Ti rece da neces vise dolazit na forum u slucaju da Bayern prodje. Bas se pitam jesi li covjek od rijecidaffy je napisao/la:svaka cast.. zasluzeno nema sta..
CIRO **** TE GLUPA.. **** TI FAMILIJU GLUPU..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ribery je napisao/la:Ti rece da neces vise dolazit na forum u slucaju da Bayern prodje. Bas se pitam jesi li covjek od rijecidaffy je napisao/la:svaka cast.. zasluzeno nema sta..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakvo ponižavanje.Valjda će jednog dana nekim biti jasno da su Italijani davna prošlost.OleOleOleOleOleOle.............
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- rob do bagro
- Kontakt:

Braco Bavarska udrite...ALLES FUR MEINE BRUDER
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- the scouser
- Kontakt:
Au 4-1 jeste ih uzeli k'o siroce napolitanku...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
1:4
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
A SAD ADIOOOOOOOOOO, A SAD ADIOOOOOOOO, I ODE JUVE, A MI OSTASMO 1:4 Tymo
Sent from my Philips Smart TV.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4:1 ili 1:4 derrraaaaaaaaaaaaaanjeeeee
steta, samo sam vidio butkov gol-onaj za 1:1, a ostala 3 nisam
steta, samo sam vidio butkov gol-onaj za 1:1, a ostala 3 nisam
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Kakvo razbijanje
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
pomozi muribery je napisao/la:Ti rece da neces vise dolazit na forum u slucaju da Bayern prodje. Bas se pitam jesi li covjek od rijecidaffy je napisao/la:svaka cast.. zasluzeno nema sta..
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Ne mogu vjerovati, ne mogu . Kao prvo, odigrao sam tiket i pao na Chelsea samo. Cigani, dajte mi njih u Četvrtfinalu.
I dalje sam iznenađen Bayernovom igrom, kako su ih samo nadigrali. Pa ovako nas Barcelona nije nadigrala. Četvrticu su primili na Delle Alpiju. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, čak smo ovaj put i više dali golova nego primili (heheh).
Da ovako igramo u prvenstvu imali bi jedno 50 bodova prednost u odnosu na ostale. Šta im Robben radio, ali igrač utakmice je svakako Olić. Gomez je sjajan bio . Butt dao gol iako sam i dalje ubjeđen da je ono morao odbraniti. Pranja solida, Holger dobar, Buyten sjaja, Martin pogriješio onda ahh.
Kako god, Bayern je ta ekipa koja ide dalje, daje nam Kalesiju zvanu Chelsea da se igramo.
I dalje sam iznenađen Bayernovom igrom, kako su ih samo nadigrali. Pa ovako nas Barcelona nije nadigrala. Četvrticu su primili na Delle Alpiju. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, čak smo ovaj put i više dali golova nego primili (heheh).
Da ovako igramo u prvenstvu imali bi jedno 50 bodova prednost u odnosu na ostale. Šta im Robben radio, ali igrač utakmice je svakako Olić. Gomez je sjajan bio . Butt dao gol iako sam i dalje ubjeđen da je ono morao odbraniti. Pranja solida, Holger dobar, Buyten sjaja, Martin pogriješio onda ahh.
Kako god, Bayern je ta ekipa koja ide dalje, daje nam Kalesiju zvanu Chelsea da se igramo.
- rob do bagro
- Kontakt:
1:4

Sjajna igra nema sta...mrsko mi vise ista govorit
Drago mi zato cu sad samo uzivat

Sjajna igra nema sta...mrsko mi vise ista govorit
Drago mi zato cu sad samo uzivat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
CESTITAM....
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bistrikboy
- Kontakt:
A sada hocu onu halu iz Madrida 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
moze kako cska ,ili porto
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Posteno, moj AdinjoAdinjo je napisao/la:CESTITAM....
Moram priznati...i pojedinim navijacima Bayerna
Vom Jäger zum Gejagten
SVAKA ČAST BAYERN MUNCHEN. Nadao sam se pobjedim ali ovako visoku nisam mogao ni sanjati...
#samoČelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.