FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
AEK doveo napadaca, nista od Adila...
http://www.prvaliga.si/novice/?id=2687" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.prvaliga.si/novice/?id=2687" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Maximalno moze biti 20-25 000... Sjever ce sigurno biti zatvoren za nase navijace jer ce tu biti navijaci Viktorije... mala brojka na velikom prostoru, al sta je tu je... Mislim da se s trenutnim kapacitetom zapada, istoka i juga moze ostvariti cifra od nekih 20-25 000...MrRiccoli je napisao/la:kapacitet zapada je sada oko 12.000 toliko su klupa postavili....caseres je napisao/la:Sad nekoliko sati poslije utakmice kad se sagledaju neke stvari vidim kako smo glupe golove dobili. Ako smo vec trebali dobiti cetiri gola, onda je to trebalo biti u prvom poluvremenu. Hadzic je vec osigurao pocetnu postavu i on je jos jedan primjer da Zeljo u posljednjih nekoliko sezona radi dobru stvar s golmanima.
Srijeda, svi na Kosevo! Po ovim vecerasnjim nekim pricama, ocekujte oko 3-4000 iz Travnika, Novog Travnika i Viteza. Karte se moraju dva-tri dana ranije pustiti u prodaju. Jos mi recite koliki je sad kapacitet zapada?
Forza Zeljo!
ti stvarno mislis da on moze igrati u 3.ligi. mozda od 4 pa na dalje ...anti_zli je napisao/la:AEK doveo napadaca, nista od Adila...
a kako si dosao do tog zakljucka? cuj ti strucnjaka..Limonene je napisao/la:ti stvarno mislis da on moze igrati u 3.ligi. mozda od 4 pa na dalje ...anti_zli je napisao/la:AEK doveo napadaca, nista od Adila...

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/match/98844/ssc- ... ts?ICID=OP" onclick="window.open(this.href);return false; pogledajte ko im je igrao kad su dobili napolija 3-0 u gostima. Gotovo ista ekipa, svaka cast našim igracima na borbenošću i strpljenju. Idemo ih iznenaditi u utorak. Tomica i prijatelji imaju snage za to 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- samozeljeznicar
- Kontakt:
"BABO" nam sredio... 

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
Drago mi je sto sam vidjeo,da se psihicki vracamo sto nam je bio problem,koliko puta smo krenuli 2 polu vrijeme bez motivacije,nidje veze igra sa igrom a vidite sad ,povratka i golova kad je najpotrebnije. Dokazali smo da mozemo,godinama udaramo glavom od zid pa moramo i mi probit,rijetko ko od prve prodje haja,na kosevu ista ekipa samo Svraka i to je to nista ne bi mjenjao a nece ni Amar vjerovatno.
Sad kad vidimo kakvog smo golmana dobili nije mi zao sto Antolovic ode,i ako mi je brzo postao drag.mali Sadikovic 18 godina i nako odigrat bez straha treme i bez greske moze se rec,vidi se kad je klasa igrac. Tomic maestro,Jamak djelio lopte ko na tacni. Ma pohvala svakom igracu,svi su se borili i zalagali. Kerla blentav lik 100%,gdje drugi ne idu nogom on glavom leti sto pokazuje kako se gine za grb/club. Na kosevo otic,napunit,podrsku dat pa sta bude a ne sumnjam da ih Amar nece spremit,pucat ce od motivacije a Plzen treba da se brine,njima gori pod nogama,primili su 3 komada na svom stadionu,vidjeli smo im navijace ko barbike ,sjebat ih navijanjem i pokusat iz takta izbacit i tamo pomoc momcima na terenu. Ja iskreno vjerujem da bi mogli proci dalje,jer onu predstavu nasih momaka od jucer ne vidja se cesto a sumnjam da je sreca bila,da im 3 gola iz niceg zabijemo ko oni nama 2 al nije sad bitno!
i jos nesto,pitarluka nigdje ni na vidiku,nit ima sta na FB a prije tekme su sra.li 4,5,6,7 pa eto,al nek strahuju malo od Lazara
Sad kad vidimo kakvog smo golmana dobili nije mi zao sto Antolovic ode,i ako mi je brzo postao drag.mali Sadikovic 18 godina i nako odigrat bez straha treme i bez greske moze se rec,vidi se kad je klasa igrac. Tomic maestro,Jamak djelio lopte ko na tacni. Ma pohvala svakom igracu,svi su se borili i zalagali. Kerla blentav lik 100%,gdje drugi ne idu nogom on glavom leti sto pokazuje kako se gine za grb/club. Na kosevo otic,napunit,podrsku dat pa sta bude a ne sumnjam da ih Amar nece spremit,pucat ce od motivacije a Plzen treba da se brine,njima gori pod nogama,primili su 3 komada na svom stadionu,vidjeli smo im navijace ko barbike ,sjebat ih navijanjem i pokusat iz takta izbacit i tamo pomoc momcima na terenu. Ja iskreno vjerujem da bi mogli proci dalje,jer onu predstavu nasih momaka od jucer ne vidja se cesto a sumnjam da je sreca bila,da im 3 gola iz niceg zabijemo ko oni nama 2 al nije sad bitno!
i jos nesto,pitarluka nigdje ni na vidiku,nit ima sta na FB a prije tekme su sra.li 4,5,6,7 pa eto,al nek strahuju malo od Lazara

