To već vidi sa prodavačicomDex je napisao/la:A za domaće iz kantona koliko je ?
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook i ostalo..
Tako blizu, a tako daleko.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta je ovo svaki dan se mjenja nesto. Taman se naviknes a oni uvedu neku novinu 
Ja ne osjetim te promjene, jedva mi novi timeline stavili, a vama sve živo mijenjaju
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Notifikacije mi sad na desnoj strani 
Kod mene sve na lijevoj, kod tebe to muslimanski nešto
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Kod mene sve na lijevoj, kod tebe to muslimanski nešto
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
+1 i to medju zadnjima su mi silom timeline nametnuli.Dex je napisao/la:Ja ne osjetim te promjene, jedva mi novi timeline stavili, a vama sve živo mijenjaju
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Da, da, prijetili mi.

LANET OLSUN!
Jadni hordaši sve im namećunedim1993 je napisao/la:silom nametnuli
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
Jednima nameću, a drugima umeću.iVar je napisao/la:Jadni hordaši sve im namećunedim1993 je napisao/la:silom nametnuli![]()
![]()
![]()
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Postavi blokere. Meni dvije godine sve isto stoji.Donnie Darko je napisao/la:Sta je ovo svaki dan se mjenja nesto. Taman se naviknes a oni uvedu neku novinu
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Za*ebavam se, ba.
Samo mi se prebacilo, na to sam mislila. 
LANET OLSUN!
- BritishCore
- Kontakt:
Mene banovali na spottedu.
Rek'o frajeru da je isti džiglipaf i ban.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
no shit sherlockuschtipak je napisao/la:Za*ebavam se, ba.Samo mi se prebacilo, na to sam mislila.
e vedo vedo kako si to mogo dozvolit pa ono je izvor vječnog trolanja
Vođa zna.
Kad ga vama sutra Lazo umetne, biće "plug&play"BritishCore je napisao/la:Jednima nameću, a drugima umeću.iVar je napisao/la:Jadni hordaši sve im namećunedim1993 je napisao/la:silom nametnuli![]()
![]()
![]()
Eki to?uschtipak je napisao/la:Za*ebavam se, ba.Samo mi se prebacilo, na to sam mislila.
Meni skinuli admina u martu sa Spotted: UNSABritishCore je napisao/la:Mene banovali na spottedu.
O'šo ja u Libris (a pošto je bila poliKita stranice da libris zaobilazimo) i pisao "Live in Libris. Spotate li se!?" Proziv'o dvije tri cure kad skidoše mi. Naj3bo sam se mame glavnom adminu
Al' samo ću vam reć' da znam provjereno ko je **** u gradu, bilo je poruka tipa "vidio sam lika u BBI, ima slatke usnice, moze profil diskretno? "

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
@Nedime
POknut cu te truleksom!
POknut cu te truleksom!
LANET OLSUN!
#IJaSamBanovanNaJednomBritishCore je napisao/la:Mene banovali na spottedu.
#INaGojkari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.