Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Nikada nisam bio regan na dernek a čujem da je tamo bilo svega.

Steph je napisao/la:Nikada nisam bio regan na dernek a čujem da je tamo bilo svega.![]()
Prostitucija. Tek shvatiš da smo hajvani nakon te stranice. Fuj.
Zamisli bosansko(ihercegovačku, dakako) community stranicu. Možeš li to zamisliti? O da, to ti pričam.Steph je napisao/la:Nikada nisam bio regan na dernek a čujem da je tamo bilo svega.![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kako je ono iš'o uvodni tekst...insider je napisao/la:Zamisli bosansko(ihercegovačku, dakako) community stranicu. Možeš li to zamisliti? O da, to ti pričam.Steph je napisao/la:Nikada nisam bio regan na dernek a čujem da je tamo bilo svega.![]()
Zovem se XY ali me na derneku zovu yx hahahahahaha
"Zovem se Malik Malkoč, al' me niko ne zove samo Malik, nego svi kažu Malik, Malik na gov.no si mi nalik"
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ovako stoji uvodni tekst.Sad sam otisao da vidim tu stranicu:
Muško sam i zovem se sedin. , al na derneku me zovu 1_sedin_2. Rođen sam 3.3.1992 tako da sada imam 21 god.Moj lični moto je: "aaaaaaaaaaa".
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakav zivotni moto
ovo cu istampati i zalijepiti sebi na ulazna vrata sobe. Tako da to uvijek imam na pameti 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zato je sada fejs prostitucija između ostalog. 
našikamo se i pravimo haosBosniacum Lilium je napisao/la:kakav zivotni motoovo cu istampati i zalijepiti sebi na ulazna vrata sobe. Tako da to uvijek imam na pameti
AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Steph je napisao/la:Zato je sada fejs prostitucija između ostalog.
True story. Zgadi ti se mnogo toga kada vidiš ko sve udiše zrak.
Jednom je jedan veliki covjek rekao:Aaaaaaaaaaaa i od tad majmuni su opet postali dominantna vrsta 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo sa Monologom oko ubijanja se slažem nije Hitler džabe imao IQ 150 , znao je čiko šta radi .. Omladina na fejsbuku ne zna šta radi , oni nisu svjesni svojih posljedica za 5-10 godina šta im to može donijeti , ali uvijek nađe šeš habeša , najgore će mi biti kada neko ovako miran poput mene , nađe kakvu curu koju su gazili nogama u vakat , ali šta ćeš eto . Kad vidim na fejsbuku izbaci **** sa mamom priča o kurvaluku , puše zajedno , onda ovo sad Ramazan fazoni sve su to vjernici , klanjaju svaki vakat , fatihe uče na svakom koraku , shvatam ja vrijednost mjeseca Ramazana , ali brate budi takav tokom cijele godine , ja za života svoga 17 godina i 9 mjeseci nisam popio čaše alkohola , ispušio gram duhana , a ono ima 11 godina i na fejsbuku ima 100 lajkova sa cigarom u usta . Pa prvo bi tebe izudar'o ko konja radi te cigare što se sa njom foliraš , a onda tvoje roditelje , koji još lajk nabace i kao bravo sine kupit' će tebi tvoj babo još kutiju , onda ove curice 12-13 godina što se karaju na veliko pa to je sve otišlo u materinu mater . Stvarno je žalosno kako vrijeme dolazi , u fazonu je da budeš izgleda glupan , kloc neki da možeš da zbariš neku ribu , sve je manje onih cura koje traže poštene momke , sportiste , a sve je više onih koje se lože na Bembare , Mečke , Tekile i ostala sranja ...
Tako blizu, a tako daleko.
Jesi li to mene pomiješao s Monologom? Ma, ja sam frustriran zbog te omladine. To sve stoji. Normalnog insana viš niko ni ne shvata. Imaš sređen život i posao, sve ok, ali nemaš djevojku jer nisi "faca". Tako vrijeme došlo, a dolazi sve gore. Ova omladina ne može ni zamislti kakav je život nekad bio na ovim prostorima. Pa i recimo samo 10-ak godina prije, čak i za vrijem ratnik okupacija.Civa je napisao/la:Ovo sa Monologom oko ubijanja se slažem nije Hitler džabe imao IQ 150 , znao je čiko šta radi .. Omladina na fejsbuku ne zna šta radi , oni nisu svjesni svojih posljedica za 5-10 godina šta im to može donijeti , ali uvijek nađe šeš habeša , najgore će mi biti kada neko ovako miran poput mene , nađe kakvu curu koju su gazili nogama u vakat , ali šta ćeš eto . Kad vidim na fejsbuku izbaci **** sa mamom priča o kurvaluku , puše zajedno , onda ovo sad Ramazan fazoni sve su to vjernici , klanjaju svaki vakat , fatihe uče na svakom koraku , shvatam ja vrijednost mjeseca Ramazana , ali brate budi takav tokom cijele godine , ja za života svoga 17 godina i 9 mjeseci nisam popio čaše alkohola , ispušio gram duhana , a ono ima 11 godina i na fejsbuku ima 100 lajkova sa cigarom u usta . Pa prvo bi tebe izudar'o ko konja radi te cigare što se sa njom foliraš , a onda tvoje roditelje , koji još lajk nabace i kao bravo sine kupit' će tebi tvoj babo još kutiju , onda ove curice 12-13 godina što se karaju na veliko pa to je sve otišlo u materinu mater . Stvarno je žalosno kako vrijeme dolazi , u fazonu je da budeš izgleda glupan , kloc neki da možeš da zbariš neku ribu , sve je manje onih cura koje traže poštene momke , sportiste , a sve je više onih koje se lože na Bembare , Mečke , Tekile i ostala sranja ...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Najbolji period je bio poslije rata
Cijenio si loptu koja je pukla 10x i koju si krpio kao da je ona ista sa nekog svjetskog prvenstva.