Ma vi stvarno niste normalni !!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sada tamo optimizam 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U sljedecoj Zeljkovic bi morao igrati, pa taj covjek je defanzivno, uz Tomica, bio najjaci na terenu... Niko ga nije mogao proci, fkt sam iznenadjen i po meni bi bila velika greska njega ostaviti na klupi a ubaciti Colica (koji se naravno prodaje pa me je strah iz tog razloga da ga Osim ne "zrtvuje" radi evropskog nastupa pa da se lakse proda, mada je i on odlican ali me je ovaj ćelo fkt impresionirao)...
Najbolji juce, redoslijedom (po meni): Tomic (uz Svraku prepreprejak par zadnjih veznih za sljedecu utakmicu), Hadzic (refleksi prestrasni, jos prva utakmica), Zeljkovic (za njega sam sve rekao, masina), Bucan (motor u nogama, bez ikakvog straha i respekta, bas pravo pojacanje), Skaljic (nije igrao 6 mjeseci i po meni je bio bolji od Kerle, uvijek blizu lopte i igraca), Adilovic (pogin'o covjek na terenu, te kod korner zastavice blokira centarsut, te se hrva u napadu sa njima, ko misli da je to lahko protiv ovakve ekipe nek prestane pratiti fudbal), Jamak (asistencije, borba, trka, drskost, kao sto smo i navikli)...
To su oni najbolji, Hasanovic nije imao nesto previse prilike da pokaze sta zna, Sadikovic odigrao rutinski kao da igra vec 4,5 sezona, mada nista posebno da je stariji, ali ovako kada znas koliko je mlad vidis da je to super... Bajic i Hodzic odlicni, oni nam trebaju ovako pred kraj da unesu svjezinu, samo bi mozda probao koju varijantu Hodzic ili Bajic umjesto Selimovica, mada i ovaj covjek se bori k'o lav pa prepustam odluku Amaru (a ko da me neko nesto i pita)
Kerla je odigrao na momente super, na momente je ispadao, al hajde i to je dio treme, naboja, dugog cekanja prilike sa klupe, itd. Urdinov, nesto slicno kao i Kerla...
Sada smo definitivno pokazali da smo najjaci u drzavi i da ce ova sezona biti po svemu sudeci ponovo nasa... Ono sto me posebno raduje je fizicka spremnost igraca, ocigledno je Osim sa strucnim stabom puno bolje odradio posao ove sezone, nasi su skoro cijelu utakmicu trcali ravnopravno iako su ponekad imali oscilacija i cinilo se da ne mogu... POjest cemo ovu ligu samo na fizicku spremnost a jos + imamo mlade masine Hodzica, Bajica, Sadikovica (dvojicu), Zajmovica, Alibasica, Kvesica, Zolotica, Tomica, ma odlicno, siguran sam da cemo prodati odlicno dosta ovih igraca, samo treba pustiti Osima da radi sa njima po ps-u...
Usutili smo sve dusmane, pitare i sada im je ostalo samo da cestitaju, jer skoro svi su prizeljkivali debakl samo da bi se nasladjivali tudjom mukom kad vec svog ponosa protiv San Marina i uopsteno u Evropskoj Ligi nisu imali...
Hajmo sada napuniti Hadison, navijanjem do dobrog rezultata, pa taman i izgubili ponovo, nema veze, mada bi bilo strasno proci dalje..
Najbolji juce, redoslijedom (po meni): Tomic (uz Svraku prepreprejak par zadnjih veznih za sljedecu utakmicu), Hadzic (refleksi prestrasni, jos prva utakmica), Zeljkovic (za njega sam sve rekao, masina), Bucan (motor u nogama, bez ikakvog straha i respekta, bas pravo pojacanje), Skaljic (nije igrao 6 mjeseci i po meni je bio bolji od Kerle, uvijek blizu lopte i igraca), Adilovic (pogin'o covjek na terenu, te kod korner zastavice blokira centarsut, te se hrva u napadu sa njima, ko misli da je to lahko protiv ovakve ekipe nek prestane pratiti fudbal), Jamak (asistencije, borba, trka, drskost, kao sto smo i navikli)...
To su oni najbolji, Hasanovic nije imao nesto previse prilike da pokaze sta zna, Sadikovic odigrao rutinski kao da igra vec 4,5 sezona, mada nista posebno da je stariji, ali ovako kada znas koliko je mlad vidis da je to super... Bajic i Hodzic odlicni, oni nam trebaju ovako pred kraj da unesu svjezinu, samo bi mozda probao koju varijantu Hodzic ili Bajic umjesto Selimovica, mada i ovaj covjek se bori k'o lav pa prepustam odluku Amaru (a ko da me neko nesto i pita)

