FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Consigliere
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 20:52

mmmirza je napisao/la:
Fidelito je napisao/la:Ekipa Željezničara jučer je napravila poprilično dobar posao u Plzenu. Viktoria iz Plzena je, u sklopu 2. runde kvalifikacija za Ligu prvaka, slavila protiv našeg prvaka sa 4:3, a Želji su se tako otvorila vrata prolaza u 3. pretkolo Lige prvaka.

Naime, u slučaju prolaza plavih u 3. rundu, Željo će biti nosilac, pošto će preuzeti jako visoki koeficijent kojeg je nosila ekipa Viktorije. Tako će Željezničar u 3. rundi izbjeći ekipe poput Celtica, Basela, Steauae, APOEL-a, Austrije, Partizana i Dinama.
Mogući protivnici Željezničara u 3. pretkolu bi mogle biti sljedeće ekipe (računajući da će se ove ekipe, kao favoriti, plasirati u 3. rundu): Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Molde, Maccabi Tel Aviv, HJK Helsinki, Ekranas, Neftchi Baku i Dinamo Tbilisi.

Ne smijem ni zamisliti,šta bi se desilo kad bi prošli Plzena,pored svega u trećem predkolu možemo proće sve sem Makabija!
JA BAKSUZLUKA AKO IZVUCEMO NPR. EKRANAS A NE PRODJEMO PLZEN. TREBA NAPAST OD PRVE MINUTE I POSLIJE 3-0 MALO STATI NA LOPTU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Isto kao prosle godine, poslije Maribora, oni iz Luxemburga, ako se ne varam. :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jul 2013, 20:54

Proputovali smo 2100km i putovali smo ukupno 37h,rekose neki brze bi na Hadz stigli nego u Prag al' o tom po tom.Putovanje zajebancija sve je bilo kako treba,Prag prelijep i ogroman,sve smo vidjeli a nismo nista vidjeli,"lake" dame na svakom koraku nude usluge za 20-50€,piva dobra i jeftina,u kaficima 2€ u granapu 0.7€.Sve smo probali!Radost nakon prvog gola,kraj tekme,spica u busu,sve do Austrije a onda smo kunjali do nase granice.Ko nije bio ne zna sta je propustio.

Igracima hvala na borbenosti,Amaru na mangupluku zbog ove djece a i upravi koja je uspjela ubjediti ove iz UEFA-e da mi nismo bas tako veliki divljaci,inace UEFA-in inspektor je sve vrijeme boravka u Plzenu bio tu negdje i smekao situaciju kao da smo iz KPZ izasli na izlet a ne dosli na tekmu.

U revansu opet hrabro pa kako god,bio bih siguran u prolaz da igramo revans kuci al' stas',daj sta das!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 17 jul 2013, 21:02

1. poluvrijeme...
http://www.youtube.com/watch?v=t9MO8KT2TGU
2. poluvrijeme...
http://www.youtube.com/watch?v=9abCYdTTEfg
Strani komentatori ali šta je tu je, dok neko ne postavi ove naše.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 17 jul 2013, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 17 jul 2013, 21:03

vozdra ekipa,gdje su nam sad oni strucnjaci :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 17 jul 2013, 21:08

adillovic je napisao/la:vozdra ekipa,gdje su nam sad oni strucnjaci :mrgreen:
nista od tvoje suplje price kad ce doci kajkut ?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 jul 2013, 21:15

Ma koji ce nam qurac 8-) Imas Jamaka, Bucana, Bajica, Tomica....

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 17 jul 2013, 21:30

pita lik drota na slovenskoj granici za koga ti navijas kaze za maribor ,ma .ebo te maribor :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jul 2013, 21:45

adillovic je napisao/la:pita lik drota na slovenskoj granici za koga ti navijas kaze za maribor ,ma .ebo te maribor :mrgreen:
Znam da je off,ali otkud granica na SLO?Jos nisu sklonili svoje punktove? :?

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 17 jul 2013, 21:48

NEZALAGANJE je napisao/la:
adillovic je napisao/la:pita lik drota na slovenskoj granici za koga ti navijas kaze za maribor ,ma .ebo te maribor :mrgreen:
i to u pola5 ujutro :D
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jul 2013, 21:50

adillovic je napisao/la:
i to u pola5 ujutro :D
To se skida nakon 2 godine ja mislim.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 jul 2013, 21:56

Hrvatska nije u Schengenu jos uvijek, isto kao i Bugarska, Rumunija i Kipar no duzni su zakonski da pristupe mu kada ispune sve zadane zahtjeve koje je postavila EU da bi postali dio Schengena. Koliko ce trebati vremena za to, zavisi od same drzave koja implementira proces ulaska u Schengen zonu. Jedino Velika Britanija i Irska ne moraju ni zakonski nikada uci u Schengen zonu, jer imaju "opt-out" za sada.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 17 jul 2013, 21:59

