AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Evo malo i finih tračeva
http://www.milannews.it/primo-piano/pan ... sen-117591" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.milannews.it/primo-piano/pan ... sen-117591" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Club più titolato al mondo!
Navodno postignut dogovor sa Eriksenom: potpisao bi na 4 godine sa platom od 2 mil € po godini ugovora.
Ceka se samo prodaja KPB-a da bi se novac mogao preusmjeriti za transfer ovog sjajnog danca u Milan.
Ceka se samo prodaja KPB-a da bi se novac mogao preusmjeriti za transfer ovog sjajnog danca u Milan.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Robinjo i Boa out, Ljajic i Ericsen in. Jos dobar stoper i to je to 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ljajic, Eriksen i Honda IN
Robinho, Boateng i ostala nepotrebna klapa OUT !
Kad bi ta trojica dosla to bi bio najbolji merkato u Italiji
Robinho, Boateng i ostala nepotrebna klapa OUT !
Kad bi ta trojica dosla to bi bio najbolji merkato u Italiji
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Koji ce mi k. Ljajic ? ... svi zapeli za njega, kao da nemamo dovoljno napadaca 
Sto se tice Eriksena, odmah bi potpisao da on dodje, samo mi zasad izgleda nerealno njegov transfer jer su vec naumili Hondu na ofanzivnom veznom. Ne znam, vidjet cemo sta ce biti.
Po meni prvo stopera dovesti, ako treba platiti i neku vecu cifru za njega, pa tek onda razmisljati o drugim igracima, nije nam tolika prpa kao sto je u odbrani.
Sto se tice Eriksena, odmah bi potpisao da on dodje, samo mi zasad izgleda nerealno njegov transfer jer su vec naumili Hondu na ofanzivnom veznom. Ne znam, vidjet cemo sta ce biti.
Po meni prvo stopera dovesti, ako treba platiti i neku vecu cifru za njega, pa tek onda razmisljati o drugim igracima, nije nam tolika prpa kao sto je u odbrani.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 17 jul 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Smijesni ste bogam'. Zelite da pariramo juveu i napoliju sa pojacanjima tipa ljajic, kucka i sl.
Modric bi jedini mogao doprinijeti igri, sve ostale spekulacije su smijesne. Da, i da je se vise rijesit Robinja i jos par kriticnih likova.
Modric bi jedini mogao doprinijeti igri, sve ostale spekulacije su smijesne. Da, i da je se vise rijesit Robinja i jos par kriticnih likova.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
hahahah e koji smo mi jadovi od kluba postali ne mogu da vjerujem,koliko tuzno toliko i smjesno...cjenkamo se za par miliona eura...nismo u stanju da iskesiramo ni 5 mil za pojacanje,sve neke rate,50% ugovori i slicno.....juventus potrosio nekih 40 ak mil eura,napoli uveliko dovodi,as roma isto tako...samo kod nas kriza....gdje ovaj fudbal ide...i gdje je sad platini karinas kad spominje ffp...evo citam monaco doveo i hulka za 60 mil eura...pa ljudi su preko 200 mil potrosili na igrace...pa nije valjda da su toliko osvojili igranjem u 2. ligi....mogu misliti koga ce dovesti iduce ljeto ako kojim slucajom osvoje francusku ligu.....sve je ovo smjesno i zalosno,bar kada je u pitanju ac milan...jednostavno takav klub sa takvim renomeom a poceli smo da se zadovoljavamo plasmanom u ligu prvaka...za par sezona i to ce nam postati san kao sto je sada scudetto
AjsKjub je napisao/la:Smijesni ste bogam'. Zelite da pariramo juveu i napoliju sa pojacanjima tipa ljajic, kucka i sl.
Zar je još u klubu pa šta čeka Galiani.
Ne znam al' Milan je previše statičan u ovom prelaznom roku, kao da su prošlu sezonu završili s trofejima u rukama pa nema potreba za novim imenima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
#Sky Tomorrow there will be a meeting between Galliani and the agent of Robinho at via turati for a possible renewal... ovo mi nije jasno nikako produzavati ugovor nekome ko ima platu 4,5 milijuna i zakucan je za klupu, bas 3 opcija u napadu... i milim da on Eriksena nema nista, jer je to potpuno isti igrac kao i Honda samo mnogo skuplji
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
i opet

UrbyEmanuelson je napisao/la:i opet![]()
Polahko ljudi, znam da bi mi svi voljeli (pogotovo Alegri) da dobije igrače na početku priprema, al znamo isto tako kakav je celo igrač i da je navikao da glavna pojacanja dovodi pred kraj prelaznog roka.
Imam neki predosjecaj da bi nas sve mogao iznenaditi
- francobaresi
- Kontakt:
Sprovedena je anketa među navijačima Milana , čak više od 35 % ispitanika vjeruje da će Milan završiti kao 4. na kraju sezonu. Samo 15-ak % vjeruje u Scudetto. Ostali su glasali za drugu odnosno treću poziciju.
