Bolan nisam ja iz dijaspore, ja sam NEDIMMMMMM.kimbo je napisao/la:Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV.
Pitaj Kerzu legendu!
Bolan nisam ja iz dijaspore, ja sam NEDIMMMMMM.kimbo je napisao/la:Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV.
Daj ljudi mante se ksenofobicnih ispada,ako jedan N.N.inace konjicanin se posveti klubu ,kao rodjeni mostarac onda o cemu pricamo ,a mogao je ladno usmjeriti energiju i trenutni polozaj ka Igmanu i uvesti ga u premier ligu recimo ,al posto ljubav nema granica on to radi za Velez.Zato raja mani te se se suplje nego zajednickim snagama stanimo uz klub do konacnog uspjeha.kimbo je napisao/la:Eto dobro , jednostavno sam pobrisao jer nisam zelio da ulazimo u diskuseije toga tipa na ovom forumu. Al evo gledajuci postove zadnjih dana tu smo. Uglavnom ljudi kroz ljubav prema Velezu prosipaju raznorazne komplekse i licne frustracije. Inace spadas medju pametnije momke ovdje al me iznenazdio neki taj ton prema dijaspori i to bas za MV. Nema takvi ljudi puno kao MV (ne znam ga licno da ne bude zabune al je neizbjezan na bil kom foumu i akciji koja je vezana za nas klub i to mi je najbitnije).tepsija je napisao/la:Nemoj se truditi brate.Ne isplati se nekome objašnjavati neke stvari.moRAja je napisao/la:Hercegovina napisi ako ti je zasmetalo sto sam napisao da sam ucestvovao u odbrani grada,nemoj meni prodavat te kamenjarske postove jer je ova lisica 47 godina przena na mostarskom colopeku. Nisam ni trener a ni qurac kao sto ti kazes ali sam sponzor bio 95-te jer sam licno isao u Bec da donesem 13 pari kopacka da bi mogli odigrat s Turbinom u sjevernom. Meni je ponos sto sam navijac Veleza i nije mi zao sto sam citav zivot posvetio vise njemu nego svom djetetu ali ti taj osjecaj i tu ljubav nikad neces imati i osjetiti pa zato nemozes ni skontat o cemu pisem. Mi mostarci se kroz zajebanciju nazivamo svakako ali kas osjetis ironiju u necijem postu moras brzo izvuc pistolj
Previše mi imamo neprijatelja,previše.Kao grad,kao klub,kao jedna grupacija.
Najgore od svega je kada ti naši(Veležovci)vagaju svaku riječ i samo čekaju kako da te demantiraju.
@Kimbo,pročitao sam tvoj sinoćnji post prije brisanja.Niđe veze.
@moRaja Busas se sa godinama i starosti i svim podvizima koje si uradio za klub. Svaka cast i respekt al pokusaj ponekada zamisliti da tu postoje i drugi ljudi i da su mozda i oni dali nesto. Nea veze meni da je iz Kokorine , Podvelezja... Nevesinja .. Kopenhagena ... apsolutno nebitno odakle ko pise bitno je da voli klub i to ne samo DEKLARATIVNO i preko foruma.
Zivilo brastvo i jedinstvo ...
Super potez uprave za posjetu rukometnoj utakmici !! Sve vise i vise smiesleni potezi
Nema ništa novo u Veležu.Malo se družimo tu.VELEZDOGROBA je napisao/la:TRMA JE VELEZ!!!Sto mi ostali moramo citat gdje ko zivi gdje ko rodjen....ako imate nesto jedan protiv drugog na pp se raspravljajte.....dodjem na temu da viidm sta ima o velezu procitam 100 postova i nista ne saznam a citam gluposti tj vasu svadju....zato i jesmo gdje smo nema nas nigdje sto smo svi rastrkani umjesto da se drzimo svi skupa i gramo nas velez-Pozdrav BRAĆI I SVIJ ISKRENIM NAVIJACIMA VELEZA
Imamo najjacu temu na forumunem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar..vm22 je napisao/la:Imamo najjacu temu na forumunem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
nem73 je napisao/la:u iscekivanju boljih dana i novih pojacanja, vrijedi pregledati: http://zena.blic.rs/Sex/sex-poze" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji?samo_lijevo je napisao/la:Samo se sjetite dede na Kosevu protiv Olimpika kada se zelite raspravljati odakle je ko.
i ja care cekam taj trenutak isto tako veoma dugo,cekam da se opet u nekoj evropskoj metropoli okupimo na utakmici svetog kluba,da ga obojimo u crveno i onda mogu lagano i rahat uginuti, zalibo me racku sto vise nisam ziv(nisi sam moRaja hehemoRAja je napisao/la:Tepsija druze to mi je jedina neispunjena zelja u zivotu. Mozete me odmah zakopat,bacit u neretvu ili kontejner samo da osvojimo tu jeb.enu titulu. I dosta ljudi nije skontalo moj odgovor puzi. Samo sam napisao da nazivanje ljigavcem me podsjeca na intelekt navedenih ruralnih sredina sto ne znaci da mi nije isti svaki djavo bez obzira gdje se rodio i gdje zivi. Nek ste svi zivi i zdravi i samo FORZA VELEZ
Nije vas nemoj se sekirati.Mokroguz je napisao/la:Koji?samo_lijevo je napisao/la:Samo se sjetite dede na Kosevu protiv Olimpika kada se zelite raspravljati odakle je ko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.