Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Pa najbolje da se u jednoj naplaćuje,u drugoj ne u trećoj pomalo.
Nije ovo korida **** ga ti već Svjetsko prvenstvo.IHF je tako odlučio. Od nokaut fauze se naplaćuje. Da se u mom gradu igra nokaut faza, ja bih svakako išao i da je 20KM ulaz, ko zna kad ćemo ponovo biti u prilici gledati ovako nešto u svom dvorištu.

Naravno da je trebalo naplacivati svima osim domacoj selekciji......Perfektan marketinski trik, tako bi barem imali neke koristi od koride.
-
- Kontakt:
Acu za Predsjednika ...samo ih skidaj da više razgraničimo taj sport i politiku !!!
sta ima to veze..Batko je napisao/la:Ne forum, nego tema svjetskog juniorskog prvenstva a inace je BH forum i bh reprezentacije.....Aleksa9 je napisao/la:
Ovo je forum svetskog juniorskog prvenstva....
svi mi imamo pravo raspravljat i o srbiji, hrvatskoj, danskoj ili bilo kojoj drugoj reprezentaciji na prvenstvu.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....
Otvorite si sebi temu ako vam je toliko stalo do toga ako vam delegacija foruma dopusti, kao sto imate neke druge teme ali na ovoj temi vjeruj mi ni jendog istinskog navijaca BIH ne zanima nesto detaljno o vasim reprezentacijama a kamoli neka rasprava, jer nonstop nam se tema kvari, ode u krivom smjeru itd, a nas samo interesuje BIH...
Otvorite si sebi temu ako vam je toliko stalo do toga ako vam delegacija foruma dopusti, kao sto imate neke druge teme ali na ovoj temi vjeruj mi ni jendog istinskog navijaca BIH ne zanima nesto detaljno o vasim reprezentacijama a kamoli neka rasprava, jer nonstop nam se tema kvari, ode u krivom smjeru itd, a nas samo interesuje BIH...
Naslov teme je Svjetsko juniorsko prvenstvo tako da me zaboli sta ti mislis. Ne pise BiH reprezentacija vec tema obuhvaca sve reprezentacije na turniru. Pa kome krivo...Batko je napisao/la:Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....
RIP CITY!
Batko je napisao/la:Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....
POTPIS

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- champions1921
Jesi li ikad bio u Zetri?7aprildomemoj je napisao/la:Tribine su iste samo je ova prekrivena 2/3 sa zavjesama

Cudno kako neki ostavljaju komentare o necemu o cemu blage veze nemaju

BUDI ŽELJO !!!
Hrvatska danas protiv Švicarske po četvrtu pobjedu. Za očekivati je da pobjedimo i nastavimo niz s četvrtom pobjedom u četvrtoj utakmici.
Švicarci do sada pobjedili Nizozemce s +3, Alžir s +9 i izgubili od Njemačke pet razlike...
Malo da pišemo o Hrvatskoj...
Švicarci do sada pobjedili Nizozemce s +3, Alžir s +9 i izgubili od Njemačke pet razlike...
Malo da pišemo o Hrvatskoj...

