FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bilo je 500, culi smo se, dobro navijali, i pobjedili na tribini, sto je i najbitnije. Kratko receno, bilo je ludilo.
Na nama je da damo podrsku, a rezultat i nije toliko bitan, bitna je ljubav prema Želju.
EDIT: Izvinjavam se na moje "informacije", samo se cini da je bilo 500, jer je bilo karata za 620, ali jedan manji dio tribine nije bio ispunjen.
Na nama je da damo podrsku, a rezultat i nije toliko bitan, bitna je ljubav prema Želju.
EDIT: Izvinjavam se na moje "informacije", samo se cini da je bilo 500, jer je bilo karata za 620, ali jedan manji dio tribine nije bio ispunjen.
Zadnja izmjena: BosniaHerzegovina, dana/u 18 jul 2013, 02:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Za sve ti hvala Amare!
fedeltafrotta je napisao/la:
hajd što je debel, nego što je kretenčina neviđena

Haha, jeste se naložili, vidiš da piše parody, tj. neko se ozbiljno zayebava na njegov račun

Danas je rodjendan covjeku zbog kojeg Zeljo nije prosjecan klub, vec daleko iznad ostalih, covjeku koji ima vise titula nego bilo koji drugi tim u ligi, covjeku zbog kojeg mogu da se radujem svakoj novoj sezoni, covjeku.... da ne nabrajam, oduzit ce se...
HVALA ZA SVE ŠEFE !!!
AMAR AMAR OSIM OSIM
HVALA ZA SVE ŠEFE !!!
AMAR AMAR OSIM OSIM
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
jel neko zna,kada se biraju ovi nosioci u LP I EL da li se gleda koeficjent drzave ( npr. na osnovu igara svih klubova odreduje se da ce prvak drzave biti nositelj u 2 pretkolu LP,viceprvak nositelj u 2. a nenositelj u 3. itd..)
ili se iskljucivo gleda koeficjent kluba koji igra u Europi ??
U slucaju da prodjemo cehe, preuzimamo njihov koeficijent i bicemo nosioci (!!) u trecem pretkolu.mirzatele je napisao/la:jel neko zna,kada se biraju ovi nosioci u LP I EL da li se gleda koeficjent drzave ( npr. na osnovu igara svih klubova odreduje se da ce prvak drzave biti nositelj u 2 pretkolu LP,viceprvak nositelj u 2. a nenositelj u 3. itd..)

Odgovor za sva ostala pitanja mozes naci ovdje: https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%8 ... ons_League" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobro zapamtite sta ste pisali o nasim igracima...Kad se spoje 2-3 losa rezultata, ako Siroki bude ispred nas, siguran sam da necete pisati suprotno, jer niko nije licemjer...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Nadajmo se da Cehi nisu navikli na njivu kao sto je ona na Kosevu
.Neznam u kakvom je stanju teren,ali bi mi trebali imati prednost sto se tice toga,jer BH igraci sto se tice losih terena ELITA...
Nemogu docekat tekmu,a iako neprodjemo...nismo se obrukali.....Ali procicemo aBd..Ocekujem tesku utakmicu,i gol u 69. minuti

Nemogu docekat tekmu,a iako neprodjemo...nismo se obrukali.....Ali procicemo aBd..Ocekujem tesku utakmicu,i gol u 69. minuti
I ja vidim nasu sansu zbog u njivi, jer oni svakako nisu navikli na to.xinxee je napisao/la:Nadajmo se da Cehi nisu navikli na njivu kao sto je ona na Kosevu.Neznam u kakvom je stanju teren,ali bi mi trebali imati prednost sto se tice toga,jer BH igraci sto se tice losih terena ELITA...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sabur ljudi ,polako,Osim je u pravu imamo malo vece sanse ali treba spustit loptu i ganola pamet u vugla pa sta nam dragi Bog da . Samo da nam koncetracija bude na nivou uz dosta srece ,bez obzira sta se dogodi u revansu ja sam ponosan na nas tim, igrace ,strucni stab ali posebno na istinske navijace naseg Zelje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Sretan rodjendan nasem cupavom mangupu, neka zivi sto duze (i donosi rezultate, naravno) !
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
AMAR AMAR OSIM OSIM !
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- corleone87
- Kontakt:
Hajde Boze budi drug pa ubrzaj koji krug ubi me ovo iscekivanje. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Lyon zainteresovan da dovede Edina Viscu.
A Amaru Osimu zelim sretan rodjendan , puno zdravlja srece . Nek bude hairli Amare
A Amaru Osimu zelim sretan rodjendan , puno zdravlja srece . Nek bude hairli Amare
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- savatihotece
- Kontakt:
Mislim da Amar neće mijenjati puno u taktici u odnosu na prvu utakmicu. Ni Viktoria takođe, samo što će nam ostaviti više prostora za igru, kako bi oni nas pokušali uhvatiti na kontru, jer nam je srednji red dosta spor u vraćanju i pokrivanju čim ode malo više naprijed. Zato Svraka obavezno u sastav umjesto Hasanovića (koliko god hvalili Sadikovića kod dva gola je bio blizu lopte ali nije reagovao na vrijeme. Jbg. što jest jest, fali iskustva) i Hodžić umjesto Selimovića (jest dao gol, al taj kako je došao u Želju po meni nije ništa pružio). Adilović od početka, ako ga ne bude išlo ubaciti mediteranca. Vjerujem u Bućana, on će riješiti naš prolaz u 3.pretkolo.
Amare sretan rođendan i hvala za radosti koje nam pružaš.
Amare sretan rođendan i hvala za radosti koje nam pružaš.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Počinje prodaja članskih: Budi Željo!
http://fkzeljeznicar.ba/pocinje-prodaja ... eljo/5992/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/pocinje-prodaja ... eljo/5992/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Moze li se danas uzeti i sezonska ili??ipetm je napisao/la:Počinje prodaja članskih: Budi Željo!
Bila bi dobra finta da su omogucili da clanovi mogu sezonske koristiti i za tekmu protiv plzena..
BUDI ŽELJO !!!
Da, počinje danas i godišnja.champions1921 je napisao/la:Moze li se danas uzeti i sezonska ili??ipetm je napisao/la:Počinje prodaja članskih: Budi Željo!
Bila bi dobra finta da su omogucili da clanovi mogu sezonske koristiti i za tekmu protiv plzena..
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
@ipe poslao sam ti i neki pp pa ako mozes da mi odgovoris.. Hvala..
BUDI ŽELJO !!!
Izvini boga ti znaš li hoće li salon raditi subotu poslije podne? Kratki mi ovi termini radnim danima, ne mogu stići od posla...ipetm je napisao/la:Da, počinje danas i godišnja.champions1921 je napisao/la:Moze li se danas uzeti i sezonska ili??ipetm je napisao/la:Počinje prodaja članskih: Budi Željo!
Subotom mislim da će raditi od 12:00 do 14:00 ili od 10:00 do 12:00, nisam siguran.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Izvini znaš li do koliko sati radnim danima možemo kupiti godišnju i člansku?ipetm je napisao/la:Subotom mislim da će raditi od 12:00 do 14:00 ili od 10:00 do 12:00, nisam siguran.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.