Sav osim onih dijelova gdje nema stolica.... A to su dijelovi prema jugu i prema sjeveru.... Al' i bez tih dijelova zapad ima ogroman kapacitet oko 10-12000 ako ne i vise....delboy5 je napisao/la:hoce li citav zapad biti dostupan?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
ne računam tu prihode do sada ostvarene od uefe, i od utakmice sa Plzenom na Koševu. da su 2mil to bi značilo 1mil po dvomeču, a to je malo previšeamko27 je napisao/la:Da, ja sam sad to mislio napisati; ovaj s 1 mil je vjerovatno zaboravio da ako Zeljo prodje aBd igra jos 4 utakmice pored ove u utorak.FCS je napisao/la:Prolaz druže donosi oko2 mil.

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
cisto da znate da je izvlacenje za naredni krug u petak
tu uz malo vise srece i povoljnog protivnika racunajte jos 4000 sigurno raje u utorak ako Bog da 
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
mi smo vec osigurali od UEFE 370.000 eura, trece pretkolo donosi jos 200.000 eura, ako ispadnes u trecem igras 4. pretkolo evropa lige i dobijas jos 150.000 eura znaci to donosi 720.000 eura samo od UEFE, mimo karata, sponzora i tv prava, a i to zavisi koja ekipa dodje u 4. pretkolu. (da neko ne misli da smo otisli predaleko ovo ono, cisto kazem samo kolika je zarada) tako da prolaz plzena donosi minimalno 1.6 miliona KMja sam je napisao/la:prolaz Plzena donosi prihode od oko milKM, od uefe, karata, reklama, prenosa, prodatih članskih... može ovako?jestamaji je napisao/la:u j.ebote ... sta im bi da tako poskupe karteja sam je napisao/la:utakmica protiv Plzena je vrijedna milion maraka
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
mi smo vec osigurali od UEFE 370.000 eura, trece pretkolo donosi jos 200.000 eura, ako ispadnes u trecem igras 4. pretkolo evropa lige i dobijas jos 150.000 eura znaci to donosi 720.000 eura samo od UEFE, mimo karata, sponzora i tv prava, a i to zavisi koja ekipa dodje u 4. pretkolu. (da neko ne misli da smo otisli predaleko ovo ono, cisto kazem samo kolika je zarada) tako da prolaz plzena donosi minimalno 1.6 miliona KM[/quote]
Da, to je minimum, plus publika, sponzori, pa dalje prodaja godisnjih, polugodisnjih itd. Jednostavno zaradili bi enormne novce za nase uslove ako pobjedimo ovu utakmicu.
Da, to je minimum, plus publika, sponzori, pa dalje prodaja godisnjih, polugodisnjih itd. Jednostavno zaradili bi enormne novce za nase uslove ako pobjedimo ovu utakmicu.
-
- Kontakt:
Jel mislis na nekih 700 milja od uefe,jedno 200 milja od ulaznica plus tv-prava (znal neko koliko ce ovo kostat) plus dodatni prihod od clanskih?ja sam je napisao/la:prolaz Plzena donosi prihode od oko milKM, od uefe, karata, reklama, prenosa, prodatih članskih... može ovako?jestamaji je napisao/la:u j.ebote ... sta im bi da tako poskupe karteja sam je napisao/la:utakmica protiv Plzena je vrijedna milion maraka
Ako je to,mislim da cemo ici i preko milion.
Jes malo glupa prica al eto, da se koja suplja prelomi u ovoj relaksiranoj atmosferi

