AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Meni je zao kad vidim da jedna Roma dovodi Strotomana fiorentina daje po 20 milija za GOmeza, a moj Milan ne zeli dati 4 milje Hondu..nadam se da ce Fester na osnovu prijateljstva s Perezom i Andjelotija uspjeti nekog od veznjaka iz Reala dovesti...
- francobaresi
- Kontakt:
Ništa se ne zna , čekat' ćemo 02.09 pa ćemo donijeti zaključak , zasad je ovo sve loše.
Nije samo Strootman , izgleda je i Gervinho na putu za Rim.
Nije samo Strootman , izgleda je i Gervinho na putu za Rim.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma neka dolaze, drago mi je kad vidim da se ova liga pocela dizati iz mrtvih.
Mi se zalimo sto nemamo pojacanja, a dosta njih bi dalo guze da imaju faraona ili Balu u napadu.
A bogam', imamo i dobru sredinu. I ono sto ja uvijek izdvajam, dobru klupu.
I u sustini kada skontas, imamo sasvim jednu solidnu ekipu. Naravno da bih i ja volio vidjeti neka jaca i zvucnija imena u timu, ali imamo i mi svog konja za trku.
Fali jos stoper s kojim bi potpuno kompletirali ekipu, vjerujem da ce se dovesti neko kvalitetno ime, mnogo su mi se cele usutile u zadnje vrijeme.
Mi se zalimo sto nemamo pojacanja, a dosta njih bi dalo guze da imaju faraona ili Balu u napadu.
I u sustini kada skontas, imamo sasvim jednu solidnu ekipu. Naravno da bih i ja volio vidjeti neka jaca i zvucnija imena u timu, ali imamo i mi svog konja za trku.
Fali jos stoper s kojim bi potpuno kompletirali ekipu, vjerujem da ce se dovesti neko kvalitetno ime, mnogo su mi se cele usutile u zadnje vrijeme.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Prema najnovijem "lupetanju" medija u Italiji , Milan će prodati Boatenga a umjesto njega bi trebao stići Ljajić.
Bez obzira na izjavu Galliania , saga oko Ljajića je daleko od svog kraja.
Kao što sam već rekao , ništa nije još gotovo. Sve se može promjeniti u samo nekoliko dana.
P.S Prije par godina Milan je bio prepun starih igrača , pravi veteranski tim. Danas je situacija potpuno drugačija , naime trenutno u ekipi se nalazi 10 igrača koji imaju između 18 i 23 godine.
Eto jedna pozitivna stvar , nadam se da će makar pola njih ostvariti svoj puni potencijal.
Bez obzira na izjavu Galliania , saga oko Ljajića je daleko od svog kraja.
Kao što sam već rekao , ništa nije još gotovo. Sve se može promjeniti u samo nekoliko dana.
P.S Prije par godina Milan je bio prepun starih igrača , pravi veteranski tim. Danas je situacija potpuno drugačija , naime trenutno u ekipi se nalazi 10 igrača koji imaju između 18 i 23 godine.
Eto jedna pozitivna stvar , nadam se da će makar pola njih ostvariti svoj puni potencijal.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi@ druze tu si nije te bilo reko da nisi u Banovicima bio
Vidim kod vas jos nikakvog pomaka sto se tice pojacanja ali nema razloga za brigu ima jos mjesec i pol do kraja prelaznog roka sigurno ce biti pojacanja nemoj te se obazirati na nas i Napoli Fiorentinu ili Lazio,mi smo morali pozuriti sa dovodenjem napadaca da Conte ima igrace na pripremama da ih uigra,Napoli je prodao Cavania pa imaju pare za transfere ali ovo sto su doveli nista bitno im nece pojacati ekipu Mertens,Callejón nista posebno jer izgubili su 70% ekipe odlaskom Cavania treba sad naci zamjenu za njega,ali ko god im dode ni upola nece moci