Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
medijski rat ?Chris Froome @chrisfroome 2h
Almost went over your head @albertocontador.. Little more care next time?
Bio je na pocetku timski hronometar i to na 4. etapibaltazar1 je napisao/la:Froom poručuje Albertu a Alberto Nairu![]()
danas etapa za "kronere", jedva čekam da vidim kako će se ko snaći i možel neko uzeti šta vremena Froom-u
kolko skonta ove godine ne bi timskog kronometra ili sam ja fulao nešto - za mene je ovo greška, lično su mi baš bili zanimljivi timski
Sutra ce da gori na Alpe'd Huezu kad krenu Quintana Rodriguez i Contador, trebat ce sky-u milion vozaca za toRaul_64 je napisao/la:TDF nikad nije gotov pred Alpe , koliko god dominantan bio (a jest).
Ajmo Nairo po podijum
ne boj se ti za Sky, 4:34 će biti dovoljnoMElloo je napisao/la:Sutra ce da gori na Alpe'd Huezu kad krenu Quintana Rodriguez i Contador, trebat ce sky-u milion vozaca za toRaul_64 je napisao/la:TDF nikad nije gotov pred Alpe , koliko god dominantan bio (a jest).
Ajmo Nairo po podijum
ok, bit će sutra gadno, zadnja šansa za izazivače, Froome je u nedjelju dokazao od kakvog je materijala, vidjet ćemo sutra odlukuMElloo je napisao/la:Ne kazem da oni mogu skinut toliko vremena, ali da mogu bar nesto vremena jer sky nece moc' sve drzat, sutra ce svi da napadaju
sa ovim "gotovo" se ceka sutra i etapa Alpe'd Huez 2x, vidjet cemo kako se Froome nosi sa serpentinama i stalnim promjenama nagibaDukeOfWellington je napisao/la:Vidim nastavilo se sa balansiranjem izmedju EPO price i "nije gotovo" price. Jedva cekam sutra te napade titana koji su na svakom brdu do sad zakasnili na Froomeovo tusiranje, a neki i na press konferenciju.
Pa nije uopste Alpe d'huez toliko tezak, ali serpentine, stalne promjene ritma to moze vozace da ubija, samo ovo sve lici na eru ArmstrongaMaGiCa je napisao/la:Froome je najjaci covek na trci. Nije Alpe d'Huez toliko tezak koliko se misli i nema tu nesto mnogo prostora da se nekoga slomi na njemu. Daleko slabiji brdasi od Froomea, npr. Roche i Indurain, su na njemu uspevali da se odbrane od nominalno jacih od sebe - Delgada i Zullea&co.
Obaska sto je ovakvo izdanje CFa ubilo konkurenciju, jer se cini da covek moze da napravi minut-dva i na tranzicionoj etapi, samo ako to hoce, a tek u brdima.![]()
Ili je CF najbolji biciklista jos od Grega LeMonda pa na ovamo ili je SKY ovladao nekim mocnim dopingom, koji konkurencija ne moze da isprati - kao onomad Banesto ili US Postal. To jedino vreme moze da pokaze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.