Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Večeras je bilo dosta grešaka od naši momaka posebno u brzim kontrama previše se žurilo...Al opet svaka čast na borbi.Sutra abd razvalit Kongo našu braću 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je na publici sada, momci su sigurno kvalitetniji od Konga i Argentine..Uz dobru podrsku na te dvije tekme BIH ide na drugo mjesto. I onda na Brazil pa sta bude, to je ekipa koja se moze dobiti i uvjeren sam da ce opet biti 7-8 hiljada ljudi...Kad bi se sve ovo ostvarilo otici u narednu utakmicu pa sta bude. Poraz poraz, cilj bi bio ostvaren i to bi bio vjerovatno jedan od boljih kolektivnih uspjeha za ovu drzavu nakon dugo vremena 
Na nesrecu nas normalnih ljudi,koji imamo tenziju da idemo prema naprijed,da se mirimo,borimo za suzivot i dobre medjuetnicke odnose,dogodio se ovaj samar nasoj drzavi.Koji su to jadnici majko moja,da jadniji biti ne mogu.Zaista,trude se da upropaste i ovaj veliku sportski dogadjaj,sansku koju smo dugo cekali,i vec su u nekoj mjeri uspjeli u tome.Pa prije sedam dana,u svim drzavama koje nastupaju na ovom prvenstvu pa i u Srbiji,su prikazivane brutalne scene koje je monstrum sa transparenta prouzrocio,i sad su djeca iz tih drzava dosla da igraju rukomet u zemlji u kojoj su se te brutalne scene dogodile i vide transparente sa likom tog istog monstruma FUJJJ SELJACI POD ZEMLJU!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nije, ali pošto je Simonet tu, biće zajebano, frajer na SP za seniore zabija po 7-8 golova, šta onda tek radi protiv juniora.TMmanija2012 je napisao/la:Hajmo ljepsim stvarima..jel iko gledao Argentinu..danas su dobil Koreju..
stil vjerovatno kao i Korea, ali uz smanjen broj tehnički to ćemo dobiti, jer im trkom možemo parirati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://sportsport.ba/blabla/u-banjoj-lu ... nca/109378" onclick="window.open(this.href);return false;
Nista novo od govana stidite se zbog ovoga.
Nista novo od govana stidite se zbog ovoga.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
da se mi koji nepatimo nacionalizmom vratimo na temu pls
fali nam jedan visok bek, od ovih koje imamo (milas, kasumovic i memic) samo milas obecava, steta sto je omahic otisao za katar, jer on je isto 2 m i bek je (lijevi).
ali ok, mozda u kadetima (tu ima hvala Bogu isto jako puno potencijala) ima neki visok bek koji ce za 2-3 godine mozda dogurati makar do klupe A-reprezentacije.
fali nam jedan visok bek, od ovih koje imamo (milas, kasumovic i memic) samo milas obecava, steta sto je omahic otisao za katar, jer on je isto 2 m i bek je (lijevi).
ali ok, mozda u kadetima (tu ima hvala Bogu isto jako puno potencijala) ima neki visok bek koji ce za 2-3 godine mozda dogurati makar do klupe A-reprezentacije.
Naravno idemo dalje sutra Kongo pa Argentina sad treba jos vise podrzati ove momke da zavrsimo drugi onda u 1/8 finala napuniti Skenderiju i plasirati se u 1/4 tamo je sve moguce sto da ne i borba za medalje
momci su pokazali da znaju igrati muski atraktivan brz rukomet malo samo smanjiti tehnicke greske i bice sve ok

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Itekako da nam trebaju visoki igraci mogli smo se uvjeriti koliko su veliki Slovenci pogotovo 4 i 5.
Bez obzira na poraz moramo biti ponosni na ove momke. Protivnik je bio jednostavno bolji, a ono sto je najbitnije nasi momci su ostavili srce na terenu, tako da nemamo za cime zaliti.