zamijeniti Cavania,Fiorentina je dovela Gomeza koji jest dobar napadac ali izgubili su Jovetica a vjerovatni Ljajica tako da je to tu negdje iz prosle sezone bice fina ekipa ali imace problem igranja na tri fronta a klupa je tanka,Lazio ce ostatati na nivou proslogodisnje uz malo duzu klupu sa pojacanjem u veznom redu i na beku ostalo je isto,manji klub iz milana ne racuna iz prostog razloga sto niko ne zna sta od njih ocekivati promijenili su dosta igraca doveli par mladih talentovanih vidjet cemo kako ce to sve izgledati sigurno ce to Mazzari posloziti ali kvalitet je upitan
Na kraju da sumiram sto Conte izjavi na press konferenciji dobri su i Napoli i Fiorentina,Lazio,inter ali glavni konkurent nama za titulu je MILAN sto ce se pokazati kroz sezonu
Vidim kod vas jos nikakvog pomaka sto se tice pojacanja ali nema razloga za brigu ima jos mjesec i pol do kraja prelaznog roka sigurno ce biti pojacanja nemoj te se obazirati na nas i Napoli Fiorentinu ili Lazio,mi smo morali pozuriti sa dovodenjem napadaca da Conte ima igrace na pripremama da ih uigra,Napoli je prodao Cavania pa imaju pare za transfere ali ovo sto su doveli nista bitno im nece pojacati ekipu Mertens,Callejón nista posebno jer izgubili su 70% ekipe odlaskom Cavania treba sad naci zamjenu za njega,ali ko god im dode ni upola nece moci zamijeniti Cavania,Fiorentina je dovela Gomeza koji jest dobar napadac ali izgubili su Jovetica a vjerovatni Ljajica tako da je to tu negdje iz prosle sezone bice fina ekipa ali imace problem igranja na tri fronta a klupa je tanka,Lazio ce ostatati na nivou proslogodisnje uz malo duzu klupu sa pojacanjem u veznom redu i na beku ostalo je isto,manji klub iz milana ne racuna iz prostog razloga sto niko ne zna sta od njih ocekivati promijenili su dosta igraca doveli par mladih talentovanih vidjet cemo kako ce to sve izgledati sigurno ce to Mazzari posloziti ali kvalitet je upitan
Na kraju da sumiram sto Conte izjavi na press konferenciji dobri su i Napoli i Fiorentina,Lazio,inter ali glavni konkurent nama za titulu je MILAN sto ce se pokazati kroz sezonu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Treba biti realan. Juventus je prema trenutnom igrackom kadru daleko ispred ostalih. Ako ovako ostane mi cemo se boriti za 2.mjesto sa 4-5 ekipa. Trebaju nam minimalno 2 kvalitetna pojacanja (defanzivac i veznjak) da bi mogli pricati o nekoj konkurentnosti za 1.mjesto
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
mene stidHondin personalni sponzor i proizvođač kopački, Mizuno, razmišlja o tome da financijski pomogne Milanu da dovedu Keisukea na San Siro jer žele da on nastupa u Ligi prvaka u crveno-crnom dresu!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Celina politika. Kuka citav prelazni rok kako bi spustio cijene igraca a onda ce na kraju izvalit 20 milki za mistera xIlPrincipe je napisao/la:mene stidHondin personalni sponzor i proizvođač kopački, Mizuno, razmišlja o tome da financijski pomogne Milanu da dovedu Keisukea na San Siro jer žele da on nastupa u Ligi prvaka u crveno-crnom dresu!
Dolazi Honda sigurno ovo ljeto, normalno da je i njima u koristi da zarade koji milion umjesto sto bi ga pustili besplatno u januaru.
E celo, celo, tipicna njegova politika cigancenja igraca na koju svi nasjedaju, a na kraju uvijek izadje kao pobjednik.
