Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Johny
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Johny » 17 jul 2013, 23:46

:lol: :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 17 jul 2013, 23:52

Izvor, to za Fellainia?
Nekako bi se i pomirio sa tim da nam on pojača sredinu terena, ali bi volio da probamo i sa drugim igračima to jest da on bude zadnja opcija za dovođenje. Šta vi mislite, kako bi se on uklopio? Šta je on uopšte sposoban igrat i kako?

veza:
Carrick-Fellaini
-----Kagawa----
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 jul 2013, 00:01

xGGMU je napisao/la:Izvor, to za Fellainia?
Nekako bi se i pomirio sa tim da nam on pojača sredinu terena, ali bi volio da probamo i sa drugim igračima to jest da on bude zadnja opcija za dovođenje. Šta vi mislite, kako bi se on uklopio? Šta je on uopšte sposoban igrat i kako?

veza:
Carrick-Fellaini
-----Kagawa----
svi su prenjeli da je on rekao evertonu da zeli u united zbog Moyesa ja sam za ali pod usovom da dodje jos jedan cm koji malo kosta i koji ce stasati u velikog igraca za koju sezonu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 18 jul 2013, 00:13

Pogledao sam par kompilacija Fellainia jer ni sam ne znam šta da mislim o njemu, cijenim ga i mislim da ga podcjenjuju mnogi navijači Manchester Uniteda, posebno oni sa RC-a. Samo se nadam da bi mogao funkcionisat u onoj vezi gore napisanoj, poboljšali bi se u igri glavom na sredini terena a i iz prekida, te sa obzirom koliko Carrick šutira to jest ne šutira, i tu bi se poboljšali. Dosta dominantan je Fellaini i mislim da bi bio jedno dobro pojačanje, svakako uz još jednog igrača sredine terena, idealno bi bilo da je to Strootman, po meni, ali njega smo propustili. Znači zavisno od cijene, Fellaini, i još jedan igrač sredine terena i ja bi bio zadovoljan.

Adnan, Powell bi isto dobii, nadam se, dovoljno prilika za igru.. od njih se očekuje dosta!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2013, 00:28

Dex je napisao/la:Felllaini objelodanio da želi kod nas :D
Nije to nigdje direktno rekao (i naravno da neće jer bi to bilo nepoštovanje Evertona), već mediji po običaju špekulišu, s obzirom da nemaju pametnijeg posla :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 18 jul 2013, 00:39

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

alexferguson
Kontakt:

Post Postao/la alexferguson » 18 jul 2013, 00:56

Kakva bi to senzacija bila kad bi Bale dosao...

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 18 jul 2013, 01:04

Jedno vrijeme sam se nadao da je Bejl to veliko pojacanje, kakav clanak fino napisano samo da se ostvari niko sretniji od nas :mrgreen:
Manchester United!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 18 jul 2013, 01:06

Ma cim je "ogledalce" izvor, ja se ne nadam puno :|
Na kraju ce, vjerovatno, sva ova halabuka oko Woodward-ovog povratka u Manchester, zavrsiti s pojacanjem zvanim Garay :mrgreen:
Zadnja izmjena: BoBo89, dana/u 18 jul 2013, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 18 jul 2013, 01:08

A da je Sun, ja to ne bih ni otvorio
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

SkyLemon
Kontakt:

Post Postao/la SkyLemon » 18 jul 2013, 01:51

Sta je za Bejla izgleda poslali smo ponudu ?
i Rooney ostaje il ide ? :x

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 jul 2013, 01:59

Uh kako bi dobro bilo da Bale dodje 8-) ... Rooney mi je najdrazi igrac Uniteda zadnjih par sezona, i uvijek sam mislio da nema sanse da nas ikada napusti, al ovo u zadnje vrijeme mi mirise da bi ipak mogao otici. Medjutim, ako Bale dodje, puno lakse bih podnio njegov odlazak, pa makar i u Chelsea. Al naravno, niko sretniji od mene ne bio da ostane. Onda bih bio sasvim siguran da cemo odbraniti titulu 8-) Ovako nesto:

slika
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 18 jul 2013, 02:51

@ammarc cini mi se da tvoja formacija vise vuce ka dijamantu, realno gledajuci Kagawa tesko moze da odigra centralnog igraca.

