tu i tamo je napisao/la:@Zvjerka
pitari ce vjerovatno dovesti Kajkuta i Maletica i time zatvoriti sve sto im skripi u timu...
kako to Husref i inace radi, dakle pravi jaku ekipu sa provjerenim imenima.
ali bez obzira na imena mislim da ce njihovo najvece oruzje pored Husa biti glad.
Glad i zelja za titulom, eventualna euforija ko nama prije 5godina.
Od prvih 10 kola 8 igraju u Sarajevu... naravno oni imaju taj cirkus mentalitet i ukoliko Zeljo uzme jesenju titulu oni ce prestati pratiti fudbal, ono malo sto ostane imace napade panike(babo Osim, Amar, sudija, gol u 90‘, posjeta, proslava.)
Ma sve su to stari igraci koji su nekad prolazili, prije 6,7 godina, danas se igra brzo, poletno, fizicka spremnost dolazi do izrazaja... Ja moram zakljuciti da su pitari izuzetno nespremni, po onome kako sam ja otprilike zamislio u glavi... Nisu uigrani, imaju pritisak navijaca, nije im tako dobar raspored, bice umorni od Evrope jer ce vjerovatno proci Albance a liga pocinje sljedeci vikend a oni imaju jos 3 utakmice u Evropi a mi 94% ispadamo... Kajkut po meni uopste nije neka klasa od igraca, vucibatina kao i Hadzic npr. Zeljo ima timski duh i ima najboljeg trenera u BiH, pitari nisu jedinstveni kao ekipa, nisu dugo skupa i nemaju taj neki porodicni odnos prema klubu, sve je nesto nazor... Sigurniji sam u titulu ove nego prosle godine...