ideš podešavanje računa, pa aplikacije sa lijeve strane i onda ih izbrišeš kao da ih nikad nisi koristiofilip13 je napisao/la:kako izaći ,odjaviti se,ono da više ne koristiš,iz nekih aplikacija na facebooku,npr. farmville i slično?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Pustiću sunce da topi ljubav!
hoshafka je napisao/la:ideš podešavanje računa, pa aplikacije sa lijeve strane i onda ih izbrišeš kao da ih nikad nisi koristiofilip13 je napisao/la:kako izaći ,odjaviti se,ono da više ne koristiš,iz nekih aplikacija na facebooku,npr. farmville i slično?
hvala
Ma iz Kaknja brate moj hahah , ali samo u Brezu ići , ja čekam da Ramazan prođe imam ugovoren termin za masažu sa jednomBritishCore je napisao/la: my man
odakle si kralju, mozda se i znamo hhhahha
Tako blizu, a tako daleko.
Znaš li Aminu Ljubović iz Kaknja? 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
ahahah too bracala, ma znam sveCiva je napisao/la:Ma iz Kaknja brate moj hahah , ali samo u Brezu ići , ja čekam da Ramazan prođe imam ugovoren termin za masažu sa jednomBritishCore je napisao/la: my man
odakle si kralju, mozda se i znamo hhhahha![]()
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
JokiVar je napisao/la:Znaš li Aminu Ljubović iz Kaknja?
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dajte i meni tih Brezanki
đe onaj mali LBJ

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@British hoćemo pos'o da otvaramo ovdjelegenda reala je napisao/la:Pa dajte i meni tih Brezanki![]()
đe onaj mali LBJ
![]()
Pa ti ne znaš glavnu macu Kaknja 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma kakva ona i maca hahah majko moja milaiVar je napisao/la:Pa ti ne znaš glavnu macu Kaknja
Auuu
nego imal istine u onom što se priča za Ljubovićku?
- legenda reala
- Kontakt:
Vidio sam na onom Giletovom koncertu u prvim redovima, tona ovih dobrih maloljetnica

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma bilo je nekih priča prošle godine , sad kruže kao hoće se pokriti i to ... Hajd ga znajiVar je napisao/la:Auuunego imal istine u onom što se priča za Ljubovićku?
Pokriće se aha
Da sam bliže kaknju...al' dogovorili smo se
Ma možeš do Kaknja kako hočeš , kad je metropola , imamo raznih talenata , pjevačkih , sportiste , Vanilice , Pudinge hahahha . Voz 2 markice , 3iVar je napisao/la:Pokriće se aha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam znao ha šta ćeš
naleti kad budeš u Bosni ima robe friške vazda 
- legenda reala
- Kontakt:
gledaj ovog Giletovca što prodaje komšinice

Ma ima crnkinja , za goste po ceneralegenda reala je napisao/la:gledaj ovog Giletovca što prodaje komšinice![]()
A za domaće iz kantona koliko je ? 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevskiMarlboro, sirBobbyMoore, Wilshere10 i 9 gostiju.