Sada smo definitivno pokazali da smo najjaci u drzavi i da ce ova sezona biti po svemu sudeci ponovo nasa... Ono sto me posebno raduje je fizicka spremnost igraca, ocigledno je Osim sa strucnim stabom puno bolje odradio posao ove sezone, nasi su skoro cijelu utakmicu trcali ravnopravno iako su ponekad imali oscilacija i cinilo se da ne mogu... POjest cemo ovu ligu samo na fizicku spremnost a jos + imamo mlade masine Hodzica, Bajica, Sadikovica (dvojicu), Zajmovica, Alibasica, Kvesica, Zolotica, Tomica, ma odlicno, siguran sam da cemo prodati odlicno dosta ovih igraca, samo treba pustiti Osima da radi sa njima po ps-u...

Usutili smo sve dusmane, pitare i sada im je ostalo samo da cestitaju, jer skoro svi su prizeljkivali debakl samo da bi se nasladjivali tudjom mukom kad vec svog ponosa protiv San Marina i uopsteno u Evropskoj Ligi nisu imali...
Hajmo sada napuniti Hadison, navijanjem do dobrog rezultata, pa taman i izgubili ponovo, nema veze, mada bi bilo strasno proci dalje..

MORAMO iskoristiti ovu utakmicu sada. Mislim da bi najpametnije bilo "unajmiti" 10-ak hostesa (uz naravno reklame na tv-u, radiju, plakatima, itd.) koje bi u terminu prodaje karti u danima pred utakmicu (a to bi trebalo odraditi npr. najdalje do petka) stojale pored standova za prodaju karata i nudile clanske karte za Zelju... Ponuda bi bila takva, npr. platite 20 KM za Classic clansku karticu i time dobijate jug po cijeni od 5 KM (a staviti cijenu od 10KM za one koji nisu clanovi, te analogno tome i istok 10-15KM i zapad 15-20KM). Popunjavajuci prijavnicu i uplacujuci 20KM dobijate od nje kartu po cijeni od 5KM a samim time i clansku za 15KM... SIguran sam da bi na ovakvu ponudu odziv bio ogroman a clanske karte bi se onda podizale u Plavom salonu onda kada budu gotove a tada moze, ko zeli, kupiti i godisnju kartu koja bi mu bila ponudjena uz clansku sa vec recenim popustom... Na ovaj nacin siguran sam da bi imali 5-10.000 prodatih clanskih, a to je 100-200.000 KM samo od toga + posjeta od minimalno 20.000 navijaca donosi oko 150.000 KM + tv prava Plzenu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Cestitke Zelji! Konacno da su kome golova zabili. Odmah nakon izvlacenja sam napisao da su sanse za dobar rezultat velike. Pojedini poceli sa pricama o Napoliju i strasnom Plzenu .. Bilo prosle godine i nidje veze, a Cesi ko Cesi, ne treba ih se bojati. Samo da se sada ne ukaki ovaj rezultat i eto iduceg pretkola. Sretno ..
