Vogosci ili na Dobrinji pa mozes kontaktirati i provjeritiUnknown Genius je napisao/la:Zna li neko koliko bih otprilike trebao čekati, ako bih sutra rezervisao S4?
Gunner4 je napisao/la:Hvala momci na savjetima. Ja sam prespavao ovu mobilnu revoluciju zadnjih par godina tako da se u opste ne kuzim toliko...
Posto sam prosjecni balkanac koji bjezi od kredita interseuje me kolika je puna cjena za samsunge **, s2, s3... Naravno nove (na piku sam gledao ali tamo sve polovni). Neki su mi preporucivali i ovaj xperia e c1505 mada meni to sve isto!
Hvala jos jednom...
s3 su ti 700+KM
s2 su ti 500+KM
Napiši koliko si voljan dati keša za mobitel pa ćemo ti dati savjete. Na tebi je da li ćeš ih razmotriti.
Desava li se jos kome da mu mobilni povremeno zastopa i odmah nakon toga pocrni, k'o da padne u komu, ne reaguje uopste?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A ono ako nisam ni student ni pretplatnik ?neo je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 111ad.html
Ima: mini 15, mjesecno 24KM + 15KM ta pretplata![]()
izvadi mu bateriju puhni i vrati. radiće 100%uschtipak je napisao/la:Desava li se jos kome da mu mobilni povremeno zastopa i odmah nakon toga pocrni, k'o da padne u komu, ne reaguje uopste?
Vođa zna.
Pa tako ga i vracam u zivot. Al' zna l' ko sta je problem konkretno? Msm da mu se ovo pocelo desavati skoro odmah nakon kupovine.
Isto tako kad je hladno, upaljen je ali ne reaguje.
LANET OLSUN!
uschtipak je napisao/la:Pa tako ga i vracam u zivot. Al' zna l' ko sta je problem konkretno? Msm da mu se ovo pocelo desavati skoro odmah nakon kupovine.
Ako si ga tek kupila onda imaš sigurno garanciju. Odnesi ga na mjesto gdje si ga buy i neka ti oni to srede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.