Jel se moze i kako,ulozit novca u Zeljeznicar,obican covjek neki iz diaspore (bubam sad) . Kako ide sta dobija? Moze li neko da mi odgovori na ovo pitanje? bubam cifru 300 000 eura . Moze i na PP.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 22:01

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jel se moze i kako,ulozit novca u Zeljeznicar,obican covjek neki iz diaspore (bubam sad) . Kako ide sta dobija? Moze li neko da mi odgovori na ovo pitanje? bubam cifru 300 000 eura . Moze i na PP.
Samo ti dodji u Sarajevo i ponesi cekovnu knjizicu, sve cemo se dogovorit' :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 jul 2013, 22:47

Zasto bi se uopste zatvarala sjeverna tribina cak I ako dodzu njihovi navijaci...nigdje veze,red redara I red drotova izmedzu I problem rijesen ...

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 jul 2013, 22:48

Prije svega cestitke igracima sto su se borili kao lavovi i naravno Amaru Osimu, koji se nisu usrali Plzena, kao pojedini navijaci Zelje koji su skinuli gace unaprijed i cekali da im razvale smrdljivi supak, i onda ti isti dolaze ovdje na forum poslje tolkio bljuvotina koje su napisali o Zelji i Zeljinim igracima i ocekuju sad prolazak u trece predkolo, a da smo dozivili katastrofalni rezultat kao sto su mnogi najavljivali dosli bi ovdje na forum i citirali bi sami svoje postove kao kako su oni upravu, i kako su veliki fudbalski znalci, i za Jamaka se svasta govorilo pa mnogi su ga i tjerali od Zelje sto dalje a sada ga vecina dizu u nebesa, ee sram da vas bude narkomancine s juga vi ste kita od navijaca.CAST IZUZETCIMA ima vas mnogo hvala bogu pravih navijaca a ima ovih sto mi toliko idu na **** narkomancine jedne obicne!
Vidjelo se dosta da su bolji od nas i po kvaliteti i po svemu, primjetio sam da nismo pali kao sto inace izdrzimo do 60min i onda igraci nemogu da disu tu smo se dosta popravili i vidi se da je im je Osim dao dobar kondicioni trenig dosta smo se popravili trkacki sto je veoma pozitivno.Opet se stvorila ta euforija, Bosnjo ko Bosnjo i tacka nikad se promjeniti nece, bice tesko jako tesko, ovu utakmnicu smo imali neku ludu srecu i svaki sut koji smo opalili po golu je uslo,a golman je vadio nemoguce a i oni su se isfulali, a i oni su nas malo neozbiljno shvatili i pustali da sutamo kao ma sta ce levati znaju samo da se brane, sada ce da se nabriju gazili su oni velike klubove kao sto je napoli,atletikom s milanom igrali nerjeseno itd itd..Bice jos teze na Kosevu ali opet nije nemoguce izvuci rezultat od 1-0 ili 2-1, nikad ne reci nikad, ma da sada ne treba dizati euforiju naravno treba popuniti kosevo i derati grla i dlanove i dati podrsku pa sta bude bude neka se momci samo bore kao ovu utakmnicu i ja zadovoljan treba biti realan i reci da su oni puno kvalitetni i bolji i da njihov najskuplji igrac Dariva vrijedi vise nego citav Zeljo, ali desavaju se iznenadzenja treba da se nadamo ali ne sad ocekivati svasta pa poslje opet da se pljuje po ZELJI!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jul 2013, 22:49

shzna je napisao/la:
Sklanjaj taj potpis :lol: :lol:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Jel se moze i kako,ulozit novca u Zeljeznicar,obican covjek neki iz diaspore (bubam sad) . Kako ide sta dobija? Moze li neko da mi odgovori na ovo pitanje? bubam cifru 300 000 eura . Moze i na PP.
Pošalji e-mail na: [email protected] , niko to sigurno neće znati bolje od njih...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Limonene
Kontakt:

