FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ipetm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ipetm » 18 jul 2013, 10:38

pinki je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Subotom mislim da će raditi od 12:00 do 14:00 ili od 10:00 do 12:00, nisam siguran.
Izvini znaš li do koliko sati radnim danima možemo kupiti godišnju i člansku?
Do 18:00.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 18 jul 2013, 10:39

ipetm je napisao/la:Subotom mislim da će raditi od 12:00 do 14:00 ili od 10:00 do 12:00, nisam siguran.
Hvala ti, gledat ću ja ipak da jedan dan ranije s posla zbrišem za svaki slučaj...

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 jul 2013, 10:43

ipetm je napisao/la:
pinki je napisao/la:
Izvini znaš li do koliko sati radnim danima možemo kupiti godišnju i člansku?
Do 18:00.
extra, hvala ti

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 18 jul 2013, 11:22

SEFE SRETAN RODZENDAN I FALA NA SVEMU STO RADIS ZA NAS I NASEG ZELJU ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 18 jul 2013, 11:41

http://radio.sarajevo.ba/novost/119357/ ... -u-prodaji" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekivano,i mislim da bi trebalo da se sve proda!
Sefe sretan rodjendan,a najbolji poklon neka ti podare igraci u utorak :D
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 18 jul 2013, 12:14

Hadzic 3 gola primi i dobije nagradu od 500 eura :lol: :lol:
Željo po meni još jači nego prošle godine iako vi pilite naopako ova ekipa opet igra napadački opet igra lepršavo ,nazad dosta lošiji ali ne mislim da vam za PL treba nešto bolje ,u Europi uz malo sreće Plzen proći,sve dalje je luksuz
Nema moram počet Želju pratit ,imate skoro više Širokobriježana nego mi
Nego kakvo je stanje sa 3. Širokob. u vašoj ekipi ,Yoshidi (upozno sam ga u mjesec dana bolje nego prve susjede)
računa li Amar na njega ????

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 12:16

Yoshida ti je davno otisao i Hadzic je primio 4 komada... :D

Joj kakve mi levatine imamo u klubu... Pa jbmti zar nije moglo isprintati te karte do petka, napraviti neku akciju za vikend, prodaju clanskih, Osim licno da npr. bude na nekom druzenju na stadionu, uz popunjen obrazac za clansku dobijes kartu sa 50% popusta, ili npr uz kupljenu sezonsku dobijes ulaznicu za jug i sl. Stvarno smo nesposobni, mogli smo iskoristiti ovu euforiju pa zaraditi na foru 100.000 KM, imamo svoj stadion, samo se malo potruditi i organizovati to skroz jeftino, ali djaba je pricati izgleda...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2013, 12:30

Odličan rezultat. Pristup super. Sreća nas malo pomazila a i aslužili smo je brate mili. Djeca su me najviše obradovala. Hodžić, Bajić, Sadiković a na klupi još Pehilj i Emrah. Čitava klupa sem Čole mlađa od 21god. TO je to. Samo naprijed djeco.
Bio sam optimista ali relano je da su bolji. Međutim možemo se nadati prolazu. Mnogi zanemaruju činjnicu da nam je falilo 5 igrača hej 5 iz prvih 11. To bi i mnogo veće ekipe teško podnijele i to 5 od 7-8 po meni najboljih igrača od ovih što su sad u Želji kad gledaš sve karakteristike.
Stvarno apelujem na raju koja iznosi kritike da to radi po ugledu na neke kulturnije forumaše tipa @boccacio jer evo recimo on često kritikuje ali je to kaže kao dobronamjernu kritiku i niko ga ne napada i sl. Mnogi ovdje počnu zvati Adila klocem i sl što je jako ružno pa i kod mene izaziva želju da mu šamar opalim ali se trudim da mu ne odgovaram na post. To je igrač našeg kluba i izgara na terenu i dok je tako može kritika ali kulturna. To bi pomoglo da imamo dosta ljepši dijalog ovdje. Niko ne spori da i on i ostali imaju nedostatke u igri ali problem je što ih vrijeđate. Tako bude nekad i na tribinama. Psuj brate ali nemoj njemu lično.
Što se tiče člnskih danas ili sutra idem po nju i samo se nadam da neće biti kao u nkeim situacijama da dođeš a da nikog nema. Nadam se da smo bar to riješili da nkeo sjedi tih 6 sati ali da sjedi tamo.
Idemo napuniti Koševo i bez bezpotrebnog pritiska na igrače. Podrška im treba i ako Plzen povede sa 1:0. Nije nemoguće da se vratimo.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 18 jul 2013, 12:31