Aleksandre svaka cast. Dabogda ti Adriana Lima dala mindje
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Da li bi neko mogo veceras snimit ovu utakmicu sa kongom necu je moc gledat pa da makar tako pregledam ? XD
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Na ovoj temi moze pisat i Srbin i Danas i Hrvat.Sta pricate gluposti.Druga stvar je ako neko vrijedja.
Sretno Srbiji,Hrvatskoj i Sloveniji u nastavku.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ali tesko da mogu ovi kao ti sto imaju kompleks drzave u kojoj zivi..AgresivnoDjubre je napisao/la:Na ovoj temi moze pisat i Srbin i Danas i Hrvat.Sta pricate gluposti.Druga stvar je ako neko vrijedja.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Batko potpis!
Podforum je Reprezentacija BiH a tema Svjetsko junirsko....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta je skandal djubrad jedna Sarajevska, da je vama djaba a da gradjani BiH u ostalim gradovima placaju karte je li?? Nije vam dosta sto se sve utakmice poslije grupne faze igraju u Sarajevu (ne znam samo kojom logikom, pa mogli su makar po 2 utakmice 1/8 finala dati i BL, ZE, i LjUB ) .. Ne mogu da vjerujem dokle ide ova licemjernost .. I tema jeste svjetsko prvenstvo, i ima pravo pisati ko sta hoce, vezano za svjetsko prvenstvo, nije tema BH repka na SP, niti CRO niti SER, moze pisati ko sta hoce, seljacine zadrteBatko je napisao/la:Jedno prakticno pitanje?
Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo Zetri.
Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Koji ste vi pacijenti majko moja mila.
Necu dalje,mogu samo ban dobit.
@jbmilan
Ma pusti ih ba,pacijenti.
Necu dalje,mogu samo ban dobit.
@jbmilan
Ma pusti ih ba,pacijenti.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
jbmilan je napisao/la:Sta je skandal djubrad jedna Sarajevska, da je vama djaba a da gradjani BiH u ostalim gradovima placaju karte je li?? Nije vam dosta sto se sve utakmice poslije grupne faze igraju u Sarajevu (ne znam samo kojom logikom, pa mogli su makar po 2 utakmice 1/8 finala dati i BL, ZE, i LjUB ) .. Ne mogu da vjerujem dokle ide ova licemjernost .. I tema jeste svjetsko prvenstvo, i ima pravo pisati ko sta hoce, vezano za svjetsko prvenstvo, nije tema BH repka na SP, niti CRO niti SER, moze pisati ko sta hoce, seljacine zadrteBatko je napisao/la:Jedno prakticno pitanje?
Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo Zetri.
Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Ne, grijesis debelo, ovo je podforum BH reprezentacije, ok, jeli to jasno, podforum BH reprezentacija, a tema svjetsko prvenstvo, to je dakle tema na tom pod forumu a i sami forum je BH forum, dakle sta nije jasno Kolumbo????
Pod broj dva, i na poslednjih par prvenstava su karte za domacina bile besplatne a za sve strane reprezentacije se normalno placalo, dakle veliki je propust napravljen da se strane reprezentacije mogu gledati besplatno, veliki propust, mogle su se zaraditi velike pare i upotrijebiti na omladinski rukomet u drzavi...

Uvrede necu komentarisati, moderacija ce adekvatno rijesiti to kao i do sada.....Bye bye.

- samo_lijevo
- Kontakt:
I sta ispadne BIH i ne treba vise pisati o prvenstvu?Unofficialpage je napisao/la:Batko potpis!
Neka pise ko sta zeli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Naravno neka pisu i stranci, ali treba da se zna da je ovo forum BH reprezenatcije i nerazumljivo mi je da toliki navijaci stranih zemalja pisu po nasem forumu....Meni nikada niej na um palo ici na neki strani forum i pisati o BIH??? 

ljudi ba mante se bezzz rasprave, hajmo o utakmici
ko je npr. za to da večeras vidimo Kasumovića na lijevom beku, naš najviši igrač
ono što sam ga ja gledao djeluje nekako tromo (ne čudi me s obzirom da je visok igrač i da nema izgrađenu muskulaturu) ali sigurno može odigrati barem koju minutu, ipak je dvometraš i može opaliti koju loptu sa 9 metara
volio bi ga vidjeti na terenu a mislim da je večeras utakmica prava prilika za to
također, mislim da će Bubalo dobiti priliku, on je igrao malo a večeras je prilika da se odmori Malinović
treba nam više opcija na bekovima, jer od bekova sve kreće
ko je npr. za to da večeras vidimo Kasumovića na lijevom beku, naš najviši igrač
ono što sam ga ja gledao djeluje nekako tromo (ne čudi me s obzirom da je visok igrač i da nema izgrađenu muskulaturu) ali sigurno može odigrati barem koju minutu, ipak je dvometraš i može opaliti koju loptu sa 9 metara
volio bi ga vidjeti na terenu a mislim da je večeras utakmica prava prilika za to
također, mislim da će Bubalo dobiti priliku, on je igrao malo a večeras je prilika da se odmori Malinović
treba nam više opcija na bekovima, jer od bekova sve kreće
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.