I meni zvuci kao da bi mister x mogao doci u zadnjih danima mercata i ja bi volio da to bude u vidu stopera. Ne treba mi ni Ljajic ni niko, dovedi dobrog defanzivca i mirna Bosna.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Zasad imamo 5 novih igrača u Milanu , sve su to mladi momci da dosta talenta . Niko od njih još nije potpuno izgrađeni igrač , velika su nepoznanica i teško je procjeniti koliko oni mogu u prvoj sezoni u Milanu. Vidjet ćemo šta će se dešavati u nastavku prelaznog roka , poznavajući ćelu i njegov način rada, sve zanimljivo u Milanu bi se trebalo desiti zadnjih 5-6 dana merkata.Yucca je napisao/la:francobaresi@ druze tu si nije te bilo reko da nisi u Banovicima bio![]()
![]()
Vidim kod vas jos nikakvog pomaka sto se tice pojacanja ali nema razloga za brigu ima jos mjesec i pol do kraja prelaznog roka sigurno ce biti pojacanja nemoj te se obazirati na nas i Napoli Fiorentinu ili Lazio,mi smo morali pozuriti sa dovodenjem napadaca da Conte ima igrace na pripremama da ih uigra,Napoli je prodao Cavania pa imaju pare za transfere ali ovo sto su doveli nista bitno im nece pojacati ekipu Mertens,Callejón nista posebno jer izgubili su 70% ekipe odlaskom Cavania treba sad naci zamjenu za njega,ali ko god im dode ni upola nece moci zamijeniti Cavania,Fiorentina je dovela Gomeza koji jest dobar napadac ali izgubili su Jovetica a vjerovatni Ljajica tako da je to tu negdje iz prosle sezone bice fina ekipa ali imace problem igranja na tri fronta a klupa je tanka,Lazio ce ostatati na nivou proslogodisnje uz malo duzu klupu sa pojacanjem u veznom redu i na beku ostalo je isto,manji klub iz milana ne racuna iz prostog razloga sto niko ne zna sta od njih ocekivati promijenili su dosta igraca doveli par mladih talentovanih vidjet cemo kako ce to sve izgledati sigurno ce to Mazzari posloziti ali kvalitet je upitan![]()
![]()
Imam neki osjećaj da će azijski superstar Keisuke Honda ubrzo postati član Milana , on bi trebao biti najzvučnije pojačanja dosadašnjeg dijela prel. roka . Ostane li Milan u ovom sastavu bez bitnijih promjena , očekuje nas sezona u kojoj ćemo se boriti za drugu ili treću poziciju sa još 3-4 ekipe.
Juve jeste najbolji na papiru , no , vidjet ćemo da li će se Llorente pokazati kao pravo pojačanje , Tevez će to najvjerovatnije da bude jer to je igrač koji je dokazan na najvećoj sceni.
Međutim , u fudbalu je sve moguće , ne pobjeđuje uvijek ona ekipa koja je najbolja na papiru.
I sam Conte je izjavio da očekuje da će Milan biti velika prijetnja u borbi za Scudetto , dok je Capello rekao , da bi Milan ove sezone mogao biti pravo iznenađenje. Da li njih dvojica znaju nešto što mi ne znamo ? Odnosno , da li se radi o izjavama koje su tu samo zbog respekta prema Milanu ? Pred nama je , vidjet ćemo ...
I ovaj 2000. post , ću obilježiti jednom prikladnom slikom. Naravno , radi se o najvećem igraču Milana svih vremena te jednom od najvećih igrača od izuma ovog sporta.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... dra-466494" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je ovdje lud???
Rekao sam ja kako se odmiče prelazni rok opet će se aktuelizirati priča o prodaji Faraona
Navodno odbili 60 milki od Monaca za njega i Boatenga a sad da ga daju za 25 mil
I onda navodno od tih para bi se doveli Hernanes i Ranocia.
Protiv Hernanesa nemam ništa protiv al on sam vrijedi 25 mil.
Ne znam od kojih bi to onda para kupili Ranociu i ne vidim šta bismo dobili njegovim dovodjenjem.
U petak bi se trebalo znati da li ce Honda biti naš u ovom prelaznom roku.
Dok celo skupi jos 1 mil od raznoraznih sponzora

Ko je ovdje lud???
Rekao sam ja kako se odmiče prelazni rok opet će se aktuelizirati priča o prodaji Faraona
Navodno odbili 60 milki od Monaca za njega i Boatenga a sad da ga daju za 25 mil
I onda navodno od tih para bi se doveli Hernanes i Ranocia.
Protiv Hernanesa nemam ništa protiv al on sam vrijedi 25 mil.
Ne znam od kojih bi to onda para kupili Ranociu i ne vidim šta bismo dobili njegovim dovodjenjem.
U petak bi se trebalo znati da li ce Honda biti naš u ovom prelaznom roku.
Dok celo skupi jos 1 mil od raznoraznih sponzora
- francobaresi
- Kontakt:
Oko mladih , perspektivnih i popularnih igrača će uvijek biti špekulacija , mediji moraju o nečemu pisati. To je prirodna stvar , svi mi znamo da je jedan dio stvari izmišljen a također da ima i jedan dio istine u svemu tome.