Takvo je vrijeme bilo da ti ostao šokiran ako se neko drži javno za ruke. Bilo je nečega što se zove stid. Danas se handre usred grada jer je to "in" Ne zna ova mlađa raja šta je život, oni žive samo za danas, njih je briga za sutra.
Takvo je vrijeme bilo da ti ostao šokiran ako se neko drži javno za ruke. Bilo je nečega što se zove stid. Danas se handre usred grada jer je to "in" Ne zna ova mlađa raja šta je život, oni žive samo za danas, njih je briga za sutra.
Au brate , ja pročit'o Mo i mislio monolog , eto sad ko hoće lajkova ima friškog materijala sa foruma . Ma znam ja jesam relativno mlad , ali shvatam pričam sa starijim o tom periodu , odrast'o sam u Kiseljaku među hrvatima ( nek' mi oproste oni koje sam uvrijedio izrazom ) i ljudi su ono više nego predobri , pomoće ti uvijek kad god trebaš , sve , dok mi muslimani , pa to jedan u sto ...insider je napisao/la:Jesi li to mene pomiješao s Monologom? Ma, ja sam frustriran zbog te omladine. To sve stoji. Normalnog insana viš niko ni ne shvata. Imaš sređen život i posao, sve ok, ali nemaš djevojku jer nisi "faca". Tako vrijeme došlo, a dolazi sve gore. Ova omladina ne može ni zamislti kakav je život nekad bio na ovim prostorima. Pa i recimo samo 10-ak godina prije, čak i za vrijem ratnik okupacija.Civa je napisao/la:Ovo sa Monologom oko ubijanja se slažem nije Hitler džabe imao IQ 150 , znao je čiko šta radi .. Omladina na fejsbuku ne zna šta radi , oni nisu svjesni svojih posljedica za 5-10 godina šta im to može donijeti , ali uvijek nađe šeš habeša , najgore će mi biti kada neko ovako miran poput mene , nađe kakvu curu koju su gazili nogama u vakat , ali šta ćeš eto . Kad vidim na fejsbuku izbaci **** sa mamom priča o kurvaluku , puše zajedno , onda ovo sad Ramazan fazoni sve su to vjernici , klanjaju svaki vakat , fatihe uče na svakom koraku , shvatam ja vrijednost mjeseca Ramazana , ali brate budi takav tokom cijele godine , ja za života svoga 17 godina i 9 mjeseci nisam popio čaše alkohola , ispušio gram duhana , a ono ima 11 godina i na fejsbuku ima 100 lajkova sa cigarom u usta . Pa prvo bi tebe izudar'o ko konja radi te cigare što se sa njom foliraš , a onda tvoje roditelje , koji još lajk nabace i kao bravo sine kupit' će tebi tvoj babo još kutiju , onda ove curice 12-13 godina što se karaju na veliko pa to je sve otišlo u materinu mater . Stvarno je žalosno kako vrijeme dolazi , u fazonu je da budeš izgleda glupan , kloc neki da možeš da zbariš neku ribu , sve je manje onih cura koje traže poštene momke , sportiste , a sve je više onih koje se lože na Bembare , Mečke , Tekile i ostala sranja ...
To su krive djevojke, gledaju romantične filmove i žele Maria Casasa i zele motor i romantiku (lafo) a zapadne ih kakav badžA što se deBILDIRA i to na vrlo ugly način, s kajlama oko vrata i spikom "DŽES oko, mala maco"insider je napisao/la: ali nemaš djevojku jer nisi "faca". Tako vrijeme došlo, a dolazi sve gore.
To su već malo starije te se bar lože na te romatične filmove , a ove mlađe svima je neki interes pločica , biceps ovo ono . Ne hvalim , se bavim se sportom (rukomet) , imam finu građu ali curu brate neću svakakvu koja hoće da se loži na moje tijelo jbt ta cura ... Hvala Bogu , naš'o sam jednu finu , mirnu , nije znala ni šta je 69iVar je napisao/la:To su krive djevojke, gledaju romantične filmove i žele Maria Casasa i zele motor i romantiku (lafo) a zapadne ih kakav badžA što se deBILDIRA i to na vrlo ugly način, s kajlama oko vrata i spikom "DŽES oko, mala maco"insider je napisao/la: ali nemaš djevojku jer nisi "faca". Tako vrijeme došlo, a dolazi sve gore.
Lože se na kvazipločice, one što imaju po 50 kg, pa ja bi s toliko kila imo twelve pack
Nemoj samo za biceps
Lože se na one što furaju hlače tirkizne boje, one što se ubijaju drogom svaki dan, ko face jer se smiju pobit sa svakim, a inače se udaraju 13 na 1 i tako
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zato sam ja odlucio da ispusem malo. Namjerno otrovo zeludac
Ne mozes opstat' od fuksi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Steph je napisao/la:Zato je sada fejs prostitucija između ostalog.
FORZA MARŠAL !!!
Od muškihBosniacum Lilium je napisao/la:zato sam ja odlucio da ispusem malo. Namjerno otrovo zeludacNe mozes opstat' od fuksi
![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.