U utorak SVI NA KOSEVO!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
amko27 je napisao/la:mi smo vec osigurali od UEFE 370.000 eura, trece pretkolo donosi jos 200.000 eura, ako ispadnes u trecem igras 4. pretkolo evropa lige i dobijas jos 150.000 eura znaci to donosi 720.000 eura samo od UEFE, mimo karata, sponzora i tv prava, a i to zavisi koja ekipa dodje u 4. pretkolu. (da neko ne misli da smo otisli predaleko ovo ono, cisto kazem samo kolika je zarada) tako da prolaz plzena donosi minimalno 1.6 miliona KM
Da, to je minimum, plus publika, sponzori, pa dalje prodaja godisnjih, polugodisnjih itd. Jednostavno zaradili bi enormne novce za nase uslove ako pobjedimo ovu utakmicu.[/quote]
da da tacnije 1.4 miliona bez karata sponzora i svega toga ja sam malo se preracunao, al plus jos to sve sto si nabrojao plus i clanstvo, mislim ionaok aBd ocekujem guzvu u cetvrtak kad pocne clanstvo aBd
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
zato i kažem da je ova utakmica vrijedna 1milKM, jer smo 370k EUR već zaradili, ne računam njih, kao ni prihod od ulaznica za tekmu protiv Plzena. to je već uzeto.MrRiccoli je napisao/la:mi smo vec osigurali od UEFE 370.000 eura, trece pretkolo donosi jos 200.000 eura, ako ispadnes u trecem igras 4. pretkolo evropa lige i dobijas jos 150.000 eura znaci to donosi 720.000 eura samo od UEFE, mimo karata, sponzora i tv prava, a i to zavisi koja ekipa dodje u 4. pretkolu. (da neko ne misli da smo otisli predaleko ovo ono, cisto kazem samo kolika je zarada) tako da prolaz plzena donosi minimalno 1.6 miliona KMja sam je napisao/la:prolaz Plzena donosi prihode od oko milKM, od uefe, karata, reklama, prenosa, prodatih članskih... može ovako?jestamaji je napisao/la: u j.ebote ... sta im bi da tako poskupe karte
Malo mi je čudno što je utakmica ponovo u utorak...
stroga šuplja, al da se zna za šta igramoneroazzuro je napisao/la:Jel mislis na nekih 700 milja od uefe,jedno 200 milja od ulaznica plus tv-prava (znal neko koliko ce ovo kostat) plus dodatni prihod od clanskih?ja sam je napisao/la:prolaz Plzena donosi prihode od oko milKM, od uefe, karata, reklama, prenosa, prodatih članskih... može ovako?jestamaji je napisao/la: u j.ebote ... sta im bi da tako poskupe karte
Ako je to,mislim da cemo ici i preko milion.
Jes malo glupa prica al eto, da se koja suplja prelomi u ovoj relaksiranoj atmosferi![]()
U utorak SVI NA KOSEVO!

da da tacnije 1.4 miliona bez karata sponzora i svega toga ja sam malo se preracunao, al plus jos to sve sto si nabrojao plus i clanstvo, mislim ionaok aBd ocekujem guzvu u cetvrtak kad pocne clanstvo aBd[/quote]
Ma pricamo hipoteticki, valja li ili ne nije ni bitno, na kraju krajeva forumi sluze za to. Sad Zeljo, odnosno Plzen je nositelj u petak, i Zeljo ako aBd prodje ovo imat ce za protivnika nekoga skim ce se lakse nositi nego s ovima, a ulog ce biti 4 pretkolo, odnosno grupa Evropske lige. Ogromni novci su tako blizu, a tako daleko.
Ma pricamo hipoteticki, valja li ili ne nije ni bitno, na kraju krajeva forumi sluze za to. Sad Zeljo, odnosno Plzen je nositelj u petak, i Zeljo ako aBd prodje ovo imat ce za protivnika nekoga skim ce se lakse nositi nego s ovima, a ulog ce biti 4 pretkolo, odnosno grupa Evropske lige. Ogromni novci su tako blizu, a tako daleko.
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 17 jul 2013, 14:00, ukupno mijenjano 2 puta.
pregleda jos 20 putacorleone87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Bucane dragi odakle ti snaga za citavu tekmu,letio lik

Željeznicar za život cijeli !
- mentalitet87
- Kontakt:
I mene je Bucan iznenadio koliko je pretrcao,bice nam pojacanje udarna postava,sta sve AO na pripremama moze uradit od igraca to je cudo.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Moglo bi se reci dvije domace pobjede i neki remi ili minimalan gostujuci porazamko27 je napisao/la:

Kad ovako pogledas nije to ni daleko tekmu po tekmu i sve je moguce, iako realno veoma tesko.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nista na zvanicnoj stranici o utakmici juce
.

- corleone87
- Kontakt:
Veliki okršaj u utorak sudit će sudac iz Portugala João Capela.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Cwirek, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Laudrup, Levin, mavi, Napaceni87, sassari, VolimoSarajevo i 117 gostiju.