Većina je ubjeđena da su Fiorentina , Napoli i Juve puno kvalitetniji nego lani.
Većina je ubjeđena da su Fiorentina , Napoli i Juve puno kvalitetniji nego lani.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo sta kazu za njegovo produzenje ugovora. Ima logike, ovako je najpametnije, vjerujem da ce vec u januaru put Brazila.Robinho's salary will be reduced if he signs a contract extension (to 2015).
Ma ljudi, nemamo mi tako losu ekipu, sa jednim dobrim stoperom sigurno cemo biti u top 3
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Nije to loša ekipa za domaće prvenstvo , tu smo i dalje među 3-4 najbolja tima. Uz jedno ili dva pojačanja do kraja ljeta, ni Scudetto nije nerealna opcija.
Međutim , u oči bode to što Milan nije ništa napravio u LP-a još od one titule iz 2007 godine. Tačnije , "naš" klub je sa međunarodne scene nestao u Decembru te iste godine , nakon naslova svijetskog prvaka do kojeg su došli u Japanu.
Bayern , Barca , Real , Chelsea , United , to su klubovi koji su trenutno sami vrh fudbala i oni i dalje ulažu i idu naprijed , PSG , Juve , Dortmund su klubovi koji ih prate , svi ostali dosta kaskaju , među njima i naš Milan.
Naša uprava kao da nema ambicija , jednostavno zadovoljni su onim što imaju. Vjerovatno se uzdaju u ove mlade i talentovane igrače , što je zaista ispravna stvar, ali ne treba zaboraviti da ti momci neće preko noći steći iskustvo i neće preko noći postati vrhunski igrači. Čak i ako većina njih bude napredovala u skladu sa očekivanjima većine stručnjaka , oni neće doživjeti "eksploziju" još najmanje 2 ili 3 sezone.Tako da svaki merkato treba dovoditi makar jednog kvalitetnog igrača da pomogne ovim mladićima. A ne samo sjediti i čekati da oni "odrastu".
Međutim , u oči bode to što Milan nije ništa napravio u LP-a još od one titule iz 2007 godine. Tačnije , "naš" klub je sa međunarodne scene nestao u Decembru te iste godine , nakon naslova svijetskog prvaka do kojeg su došli u Japanu.
Bayern , Barca , Real , Chelsea , United , to su klubovi koji su trenutno sami vrh fudbala i oni i dalje ulažu i idu naprijed , PSG , Juve , Dortmund su klubovi koji ih prate , svi ostali dosta kaskaju , među njima i naš Milan.
Naša uprava kao da nema ambicija , jednostavno zadovoljni su onim što imaju. Vjerovatno se uzdaju u ove mlade i talentovane igrače , što je zaista ispravna stvar, ali ne treba zaboraviti da ti momci neće preko noći steći iskustvo i neće preko noći postati vrhunski igrači. Čak i ako većina njih bude napredovala u skladu sa očekivanjima većine stručnjaka , oni neće doživjeti "eksploziju" još najmanje 2 ili 3 sezone.Tako da svaki merkato treba dovoditi makar jednog kvalitetnog igrača da pomogne ovim mladićima. A ne samo sjediti i čekati da oni "odrastu".
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Ni ja nisam zadvoljan mnogim stvaarima ali ljudi nemojte podcjenjvati klub i roster. Vjerujem da cemo se iznenaditi a i protivnici, barem sto se italije tice.
Sta smo samo proslu sezonu dozivjeli, nakon osipanja prakticno , najvise osvojili bodova u 2013. Koliko sm jos tekmi bili bolji takmac ali bez srece kao protiv intera. Lagano sve to dodje na svoje
a nicija nije do zore.
Draze mi je gurnuti talente gladne uspjeha saponaru, cristantea(jos ako se dobro pokazu) nego davati 20 milki za 30 godisnjaka zvjezdicu.
Naravno da bih volio sjajnog igraca od 25 god. na sredini tipa modrica, pjanica....vidjet cemo, mozda sta bude, kako smo balu upecali. JOs ako se ko pokaze od ovih momaka vergara, saponara, poli.....svi cmeo ovdje svrsavati na njih.
Napad pa i sredina mogu sa svakim timom u ligi, jedino sm tanki na stoperima i tu je npr. juve level iznad.
Baza je tu, sa dosta dobrih igraca sciglio, balo, es, pazzo, monty, de jong..... kad bi bilo pameti prodati tenga, binja, mozda abatea, moglo bi se tu dobiti 15,20 milki pa uloziti.
Zar mislite da se berlu nece citavo ljeto pocastiti barem jednom zvijezdom???