[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2013, 12:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:Yoshida ti je davno otisao i Hadzic je primio 4 komada... :D

Joj kakve mi levatine imamo u klubu... Pa jbmti zar nije moglo isprintati te karte do petka, napraviti neku akciju za vikend, prodaju clanskih, Osim licno da npr. bude na nekom druzenju na stadionu, uz popunjen obrazac za clansku dobijes kartu sa 50% popusta, ili npr uz kupljenu sezonsku dobijes ulaznicu za jug i sl. Stvarno smo nesposobni, mogli smo iskoristiti ovu euforiju pa zaraditi na foru 100.000 KM, imamo svoj stadion, samo se malo potruditi i organizovati to skroz jeftino, ali djaba je pricati izgleda...
Shvatam na foru si dao par prijedloga i trebalo bi nešto iskoristiti. Skroz si u pravu ali sačekaj do ponedjeljka možda nešto i bude ko zna. Nisu ni oni znali kakav će biti rezultat tamo, a neke ideje zahtjevaju troškove koji bi mogli biti uzalud bačene pare ako prije vremena kreneš sa njima. Nadam se bar da će biti za članove jeftinija karta. Sigurno neće biti gotove članske ali brate bit će spisak ljudi koji su danas i sutra uplatili za člansku pa oni dođu u pon ponovo po kartu u prostorije.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 18 jul 2013, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

1ra
Kontakt:

Post Postao/la 1ra » 18 jul 2013, 12:38

ej ako kenjate po forumu, nemojte kenjat po forumu ite' na Grbavicu učlanite se, nema 20 ljudi
Zadnja izmjena: 1ra, dana/u 11 mar 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
M

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2013, 12:41

1ra je napisao/la:ej ako kenjate po forumu, nemojte kenjat po forumu ite' na Grbavicu učlanite se, nema 20 ljudi

ja broj 00002 :D kažu da će možda važit za koševo protiv plzena, znači isplativa varijanta
DA si možda pratio malo bolje (ili da si bar pročitao moj post iznad) Baja i ja smo vrlo često potencirali članske i vjeruj mi sa zadovoljstvom idem da je kupim, ali radim pa ne mogu prije 5 doći a tako vjerujem i veliki dio raje. Neki i ako mogu kontaju joj u 12 će biti raje doći ću ja kasnije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 12:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Yoshida ti je davno otisao i Hadzic je primio 4 komada... :D

Shvatam na foru si dao par prijedloga i trebalo bi nešto iskoristiti. Skroz si u pravu ali sačekaj do ponedjeljka možda nešto i bude ko zna. Nisu ni oni znali kakav će biti rezultat tamo, a neke ideje zahtjevaju troškove koji bi mogli biti uzalud bačene pare ako prije vremena kreneš sa njima. Nadam se bar da će biti za članove jeftinija karta. Sigurno neće biti gotove članske ali brate bit će spisak ljudi koji su danas i sutra uplatili za člansku pa oni dođu u pon po kartu isto u prostorije.
Pa rekao sam to odmah u utorak... Znaci karte su se mogle isprintati do petka, makar to nije mudro slovo... Organizujes neko druzenje sa Osimom, rodjendan, ovo ono, ko popuni obrazac za clansku i uplati, moze kupiti samo jednu kartu sa 50% popusta a u Plavi salon naleti za par dana kad budu gotove clanske i u istom terminu raja moze postati novi clan, ko vec nije, a i ovi mogu podici svoju... Zasto nisu napravili mogucnost slanja clanske postom, jbte, posaljes klubu e-mail i uplatis preko racuna nekog clansku + postarinu 5 KM i onda svi u BiH koji vole Zelju mogu uzeti clansku bez da peglaju se i dolaze ili zaduzuju nekog svog a u sanducic ti dodje koverta naslovljena na tvoje ime sa zahvalnicom jer si uzeo clansku, te sa informacijama gdje imas popuste i sl... Ponedjeljak je vec PREKASNO, jer sutradan je utakmica a i ponedjeljak je radni dan, ali kad bi to bilo za vikend, kad raja ima slobodnog vremena, pa neko malo druzenje, da se pozovu navijaci to bi imalo odlican odziv za clanske ili sezonske... Hajde nek nisu to pokretali prije utakmice tamo, slazem se naravno, ali sada su imali 7 dana do utakmice a danas tek se pojavio clanak da bi prodaja mogla biti u ponedjeljak, pa nema ni cijena karata, nista...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 18 jul 2013, 12:51

Nisam bio tu par dana pa nisam stigao da vam cestitam na odlicnom rezultatu i pored toga sto vam je ekipa slabija nego prethodni sezona uspjeli ste napraviti rezultat kakav bi svi potpisali prije meca, sto vam garantuje pun stadion i veliku priliku za prolaz iako je Viktorija i dalje veliki favorit al sve je moguce.

