Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Senad Lulic
Ima li sanse da uzme broj 71.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nudili su mu taj broj, al ga je odbio kazavši da ne želi živjeti u prošlosti, te da je mogao bilo ko zabiti taj gol, spominjavši kolektiv kao prevashodni faktor u uspjehu i u konačnici njegovom golu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jak video, nema šta
Ono što me posebno raduje je činjenica da će Lulić, Senad već legenda Lazia.
Ono što me posebno raduje je činjenica da će Lulić, Senad već legenda Lazia.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Eh da ona trollcina Kolasinac hoce igrat za nas pa da Senad moza da radi iste stvari sto radi za Lazio u videu za repku.
Ako je zaista to izjavio, ništa pametnije nije mogao. Svaka čast. Ma koliko navijači željeli 71 na njegovim leđima, vjerujem da ih je s ovim još više kupio.zizu1991 je napisao/la:Nudili su mu taj broj, al ga je odbio kazavši da ne želi živjeti u prošlosti, te da je mogao bilo ko zabiti taj gol, spominjavši kolektiv kao prevashodni faktor u uspjehu i u konačnici njegovom golu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lulic-o ... one/108984" onclick="window.open(this.href);return false;BaDa12 je napisao/la:Ako je zaista to izjavio, ništa pametnije nije mogao. Svaka čast. Ma koliko navijači željeli 71 na njegovim leđima, vjerujem da ih je s ovim još više kupio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja ne znam samo sto se oni toliko furaju na taj broj 71, kao eto 71minut. Mogo ih je komotno otrest ako nije htio da mjenja broj, fino im kaze da nosi broj 19, to ti ga isto dodje 19minuta do kraja utakmice 
Njihovi navijaci su fanaticni do bola.
Bas ludjaci, znaci fašiste
koji zvizde i svojim crncima u ekipi.
Ovu izjavu ce pamtiti kratko ali bi sa 71 na ledjima dobivao nevjerovatne ovacije svaki put kad kroci na teren jer ce to svima upadati u oci.
Pogotovo na utakmicama protiv Rome.
Bas ludjaci, znaci fašiste
Ovu izjavu ce pamtiti kratko ali bi sa 71 na ledjima dobivao nevjerovatne ovacije svaki put kad kroci na teren jer ce to svima upadati u oci.
Pogotovo na utakmicama protiv Rome.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Lule kralj, može mu se
nemate predstavu šta je on postao za Laziale

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobrih patika u Lulića, inače je legenda Lazia.
Baš sam sretan zbog njega, koliko puta osporavan od studenata sa foruma.
Baš sam sretan zbog njega, koliko puta osporavan od studenata sa foruma.
Hiljade igraca je igralo u historiji Rome I Lazia, ali je samo jednom uspjelo da zabije u derbiju koji direktno odlucuje za trofej, Lulic ce vjecno ostati u lijepom sjecanju navijacima Lazia. Sudbina je tako htjela, a I zasluzio je to Lula jer uvijek daje 100% na svakoj odigranoj utakmici. Svi ce se igrqci zaboraviti za 50-100 godina ali ce se s koljena na koljeno prepricavati prica o bosanskom ratniku I 71 minuti.
Lula zauvijek legenda Lazia.
Lula zauvijek legenda Lazia.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
[youtube][/youtube]
Da se najezis
Da se najezis
Lule danas na prijateljskoj

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
evo Lule zabio na prijateljskoj protiv nekih levata, tačnije amatera 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Stvarno nisu normalni

Rimljani su fanatici, preludi su
zato ja kažem da neutralni ne znaju šta ta pobjeda predstavlja za Laziale, a poraz za Romatriste
kao i ona famozna izjava Mireta ..
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Na stranu to sto je Miki usrao s izjavom mislim da ce ga opet kovati u nebesa nakon prve dobre tekme, brzo oni lose zaborave, a dobro pamte zauvijek.JTS je napisao/la:Rimljani su fanatici, preludi suzato ja kažem da neutralni ne znaju šta ta pobjeda predstavlja za Laziale, a poraz za Romatriste
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
ma naravno, rekao sam ja, vjerovatno je svima ta izjava zasmetala, al' samo nekolicina debila ga je vrijeđala .. čitao sam ja na njegovom Fan Pageu, 90 % navijača ga podržavamuXmania je napisao/la:Na stranu to sto je Miki usrao s izjavom mislim da ce ga opet kovati u nebesa nakon prve dobre tekme, brzo oni lose zaborave, a dobro pamte zauvijek.JTS je napisao/la:Rimljani su fanatici, preludi suzato ja kažem da neutralni ne znaju šta ta pobjeda predstavlja za Laziale, a poraz za Romatriste
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hahahaha sjani su im navijaci. Lula bi trebao ostati u ovom klubu do kraja karijere. Za njih je trenutno Bog. 
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.