Pa bila su 4..PlaviSaJUGA je napisao/la:Drago mi je sto sam vidjeo,da se psihicki vracamo sto nam je bio problem,koliko puta smo krenuli 2 polu vrijeme bez motivacije,nidje veze igra sa igrom a vidite sad ,povratka i golova kad je najpotrebnije. Dokazali smo da mozemo,godinama udaramo glavom od zid pa moramo i mi probit,rijetko ko od prve prodje haja,na kosevu ista ekipa samo Svraka i to je to nista ne bi mjenjao a nece ni Amar vjerovatno.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- corleone87
- Kontakt:
Ali su bila i 3 u njihovojmma_hz je napisao/la:Pa bila su 4..PlaviSaJUGA je napisao/la:Drago mi je sto sam vidjeo,da se psihicki vracamo sto nam je bio problem,koliko puta smo krenuli 2 polu vrijeme bez motivacije,nidje veze igra sa igrom a vidite sad ,povratka i golova kad je najpotrebnije. Dokazali smo da mozemo,godinama udaramo glavom od zid pa moramo i mi probit,rijetko ko od prve prodje haja,na kosevu ista ekipa samo Svraka i to je to nista ne bi mjenjao a nece ni Amar vjerovatno.
i jos nesto,pitarluka nigdje ni na vidiku,nit ima sta na FB a prije tekme su sra.li 4,5,6,7 pa eto,al nek strahuju malo od Lazara![]()

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svaka cast na muskoj igri,ljudi su vas podcjenili ono lahko cemo brane se u uzvratu ce bit teze sad je na vama pritisak uz to im se vraca onaj bakos,niste bez sansi uz malo srece nek se ponovi levski nama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- corleone87
- Kontakt:
Mislim da se ne vraca Bakos,ima neku povredu rebra i da ce oko mjesec dana odsustvovati sa terena.Ali definitivno da je na nama pritisak jer mi moramo pobijediti samo sto nam sad odgovaraju i rezultati 1:0,2:1 i 3:2 ali tesko da se moze ponoviti opet golijada kao na ovoj utakmici.Rule_hz je napisao/la:Svaka cast na muskoj igri,ljudi su vas podcjenili ono lahko cemo brane se u uzvratu ce bit teze sad je na vama pritisak uz to im se vraca onaj bakos,niste bez sansi uz malo srece nek se ponovi levski nama
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 17 jul 2013, 08:29, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
neka hvala Bogu..corleone87 je napisao/la:Ali su bila i 3 u njihovojmma_hz je napisao/la:Pa bila su 4..PlaviSaJUGA je napisao/la:Drago mi je sto sam vidjeo,da se psihicki vracamo sto nam je bio problem,koliko puta smo krenuli 2 polu vrijeme bez motivacije,nidje veze igra sa igrom a vidite sad ,povratka i golova kad je najpotrebnije. Dokazali smo da mozemo,godinama udaramo glavom od zid pa moramo i mi probit,rijetko ko od prve prodje haja,na kosevu ista ekipa samo Svraka i to je to nista ne bi mjenjao a nece ni Amar vjerovatno.
i jos nesto,pitarluka nigdje ni na vidiku,nit ima sta na FB a prije tekme su sra.li 4,5,6,7 pa eto,al nek strahuju malo od Lazara![]()