P.S. Ovo je jedan od boljih ekipa sa kojim ste igrali poslije Newcastlea mozda i jedina koja ima svoj stil igre i glavu i rep sto bi rekli, zato je ovaj rezultat jos veci. Ne podcjenjujem Hapoel, Makabi al oni su nesto drugo itgraju fudbal na silu dok su ovi bas fudbalski potkovani da valja. Sretno da im uzmete koeficijent i budete nosioci svima bi nam to dobrog donijelo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2013, 12:52

Kakve pogodnosti nudi Classic?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2013, 12:54

Consigliere je napisao/la:Kakve pogodnosti nudi Classic?
http://fkzeljeznicar.ba/budi-zeljo/
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jul 2013, 12:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:

Shvatam na foru si dao par prijedloga i trebalo bi nešto iskoristiti. Skroz si u pravu ali sačekaj do ponedjeljka možda nešto i bude ko zna. Nisu ni oni znali kakav će biti rezultat tamo, a neke ideje zahtjevaju troškove koji bi mogli biti uzalud bačene pare ako prije vremena kreneš sa njima. Nadam se bar da će biti za članove jeftinija karta. Sigurno neće biti gotove članske ali brate bit će spisak ljudi koji su danas i sutra uplatili za člansku pa oni dođu u pon po kartu isto u prostorije.
Pa rekao sam to odmah u utorak... Znaci karte su se mogle isprintati do petka, makar to nije mudro slovo... Organizujes neko druzenje sa Osimom, rodjendan, ovo ono, ko popuni obrazac za clansku i uplati, moze kupiti samo jednu kartu sa 50% popusta a u Plavi salon naleti za par dana kad budu gotove clanske i u istom terminu raja moze postati novi clan, ko vec nije, a i ovi mogu podici svoju... Zasto nisu napravili mogucnost slanja clanske postom, jbte, posaljes klubu e-mail i uplatis preko racuna nekog clansku + postarinu 5 KM i onda svi u BiH koji vole Zelju mogu uzeti clansku bez da peglaju se i dolaze ili zaduzuju nekog svog a u sanducic ti dodje koverta naslovljena na tvoje ime sa zahvalnicom jer si uzeo clansku, te sa informacijama gdje imas popuste i sl... Ponedjeljak je vec PREKASNO, jer sutradan je utakmica a i ponedjeljak je radni dan, ali kad bi to bilo za vikend, kad raja ima slobodnog vremena, pa neko malo druzenje, da se pozovu navijaci to bi imalo odlican odziv za clanske ili sezonske... Hajde nek nisu to pokretali prije utakmice tamo, slazem se naravno, ali sada su imali 7 dana do utakmice a danas tek se pojavio clanak da bi prodaja mogla biti u ponedjeljak, pa nema ni cijena karata, nista...
Radi ovog nece biti puno clanova,ne moze neko iz Jablanice,Konjica,Zivinica itd. doc dva puta samo rad clanske ..i jednom im je previse ...ne shvatam da se nije mogla prijavnica poslat mailo i uplatit na ziro racun i da dobijes postom..ne mogu to da shvatim :roll: nije ŽELJO SAMO SARAJEVO I OKOLINA,ŽELJO JE CIJELA BIH !
Željeznicar za život cijeli !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2013, 12:58

exbabilon je napisao/la:
Hvala.

Kolike su cijene ulaznica za Kosevo?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 jul 2013, 12:59

Consigliere je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Hvala.

Kolike su cijene ulaznica za Kosevo?
NISTA SE JOS NE ZNA,NI KOLKO CE BIT PUSTENO U PRODAJU,ni kolko novaca
Željeznicar za život cijeli !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2013, 13:00

Da se razumijemo, to ce biti sigurno, jer za to nije kasno... Ali mene muci sto to nije odmah sada uradjeno, dok je ova euforija zbog rezultata, da mozemo nesto napraviti, pa iskoristi to, jos kad bi prosao Plzen vec imao sav posao odradjen i privukao bi onda jos 300% vise ljudi, a to je samo 2h posla, odes u banku, otvoris racun i das obavijest na portale, samo treba sjesti malo i skontati sve, 2, 3 covjeka...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Predatod i 18 gostiju.