pokusat ce vjerujLenBias je napisao/la:nadam se da nije budala pa da to pokusaMElloo je napisao/la:Vi mislite da Carlo nece Kaku gurat
@LBj ma ne trebaju nijedan igrat al eto kad se mora
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
pokusat ce vjerujLenBias je napisao/la:nadam se da nije budala pa da to pokusaMElloo je napisao/la:Vi mislite da Carlo nece Kaku gurat
ufff ovo bi bilo odlicnoLenBias je napisao/la:gonzalo za 30 miliona eura u napoli, moze moze, moglo je i za 10 manje
Bolje je Pipita plus novac za Suareza!andro234 je napisao/la:ufff ovo bi bilo odlicnoLenBias je napisao/la:gonzalo za 30 miliona eura u napoli, moze moze, moglo je i za 10 manje
onda jos dovest Ibru ili Suareza (Balea sad nema potrebe dovodit)
Ajd da jos hoce i njeg kupit i to bi bilo to.emir18 je napisao/la:Albiol na ljecnickim u Napoliju,zagrizli i za Higuain-a fino se zaradi od ovih mafioza, prodali Cavania oni ce dobiti 3 igraca od nas mi pare i rijesiti se viska, svi sretni...
Kažem, veće pojačanje od Isco-a ove sezone je Rafa.emir18 je napisao/la:Albiol na ljecnickim u Napoliju,zagrizli i za Higuain-a fino se zaradi od ovih mafioza, prodali Cavania oni ce dobiti 3 igraca od nas mi pare i rijesiti se viska, svi sretni...

Christoph Metzelder ko se nece sjecati,stub odbrane uz Canavara
To je nešto što sam najviše cijenio kod Mou-a. Svoju prvu sezonu nije obilježio preplaćenim zvijezdama, nego je doveo igrače koji su u najmanju ruku imali potencijal da postanu world class igrači. Di Maria iamo dobru sezonu sa Benfikom i on je bio prva Mourinhova želja mislim. Zatim Khedira koi je na sebe skrenuo pažnju najviše zahvaljuljući SP, te Ozil koji je imao dobru Bundesligašku sezonu, ali i dobre nastupe na SP-u. Carvalha je doveo kao jednog od igrača kojeg poznaje, te da bi ustabilio odbranu.Consigliere je napisao/la:Ma, on je samo jedna u nizu zrtava neplanskog dovodjenja igraca. Nagomilaju se novi igraci, slijedece godine novi trener, ova stara garnitura put pod noge. Pa, sjetite se samo hlandske kolonije, koja je otisla prakticno u jednom roku.
Mourinho je planski gradio momcad, po 1-2 pojacanja po jednom roku.
Ma, Mou je radio odlican posao. Na stranu ovo sto je radio van terena, na terenu je bilo u njegovom fazonu.RMA je napisao/la:To je nešto što sam najviše cijenio kod Mou-a. Svoju prvu sezonu nije obilježio preplaćenim zvijezdama, nego je doveo igrače koji su u najmanju ruku imali potencijal da postanu world class igrači. Di Maria iamo dobru sezonu sa Benfikom i on je bio prva Mourinhova želja mislim. Zatim Khedira koi je na sebe skrenuo pažnju najviše zahvaljuljući SP, te Ozil koji je imao dobru Bundesligašku sezonu, ali i dobre nastupe na SP-u. Carvalha je doveo kao jednog od igrača kojeg poznaje, te da bi ustabilio odbranu.Consigliere je napisao/la:Ma, on je samo jedna u nizu zrtava neplanskog dovodjenja igraca. Nagomilaju se novi igraci, slijedece godine novi trener, ova stara garnitura put pod noge. Pa, sjetite se samo hlandske kolonije, koja je otisla prakticno u jednom roku.
Mourinho je planski gradio momcad, po 1-2 pojacanja po jednom roku.
Ma to polufinale je bilo jasno. Znao sam da će Real ispasti, jer je Bayern tim koji nikako ne leži Real-u. Da je nama došao Chelsea mi bi bili u finalu sedamdeset procenata. Primeru smo bili prekucali, igrči su bili u formi cijelu godinu. Dobro tempiranje forme je dovelo do te titule.Consigliere je napisao/la: Ma, Mou je radio odlican posao. Na stranu ovo sto je radio van terena, na terenu je bilo u njegovom fazonu.
2011/2012 je trebala biti sezona za historiju da nije bilo nesretne lutrije penala protiv Bayerna: La Decima, titula sa rekordnim bodovima i golovima i Mou bi usao u legendu... Al, yebiga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.