Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
svi su prenjeli da je on rekao evertonu da zeli u united zbog Moyesa ja sam za ali pod usovom da dodje jos jedan cm koji malo kosta i koji ce stasati u velikog igraca za koju sezonuxGGMU je napisao/la:Izvor, to za Fellainia?
Nekako bi se i pomirio sa tim da nam on pojača sredinu terena, ali bi volio da probamo i sa drugim igračima to jest da on bude zadnja opcija za dovođenje. Šta vi mislite, kako bi se on uklopio? Šta je on uopšte sposoban igrat i kako?
veza:
Carrick-Fellaini
-----Kagawa----
Nije to nigdje direktno rekao (i naravno da neće jer bi to bilo nepoštovanje Evertona), već mediji po običaju špekulišu, s obzirom da nemaju pametnijeg poslaDex je napisao/la:Felllaini objelodanio da želi kod nas
Ma cim je "ogledalce" izvor, ja se ne nadam punoFCUM je napisao/la:http://****/fudbal/bomba-iz-eng ... -je-gazda/
Vise kao neki deformisani dijamantmotty je napisao/la:@ammarc cini mi se da tvoja formacija vise vuce ka dijamantu, realno gledajuci Kagawa tesko moze da odigra centralnog igraca.
....Rooney....RvP........
........Kagawa............
Bale..............Valencia
.........Kerik..............
francobaresi je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Bale dođe u United a da Rooney pređe u Chelsea. Ako bi se to desilo , vjerovatno United ne bi ništa izgubio. Dolazak Balea bi malo razdrmao fanove ovog giganta , nekako imam osjećaj da je dosta navijača u nekoj letargiji i da nisu zadovoljni trenutnim dešavanjem u klubu.
...i najtrofejnij kolega, to se nikako ne smije zaboravitiMoR je napisao/la: Juče Rooney, danas Robin, sutra ko zna ko, nevažno je, ipak je to najveći klub u Engleskoj ...
Ali sada nema Fergusona pa je pitanje koliko ce promasena transfer politika donijeti trofeja. Samo kazem, nema potrebe da se lozite na prepucavanje.MoR je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Bale dođe u United a da Rooney pređe u Chelsea. Ako bi se to desilo , vjerovatno United ne bi ništa izgubio. Dolazak Balea bi malo razdrmao fanove ovog giganta , nekako imam osjećaj da je dosta navijača u nekoj letargiji i da nisu zadovoljni trenutnim dešavanjem u klubu.
Pa navijači Uniteda godinama nisu zadovoljni dešavanjima po pitanju transfera u klubu, ništa novo![]()
Ono što je važno je da se titule nizaju, za ostalo ćemo lako. Juče Rooney, danas Robin, sutra ko zna ko, nevažno je, ipak je to najveći klub u Engleskoj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.