Slovenija je jedan od glavnih favorita na ovom turniru. Prije dvije sezone na svjetskom prvenstvu u19 ova generacija Slovenije je igrala bez Mackovseka (ako ne najbolji onda sigurno jedan od tri najbolja mlada igraca na svijetu, koji je svoju klasu potvrdio na svjetskom seniorskom prvenstvu ove godine, Poljskoj je zabio 8 golova, Srbiji 6). Slovenci su na pomenutom u19 SP bili u grupi smrti (Svedska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bahrein) zauzeli su 3. mjesto, te se nisu plasirali u dalju fazu. Iako bez Mackovseka tad su igrali nerijeseno sa Svedskom (koja je kasnije osvojila 3. mjesto, u 1/2 finalu od Spanije izgubili 1 razlike), a od Hrvatske su izgubili svega dva razlike. Dakle, radi se o jednoj izuzetno ozbiljnoj ekipi, koja uspjeva igrati egal s najboljim ekipama i to bez svog najboljeg igraca.
Nadam se da cemo mi u ove dvije utakmice ostvariti dvije pobjede, sto bi nam donijelo mnogo lakseg protivnika u 1/8 finala. U eventualnom 1/4 finalu igrali bi vjerovatno sa pobjednikom meca Hrvatska-Njemacka. Koliko znam Njemacka ovdje igra bez nekih veoma bitnih igraca, tako da bi dobro bilo da iznenade Hrvatsku, ali mislim da ce to tesko ici.
Sto se sljedece utakmice tice, Peric ce izludjivati „bracu po dresu“, koji nisu bas najbolji sa inteligencijom i citanjem igre.
Slovenija je jedan od glavnih favorita na ovom turniru. Prije dvije sezone na svjetskom prvenstvu u19 ova generacija Slovenije je igrala bez Mackovseka (ako ne najbolji onda sigurno jedan od tri najbolja mlada igraca na svijetu, koji je svoju klasu potvrdio na svjetskom seniorskom prvenstvu ove godine, Poljskoj je zabio 8 golova, Srbiji 6). Slovenci su na pomenutom u19 SP bili u grupi smrti (Svedska, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bahrein) zauzeli su 3. mjesto, te se nisu plasirali u dalju fazu. Iako bez Mackovseka tad su igrali nerijeseno sa Svedskom (koja je kasnije osvojila 3. mjesto, u 1/2 finalu od Spanije izgubili 1 razlike), a od Hrvatske su izgubili svega dva razlike. Dakle, radi se o jednoj izuzetno ozbiljnoj ekipi, koja uspjeva igrati egal s najboljim ekipama i to bez svog najboljeg igraca.
Nadam se da cemo mi u ove dvije utakmice ostvariti dvije pobjede, sto bi nam donijelo mnogo lakseg protivnika u 1/8 finala. U eventualnom 1/4 finalu igrali bi vjerovatno sa pobjednikom meca Hrvatska-Njemacka. Koliko znam Njemacka ovdje igra bez nekih veoma bitnih igraca, tako da bi dobro bilo da iznenade Hrvatsku, ali mislim da ce to tesko ici.
Sto se sljedece utakmice tice, Peric ce izludjivati „bracu po dresu“, koji nisu bas najbolji sa inteligencijom i citanjem igre.

Kapiten Josip Peric!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ma ljudi su prejaki , ja ću evo javno izjaviti da će Slovenci uzeti jednu od medaljalegenda reala je napisao/la: Ma pitanje i da smo imali još jednog beka , bil dobili ove Slovence stvarno su sila, nikako im ne možeš braniti šut, pokušaš sa flasterima,agresivno ih izguraš na 10-11 metara i oni pogode, njihov pivot i krila kod nas komotno mogu igrati bekove![]()
![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Slovenije jeste jaka i veceras su bili mocni,medjutim ja sam ubijedjen da smo imali jos jednog raspolozenog igraca i to beka mi bi dobili mec.U odbrani smo ih drzali sa dubokim izlascima Milicevica,bas se vidjelo kada on izadje na srednjeg i isprati ga Milas malo plice na beka da su Slovenci bili u problemu.
Ovo je krilo sto nam je dalo 9 golove trebalo malo poremetiti tj.izbaciti iz takta.Da mu je Milicevic barem jednom uvalio ruku ne bi on onako sigurno resetao mrezu.
Danas sam malo gledao Kongo,sve ispod 6-7 razlike je neuspjeh.Mozda selektor sutra ubaci Kasumovica,Bubala,Jankovica da malo odmori ove standardne.
Ovo je krilo sto nam je dalo 9 golove trebalo malo poremetiti tj.izbaciti iz takta.Da mu je Milicevic barem jednom uvalio ruku ne bi on onako sigurno resetao mrezu.