Sta smo samo proslu sezonu dozivjeli, nakon osipanja prakticno , najvise osvojili bodova u 2013. Koliko sm jos tekmi bili bolji takmac ali bez srece kao protiv intera. Lagano sve to dodje na svoje
Draze mi je gurnuti talente gladne uspjeha saponaru, cristantea(jos ako se dobro pokazu) nego davati 20 milki za 30 godisnjaka zvjezdicu.
Naravno da bih volio sjajnog igraca od 25 god. na sredini tipa modrica, pjanica....vidjet cemo, mozda sta bude, kako smo balu upecali. JOs ako se ko pokaze od ovih momaka vergara, saponara, poli.....svi cmeo ovdje svrsavati na njih.
Napad pa i sredina mogu sa svakim timom u ligi, jedino sm tanki na stoperima i tu je npr. juve level iznad.
Baza je tu, sa dosta dobrih igraca sciglio, balo, es, pazzo, monty, de jong..... kad bi bilo pameti prodati tenga, binja, mozda abatea, moglo bi se tu dobiti 15,20 milki pa uloziti.
Zar mislite da se berlu nece citavo ljeto pocastiti barem jednom zvijezdom???
Istina da trenutno nekim klubovima ne mozemo ni prismrditi, ali tako je to u fudbalu, nasa era je prosla, pocela je necija druga, ali nece ni to vjecno trajati.
Za razliku od nekih klubova poput Liverpoola, mi smo jos uvijek u vrhu svjetskog fudbala, redovno igramo ligu prvaka, redovno zavrsavamo medju top tri ekipe lige. Vazno je nastaviti ovim tokom i sa ovim mladim momcima ici naprijed, doci ce vec i nase vrijeme jednom ... dobro, mozda cemo se nacekati, ali ko ceka taj i doceka.
Mozda neki imaju Teveza, Llorentea, Gomeza, Jovetica, ali imamo i mi faraona i Balu. Neko ima Pirla, Hernanesa, Pjanica, Strootmana, Vidala, ali imamo i mi Montoliva, De Jonga i Hondu.
U pitanju su nijanse, sa jednim dobrim stoperom mozemo ocekivati svasta ove godine. Mozda se necemo proslaviti u ligi prvaka, ali sigurno da ce biti vrlo neizvjesno u borbi za prvo mjesto i kup, ne treba podcjenjivati nase momke.
Za razliku od nekih klubova poput Liverpoola, mi smo jos uvijek u vrhu svjetskog fudbala, redovno igramo ligu prvaka, redovno zavrsavamo medju top tri ekipe lige. Vazno je nastaviti ovim tokom i sa ovim mladim momcima ici naprijed, doci ce vec i nase vrijeme jednom ... dobro, mozda cemo se nacekati, ali ko ceka taj i doceka.
Mozda neki imaju Teveza, Llorentea, Gomeza, Jovetica, ali imamo i mi faraona i Balu. Neko ima Pirla, Hernanesa, Pjanica, Strootmana, Vidala, ali imamo i mi Montoliva, De Jonga i Hondu.
U pitanju su nijanse, sa jednim dobrim stoperom mozemo ocekivati svasta ove godine. Mozda se necemo proslaviti u ligi prvaka, ali sigurno da ce biti vrlo neizvjesno u borbi za prvo mjesto i kup, ne treba podcjenjivati nase momke.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Ako ovi budu na nivou prosle 2 sezone i ako ne zakazu, onda se trebate nadati tituli, a u suprotnom vam 4. mjesto ne gine, jer ste po kvalitetu mnogo ispod Juventusa, a slabiji ste i od Viola (bicete slabiji i da im ode Jova, jer ce braca barem te pare investirati u priblizno dostojnu zamjenu) i od Napolia.....
A tu ste negdje sa Laziem, a malo jaci od Intera....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- francobaresi
- Kontakt:
Tvoje izjave odavno niko ne shvaća ozbiljno. Tvoje znanje o ovom sportu je na nivou šestogodišnje nejači , bolje je ništa ne napisati nego lupetati gluposti.MrMuscle je napisao/la:
[img]http://www.****.ba/uploads/slike/130520123839Nicola%20Rizzoli-sudija1.jpg[/img]
Ako ovi budu na nivou prosle 2 sezone i ako ne zakazu, onda se trebate nadati tituli, a u suprotnom vam 4. mjesto ne gine, jer ste po kvalitetu mnogo ispod Juventusa, a slabiji ste i od Viola (bicete slabiji i da im ode Jova, jer ce braca barem te pare investirati u priblizno dostojnu zamjenu) i od Napolia.....
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Tvoje izjave odavno niko ne shvaća ozbiljno. Tvoje znanje o ovom sportu je na nivou šestogodišnje nejači , bolje je ništa ne napisati nego lupetati gluposti.MrMuscle je napisao/la:
[img]http://www.****.ba/uploads/slike/130520123839Nicola%20Rizzoli-sudija1.jpg[/img]
Je l' ti vatra od realnog komentara... Kojeg ste i vi svjesni....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.