Tako da bit' će još puno nagađanja oko igrača koji dolaze odnosno igrača koji odlaze iz Milana. Ćelo još nije rekao svoju posljednju u ovom merkatu.
Tako da bit' će još puno nagađanja oko igrača koji dolaze odnosno igrača koji odlaze iz Milana. Ćelo još nije rekao svoju posljednju u ovom merkatu.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma nista od toga nece biti, jos kad vidis klubove koji se navodno zanimaju za njega sve ti bude jasno. Valjda nemaju o cemu pisati, pa hajmo malo po faraonu, ionako nisu dugo. 
A i boli ga q, on na Sejselima odmara, mi obicni smrtnici ne mozemo ni u masti otici tamo.
Nece dati Lazio Hernanesa, pogotovo ne za te pare. A o tom Ranoci-i da ne pricam, bio bi potez stoljeca prodati faraona da bi njega kupili.
A i boli ga q, on na Sejselima odmara, mi obicni smrtnici ne mozemo ni u masti otici tamo.
Nece dati Lazio Hernanesa, pogotovo ne za te pare. A o tom Ranoci-i da ne pricam, bio bi potez stoljeca prodati faraona da bi njega kupili.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ccccc sta se sve nece pisati, lijepo je prije par nedjelja bio sastanak izmedju SES-a i galijania u kojem je odluceno da on nije na prodaju niti ce biti prodan, i tada je bilo puno ponuda, tako da od toga nema nista, SES ostaje sa nama
:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mda. Ajde celo dovodi ga odmah.CSKA director Babaev: "Clubs from England and other Italian clubs were interested in Honda, but he has chosen Milan.
jebote jest se ovaj dasa nabildao, nisam ga mogao iz prve prepoznati.
ohani sine malo, jos samo da ne zavrsi ko Pato, njega je i zeznulo to sto se previse brzo razvio ...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Evo kazu da smo zainteresovani za A.Sancheza iz Barcelone.... daleko mu Milan bio. ne vi volio nikog iz barce vidjeti u Milanu. sve padavicar do padavicara 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- francobaresi
- Kontakt:
Kad mediji pišu i povezuju recimo , Ljajića , Hondu , Astoria sa nama to je realno. Milan treba i traži takve igrače, ali kad počnu pisati o Benzemi ili Sanchezu tad zaista počinje lupetanje u prazno, Milanu ne treba napadač niti će ga dovesti u to sam uvjeren. Ako iko stigne do kraja ljeta , to će biti vezni igrač/igrači te stoper.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bilo je takvih sastanaka i ranije sa drugim igračima pa znamo šta je poslije bilo. Nadam se da nas ovaj put ćelo neće izraditimilanist je napisao/la:ccccc sta se sve nece pisati, lijepo je prije par nedjelja bio sastanak izmedju SES-a i galijania u kojem je odluceno da on nije na prodaju niti ce biti prodan, i tada je bilo puno ponuda, tako da od toga nema nista, SES ostaje sa nama:D
- francobaresi
- Kontakt:
Stručnjaci za transfere u Italiji tvrde , da Milanov merkato najviše "koče" Boateng i Robinho. Zbog njih dvojice se odugovlači transfer Honde , koji želi u Milan što prije. Te da su Binho i Boa velika smetnja i za ostale eventualne dolaske u Milan.
Što se mene tiče , ne bi' ni sekunde žalio kad bi Galliani prodao ova dva partijanera.
Što se mene tiče , ne bi' ni sekunde žalio kad bi Galliani prodao ova dva partijanera.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma ne vjerujem dosta je minusa zaradio ovaj bi mu bio previse, jos i malac nece nigdje samo u Milanu i to je to...Bilo je takvih sastanaka i ranije sa drugim igračima pa znamo šta je poslije bilo. Nadam se da nas ovaj put ćelo neće izraditi
sto se mene tice Robinjo moze odmah ici nemam nista protiv, al Princa neka. bolje i njeg gledati nego da mu ulazi nocerino ili traore nedo bog u igruStručnjaci za transfere u Italiji tvdre , da Milanov merkato najviše "koče" Boateng i Robinho. Zbog njih dvojice se odugovlači transfer Honde , koji želi u Milan što prije. Te da su Binho i Boa velika smetnja i za ostale eventualne dolaske u Milan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.