....Rooney....RvP........
........Kagawa............
Bale..............Valencia
.........Kerik..............
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 18 jul 2013, 03:02

motty je napisao/la:@ammarc cini mi se da tvoja formacija vise vuce ka dijamantu, realno gledajuci Kagawa tesko moze da odigra centralnog igraca.

....Rooney....RvP........
........Kagawa............
Bale..............Valencia
.........Kerik..............
Vise kao neki deformisani dijamant :D ...Kagawa ne bi bio klasicni centralni, nego igrac koji bi povezivao tu vezu sa napadom, i koji bi se ukljucivao u napad, nesto slicno je igrao i u Borusiji, ali bi u isto vrijeme pomagao Keriku, znaci nesto izmedju CMF i AMF :D...U pravom dijamantu je previse tereta na Keriku, ne moze covjek citavu sredinu sam drzati.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 18 jul 2013, 03:21

Da to nije malo preofanzivno? Može to proći na PES-u jedino.
Sa ovim igračkim kadrom teško da mi možemo igrati dijamant, jer tu treba baš neki trkač u sredini na CDM, a Carrick to naravno nije. Idealna formacija je 4-2-3-1, samo je pitanje koga u vezu sa Carrickom i ko će na klupu/krilo, Kagawa ili Rooney.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 18 jul 2013, 09:50

ma treba im ponuditi 50-60mil i jos da vode Young-a ili Valenciu... :mrgreen:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 jul 2013, 10:19

Ne bi bilo iznenađenje da Bale dođe u United a da Rooney pređe u Chelsea. Ako bi se to desilo , vjerovatno United ne bi ništa izgubio. Dolazak Balea bi malo razdrmao fanove ovog giganta , nekako imam osjećaj da je dosta navijača u nekoj letargiji i da nisu zadovoljni trenutnim dešavanjem u klubu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 18 jul 2013, 10:55

francobaresi je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Bale dođe u United a da Rooney pređe u Chelsea. Ako bi se to desilo , vjerovatno United ne bi ništa izgubio. Dolazak Balea bi malo razdrmao fanove ovog giganta , nekako imam osjećaj da je dosta navijača u nekoj letargiji i da nisu zadovoljni trenutnim dešavanjem u klubu.

Pa navijači Uniteda godinama nisu zadovoljni dešavanjima po pitanju transfera u klubu, ništa novo :mrgreen:

Ono što je važno je da se titule nizaju, za ostalo ćemo lako. Juče Rooney, danas Robin, sutra ko zna ko, nevažno je, ipak je to najveći klub u Engleskoj ...

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 18 jul 2013, 10:58

MoR je napisao/la: Juče Rooney, danas Robin, sutra ko zna ko, nevažno je, ipak je to najveći klub u Engleskoj ...
...i najtrofejnij kolega, to se nikako ne smije zaboraviti :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 18 jul 2013, 11:16

MoR je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje da Bale dođe u United a da Rooney pređe u Chelsea. Ako bi se to desilo , vjerovatno United ne bi ništa izgubio. Dolazak Balea bi malo razdrmao fanove ovog giganta , nekako imam osjećaj da je dosta navijača u nekoj letargiji i da nisu zadovoljni trenutnim dešavanjem u klubu.

Pa navijači Uniteda godinama nisu zadovoljni dešavanjima po pitanju transfera u klubu, ništa novo :mrgreen:

Ono što je važno je da se titule nizaju, za ostalo ćemo lako. Juče Rooney, danas Robin, sutra ko zna ko, nevažno je, ipak je to najveći klub u Engleskoj ...
Ali sada nema Fergusona pa je pitanje koliko ce promasena transfer politika donijeti trofeja. Samo kazem, nema potrebe da se lozite na prepucavanje.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.