Post Postao/la Limonene » 17 jul 2013, 22:59

FC BAYERN je napisao/la:Prije svega cestitke igracima sto su se borili kao lavovi i naravno Amaru Osimu, koji se nisu usrali Plzena, kao pojedini navijaci Zelje koji su skinuli gace unaprijed i cekali da im razvale smrdljivi supak, i onda ti isti dolaze ovdje na forum poslje tolkio bljuvotina koje su napisali o Zelji i Zeljinim igracima i ocekuju sad prolazak u trece predkolo, a da smo dozivili katastrofalni rezultat kao sto su mnogi najavljivali dosli bi ovdje na forum i citirali bi sami svoje postove kao kako su oni upravu, i kako su veliki fudbalski znalci, i za Jamaka se svasta govorilo pa mnogi su ga i tjerali od Zelje sto dalje a sada ga vecina dizu u nebesa, ee sram da vas bude narkomancine s juga vi ste kita od navijaca.CAST IZUZETCIMA ima vas mnogo hvala bogu pravih navijaca a ima ovih sto mi toliko idu na **** narkomancine jedne obicne!
Vidjelo se dosta da su bolji od nas i po kvaliteti i po svemu, primjetio sam da nismo pali kao sto inace izdrzimo do 60min i onda igraci nemogu da disu tu smo se dosta popravili i vidi se da je im je Osim dao dobar kondicioni trenig dosta smo se popravili trkacki sto je veoma pozitivno.Opet se stvorila ta euforija, Bosnjo ko Bosnjo i tacka nikad se promjeniti nece, bice tesko jako tesko, ovu utakmnicu smo imali neku ludu srecu i svaki sut koji smo opalili po golu je uslo,a golman je vadio nemoguce a i oni su se isfulali, a i oni su nas malo neozbiljno shvatili i pustali da sutamo kao ma sta ce levati znaju samo da se brane, sada ce da se nabriju gazili su oni velike klubove kao sto je napoli,atletikom s milanom igrali nerjeseno itd itd..Bice jos teze na Kosevu ali opet nije nemoguce izvuci rezultat od 1-0 ili 2-1, nikad ne reci nikad, ma da sada ne treba dizati euforiju naravno treba popuniti kosevo i derati grla i dlanove i dati podrsku pa sta bude bude neka se momci samo bore kao ovu utakmnicu i ja zadovoljan treba biti realan i reci da su oni puno kvalitetni i bolji i da njihov najskuplji igrac Dariva vrijedi vise nego citav Zeljo, ali desavaju se iznenadzenja treba da se nadamo ali ne sad ocekivati svasta pa poslje opet da se pljuje po ZELJI!
jako je bitno da se nisu obrukali kao sto je vecina raje mislila. svako zna da su oni miljama ispred nas sto tehnicki, sto trkacki ali ni to nije bitno jer su nasi momci da li sve od sebe.
sanse za prolaz imamo kao sto je rekao Osim 6. posto to znaci nemamo nikako sanse, a sigurno je da ce ova tekma biti puno teza jer ce nas ozbiljnije shvatiti.
casno ispasti, dati opet sve od sebe pa sta bude. tesko da ce se opet moci potrefiti 3 suta 3 gola.

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 17 jul 2013, 23:09

FC BAYERN je napisao/la:Prije svega cestitke igracima sto su se borili kao lavovi i naravno Amaru Osimu, koji se nisu usrali Plzena, kao pojedini navijaci Zelje koji su skinuli gace unaprijed i cekali da im razvale smrdljivi supak, i onda ti isti dolaze ovdje na forum poslje tolkio bljuvotina koje su napisali o Zelji i Zeljinim igracima i ocekuju sad prolazak u trece predkolo, a da smo dozivili katastrofalni rezultat kao sto su mnogi najavljivali dosli bi ovdje na forum i citirali bi sami svoje postove kao kako su oni upravu, i kako su veliki fudbalski znalci, i za Jamaka se svasta govorilo pa mnogi su ga i tjerali od Zelje sto dalje a sada ga vecina dizu u nebesa, ee sram da vas bude narkomancine s juga vi ste kita od navijaca.CAST IZUZETCIMA ima vas mnogo hvala bogu pravih navijaca a ima ovih sto mi toliko idu na **** narkomancine jedne obicne!
Izvini molim te a ti si očekivao našu pobjedu ili povoljan rezultat naravno na osnovu kvaliteta naših igrača, na osnovu pripremnih utakmica, na osnovu uslova treniranja, na osnovu vrjednosti timova????? nemoj se prosipati i furat sad, sad se nešto praviš pametan, lako se moglo desiti da nas ljudi natrpaju po prilikama i pritisku koji su imali. Realno imali smo dosta sreće i da zabijemo one golove kada bi sigurno psihicki pali i primili još koji. A sad da ti kažem to što napadaš ljude i navijače Želje narkomančine sa juga, znači nema navijača niti simpatizera našeg kluba koji nije u sebi prizeljkivao i potajno se nadao dobrom rezultatu to da bude svima jasno, znači da igramo protiv reala svi bi se mi negdje u sebi nadali. A sad što je većina pisala kako ćemo zijaniti, to je bilo da u koliko se desi nebude preveliko razočarenje i znamo kakve su provokacije šljiptara itd itd,, mrsko mi pisati dalje, skontaćeš šta sam htio reci....

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 jul 2013, 23:22

ŠIRI DALJE !

" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 17 jul 2013, 23:26

Sabur raja..cuvajte energiu za utorak..valja nam navijati :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.