ali je bolje ovo u bosni, nego u hrbadblueboylivno je napisao/la:Naravno da će biti oduševljeni, kad mi Balkanci dobijemo neki ovakav turnir, organiziramo vrhunski, miljama ispred ostatka svijeta.newton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.
Najbolje seniorsko ikad u Hrvatskoj, najbolje juniorsko ikad u Bosni i Hercegovini.
Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Sta nam radi ovaj Šostaric
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nazalost gubimo ovo... 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
"bravo" idiotima koji stavise cetnicku zastavu na tribine u BL!
Radi gublenja lopti hocemo. Slovenci nam daju sansu da se vratimo ali... Sta je tu je i drugo mjesto bi bilo extra!Volvic je napisao/la:Nazalost gubimo ovo...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sta reci o njima primitivci, vidim svaki gol ispred kamere tri prsta dizu majku im *****edinjo-bih je napisao/la:"bravo" idiotima koji stavise cetnicku zastavu na tribine u BL!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
sajo10 je napisao/la:Radi gublenja lopti hocemo. Slovenci nam daju sansu da se vratimo ali... Sta je tu je i drugo mjesto bi bilo extra!Volvic je napisao/la:Nazalost gubimo ovo...
by the way : kakve su nam sanse, ako ovo kiksnemo sada ?
pa sto to vas docice. to su nacionalisti koji nemaju 2 posto mozga u glavi. pravite im samo marketing kad ih spominjete. pisaj ih ..LloriS je napisao/la:Sta reci o njima primitivci, vidim svaki gol ispred kamere tri prsta dizu majku im *****edinjo-bih je napisao/la:"bravo" idiotima koji stavise cetnicku zastavu na tribine u BL!
prvo, nije ovo kiks, slovenci su bolja momcad. naravno ovo se jos moze dobit.Volvic je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Radi gublenja lopti hocemo. Slovenci nam daju sansu da se vratimo ali... Sta je tu je i drugo mjesto bi bilo extra!Volvic je napisao/la:Nazalost gubimo ovo...
svejedno je prolaz osiguran.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- skyisthelimit
Protiv koga igramo ako zavrsimo 2 mjesto. Egipat mozda, kakvi su oni 
15.10 - 15.06 ...
Ma sa pobjedama protiv Konga i Argentine sto je realno mi smo na drugom mjestu na kraju i idemo na Brazil najvjerovatnije
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
skyisthelimit je napisao/la:Protiv koga igramo ako zavrsimo 2 mjesto. Egipat mozda, kakvi su oni
Egipat ili Brazil ako zavrsimo drugi
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
prvo, nije ovo kiks, slovenci su bolja momcad. naravno ovo se jos moze dobit.Damian je napisao/la:
svejedno je prolaz osiguran.[/quote]
Prve dvije ekipe iz grupe prolaze dalje, il´kakav je sistem ?
hvala ti unaprijed
Realno Slovenija je bolja ne puno ali taman toliko da nas dobiju svaka cast momcima izgarali su na terenu ostavili srce na terenu
idemo dalje sutra Kongo

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije rekord, vjerovao ili ne, nije niti blizu!newton_heath_lyr je napisao/la:10 000 .Definitivno rekord ikada sto se tice prvenstava mladih reprezentacija.Kaze Velid da su iz IHFa odusevljeni organizacijom ovog prvenstva.
U Egiptu se igralo u21 prvensto 2009. pred 20.000.
Evo i slika sa utakmice Egipat - Danska:

Ljudi pa juniori slovenije su na zadnja dva svjetska uzeli dvi bronce. Nama je veliki uspijeh i 1/8 ili 1/4. Kad usporedis koliko oztale zemlje ulazu u rukomet ovo je extra
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Sami smo sebe dobili.Previse tehnickih gresaka i neiskoristenih zicera nas je kostalo remija a mozda i pobjede.Yucca je napisao/la:Realno Slovenija je bolja ne puno ali taman toliko da nas dobiju svaka cast momcima izgarali su na terenu ostavili srce na terenu![]()
idemo dalje sutra Kongo
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- skyisthelimit
Moze li mi neko reci jesu li ovi janezi jedni od favorita ovog prvenstva i ako jesu, koji su rang otprilike
15.10 - 15.06 ...
Danak neiskustvu. Kako reče @otelo, tehničke greške su nas koštale, itekako su nas koštale.
S obzirom na to da je ovo prvo veliko takmičenje za naše momke, moramo biti itekako zadovoljni.
Sretno momcima u nastavku takmičenja !
S obzirom na to da je ovo prvo veliko takmičenje za naše momke, moramo biti itekako zadovoljni.
Sretno momcima u nastavku takmičenja !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.