Danas sam malo gledao Kongo,sve ispod 6-7 razlike je neuspjeh.Mozda selektor sutra ubaci Kasumovica,Bubala,Jankovica da malo odmori ove standardne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sto bi rekli komentatori, "voljni momenat" momaka na nivou! Stvarno, svaka cast!!!
Ipak, ne mogu se oteti utisku da smo mogli cak i dobiti Slovence (na ho - ruk) da je bilo malo vise koncentracije.. Jaci jesu, igraju skolski, smireno kad treba.. cesto izvuku uigranu akciju kad se covjek najmanje nada.. Nasi previse izgubljenih lopti da bi se dobilo, i bar mi se ucinilo slaba realizacija sa igracem vise!
Mozda je i Ajkunic trebao ostati na srednjem beku, jer smo sa njim u postavi i vratili rezultat u prvom poluvremenu, a Perica nista nije islo.. Cak je i pred kraj prodao dvije lopte nakon dvije dobre odbrane...
Sve u svemu, nadam se skola za knock-out fazu!
Jos jednom bravo momci i sretno u nastavku!
Ipak, ne mogu se oteti utisku da smo mogli cak i dobiti Slovence (na ho - ruk) da je bilo malo vise koncentracije.. Jaci jesu, igraju skolski, smireno kad treba.. cesto izvuku uigranu akciju kad se covjek najmanje nada.. Nasi previse izgubljenih lopti da bi se dobilo, i bar mi se ucinilo slaba realizacija sa igracem vise!
Mozda je i Ajkunic trebao ostati na srednjem beku, jer smo sa njim u postavi i vratili rezultat u prvom poluvremenu, a Perica nista nije islo.. Cak je i pred kraj prodao dvije lopte nakon dvije dobre odbrane...
Sve u svemu, nadam se skola za knock-out fazu!
Jos jednom bravo momci i sretno u nastavku!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je sto onaj remi sa Korejom nema uticaja toliko, Slovenija ce lagano uzeti zadnje dvije utakmice i proci sa maksimalnim brojem bodova, mi cemo dobiti Konga, a nadam se da Madjarska dobija Argentinu. Mislim da ce Madjarska to uzeti...
I onda smo drugi i igramo sa Argentinom, znaci Madjari dobijaju Koreju i tu se onda sve komplikuje oko ove 3 reprezentacije, a Koreja i Kongo ispadaju
Jel se gleda gol razlika ili medjusobni duel u slucaju istog broja bodova?
I onda smo drugi i igramo sa Argentinom, znaci Madjari dobijaju Koreju i tu se onda sve komplikuje oko ove 3 reprezentacije, a Koreja i Kongo ispadaju
Jel se gleda gol razlika ili medjusobni duel u slucaju istog broja bodova?
Nisi gledao Svedsku..xinxee je napisao/la:nazalost Slovenija je po meni glavni favorit za osvajanje uz Dansku
Po meni najjaca ekipa uz Dansku.
Razbojnik je napisao/la:Nisi gledao Svedsku..xinxee je napisao/la:nazalost Slovenija je po meni glavni favorit za osvajanje uz Dansku
Apsolutno Svedska i Danska su strasne ali nista ne mora znaciti kad dode knock-out fazu ali su glavni favoriti sigurno
Mislim da im nitko ne moze parirati.Yucca je napisao/la:Razbojnik je napisao/la:Nisi gledao Svedsku..xinxee je napisao/la:nazalost Slovenija je po meni glavni favorit za osvajanje uz Dansku
Apsolutno Svedska i Danska su strasne ali nista ne mora znaciti kad dode knock-out fazu ali su glavni favoriti sigurno
Najvece razocaranje ce biti Hrvatska, a slazem se da bi Slovenija mogla biti najvece iznenađenje.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nema u rukometu nikavih nedoumica, uvijek se znaju favoriti Skandinavci(Danska,Švedsak),Hrvati,Njemci,Španci,
Ja se nadam da ćemo mi na kraju biti HIT prvenstva
Ja se nadam da ćemo mi na kraju biti HIT prvenstva
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
treba ove komplet momke prekomandovati u seniorsku reprezentaciju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Razbojnik@ za hrvatsku se slazem imaju prelaganu grupu to ce im se obiti o glavu a i nisu me nesto posebno impresionirali mogli bi njih dobiti u 1/4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.