FK SARAJEVO.
Ako su nam šanse u revanšu 6% onda nas treba biti za svaki procenat barem po 5000 na stadionu tj. minimalano 30000. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da li shvatas da ne moze toliko stati ?! Bakos nece igrati, makar je tako pisalo i valjda nisu lagali...ellaxaz je napisao/la:Ako su nam šanse u revanšu 6% onda nas treba biti za svaki procenat barem po 5000 na stadionu tj. minimalano 30000.

Naravno, sada krecu price podcijenili vas (iako su ljudi danima najavljivali da znaju sta ih ceka, da smo sampioni, da imamo dobre navijace te da trebaju prolaz rijesiti odmah, itd. itd.), pa ce prica kako to nije isti Plzen od prosle godine, pa ce biti kad su česi znali fudbala, ma sve samo da se umanji ovaj ogroman uspjeh ekipe i OSIMA...
VIKTORIA - ACADEMICA 3:1
VIKTORIA - SPORTING 1:0
VIKTORIA - HAPOEL 4:0
VIKTORIA - NAPOLI 2:0
VIKTORIA - ATLETICO 1:0
NAPOLI - VIKTORIA 0:3
Ovih 6 utakmica ljudi su primili 1 gol, ako smo im mi dali 3, onda smo EBENI SAMPIONI UNIVERZUMA! Nek izgubimo na Hadisonu i 3:0 (pu pu pu) nece mi biti krivo, jer bice prepun stadion, grmit ce sve, sa ponosom cemo navijati za Zelju, kao i uvijek, a hocemo li proci ili ne ipak zavisi od mnogo mnogo faktora koji vise ne idu nego sto idu nama u prilog...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
@baja_zvjerka
Zašto ne može stati 30 000?
Misliš da će zatvoriti čitavu tribinu od 5-6 hiljada radi 200-300 čeha?
ako bude trebalo otvorice se i sjever za nase navijace ali ce se fino napravit tampon zona, poredace se kornjace, stavit ograde i to je to. al da bi napunit ove tri i to bi odlicno bilo
Zašto ne može stati 30 000?
Misliš da će zatvoriti čitavu tribinu od 5-6 hiljada radi 200-300 čeha?
ako bude trebalo otvorice se i sjever za nase navijace ali ce se fino napravit tampon zona, poredace se kornjace, stavit ograde i to je to. al da bi napunit ove tri i to bi odlicno bilo
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- corleone87
- Kontakt:
Jug prima nekih 4000-4500 i bice krcat,istok mislim oko 9000 i on bi trebao biti krcat a zapad oko 18000 ako izuzmemo one dijelove sto nece biti u funkciji to je opet oko 16000 sjedecih mijesta i tu bi moglo biti bar 5000-6000 navijaca, tako da bi mogli ocekivati neku cifru od bar 20000-25000 navijaca.A sto se sjevera tice tu ce svakako biti smjesteni samo njihovi navijaci.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, b00t, dark44, ELDIABLO20, Grbavica786, Hrasno15, Lewy21, mavi, Napaceni87, WeekendOffender i 141 gost.