FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Braveheart23
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Braveheart23 » 18 jul 2013, 11:41

BadrHari je napisao/la:Pravim navijacima Bayerna kao nogometne institucije treba da bude drago sto je uzeta titula LP i pokoren fudbalski svijet.

Treba da bude drago sto imaju najširi i najkvalitetniji roster trenutno u Evropi sa mladim igracima i trenerom koji mogu samo jos dalje unaprijediti ekipu.

Treba da bude drago sto citava Evropa drhti pred Bavarskom masinerijom koja je u centru paznje i koja moze dovesti bilo kojeg igraca na svijetu.

Treba da im bude drago sto se Bayern nikad nece moci kupiti i spustiti se na nivo Chelsea, Citya i ostalih i sto jedini ne duguju nikom nista, otplatili najljepsi stadion na svijetu i opet su u + sto se finansija tice.

Dok drugi dovode polovnjake na zalasku karijere Bayern najperspektivnije i kvalitetnije igrace dobiva skoro dzaba iz cistog razloga sto zele biti dio bavarskog giganta.

Treba da im bude drago sto su se i navijaci Barce pomirili sa tim da nisu vise najbolji, da su klasa ispod Bayerna, da im je Tiki Taka prodana na Camp Nou, da su izgledali razbijeni u komade (tacnije 7) , i da im je Messi ostao jedina svetinja koja im se ne smije dirati.

Neka im Zlatna Lopta. Nek opet bude ista postava u Najboljih 11 sa Barcom + Realom i Falcaom, neka ostalim igracima sva individualna priznanja.

Ali jedno nek se zna, ova sezona je usla u historiju.

+25 bodova nad drugo Plasiranim. (Najprije rjesena sezona ikad)
...............................................................................
Razbijen Juventus koji odavno ovako jak i uigran nije bio bez suta na gol. (U Italiji razbijen jos vise).
..........................................................................................................................
Ocitana Velikoj Barceloni lekcija.
............................................
BvB ubijen u pojam kupovinom najvaznijih njihovih igraca, direktnom i sokantnom pobjedom na Wembley, brukanjem u Bundeski i izbacivanjem u Kupu
........................................................................................................

Treble je tu, sto ni veliki Gerd i Meier i Beckenbauer nisu uspjeli.
Lahm, Schweinsteiger i Ribery ulaze u historiju i mozemo im samo biti zahvalni jer su bili glavne karike Super Bayerna.

Messi je najbolji svih vremena, on je cudo koje se jednom radja i neka mu Zlatne Lopte, ali kad budemo gledali ovu utakmicu u buducnosti znat' cemo da on povrijedjen ili nepovrijedjen nije dorastao ovoj masineriji Juppovoj
i da najbolji igrac koji je ikad igrao, u kolektivu savrsenom za njega, najboljem fudbalskom kolektivu i najuigranijem ikad nije nista mogao uraditi da pomogne svojoj ekipi.

Toliko je jak ovaj Bayern.
Zato se ne vrijedi vise raspravljati. ;)
To kralju reci im svima, nek im bude krivo, nek nam zavide i dalje!
ja sam za to da ti dobijes zlatnu loptu, za ovaj post :D
Zadnja izmjena: Braveheart23, dana/u 18 jul 2013, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 jul 2013, 11:42

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 18 jul 2013, 11:45

Jel se u subotu se igra Telekom pokal i je li tu utakmica traje 45 minuta?

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 18 jul 2013, 12:19

Nadam se da ovakva mašina neće otići iz našeg kluba.

[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 18 jul 2013, 13:47

slika
Zadnja izmjena: libje, dana/u 18 jul 2013, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 18 jul 2013, 13:49

libje je napisao/la:slika
slika
Sreca pa je Ojler mlad umro...

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 18 jul 2013, 13:51

:oops: @MrWhite Danke :D

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 18 jul 2013, 13:54

libje je napisao/la::oops: @MrWhite Danke :D
NP, ima li kakva slika ali da se vide ovi trofeji da ukrasim fb cover :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jul 2013, 13:55

Kapiten je izgleda proučio El fatihu u ime cijelog tima za uspješnu sezonu,neka neka baš fino. Nedostaje Gomez na ovoj slici što jest jest. Što se tiče ovog odlaska Gustava nadam se da neće biti tol'ki idioti pa da puste ovog momka. Javi je odigr'o sezonu iz snova, naravno sjajno bi bilo da je ponovi, ali šta ako ne ? U svakom slučaju nisam za odlazak Brazilca, ako već neko mora da ide neka to bude Toni. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 18 jul 2013, 13:59

MrWhite je napisao/la:
libje je napisao/la::oops: @MrWhite Danke :D
NP, ima li kakva slika ali da se vide ovi trofeji da ukrasim fb cover :D
Za sada ništa. Mislim da će ubrzo biti na oficijelnoj stranici do tada evo ovaj link
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 12363.html

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 jul 2013, 14:21

Kod Gustava je odlazak realan. Kao prvo imali smo mi od njega koristi, dosta je bitnih utakmica odigrao, prošle sezone manje standardan nego prije, ali kad je igrao, moglo se pouzdat u njega. Simpatičan je igrač, drag mi je, ali hajmo sagledat situaciju malo bolje....Znači već prošle sezone nije bio standardan (u odnosu na prije), a sad došao trener koji ima druge zamisli i kojem su manje potrebni igrači takvog tipa. Onda je bolje za njega da ode i da redovno igra i time ode i na SP naredne godine. Najbolje bi bilo da ode u Wolfsburg i tako ostane u Bundesligi, taj tim bi dobio pojačanje s kojim bi se dizao dalje prema vrhu.

E znači, ovako situacija izgleda kad sve sagledamo, samo što sad koliko će se potez pokazat ispravnim, ako se njega odreknemo, to je drugi par cipela.... Ako ovakva nova filozofija igre propadne, onda ćemo svi reći nije bilo ovo ok, nije ovo....A ako sve bude dobro išlo, neće se niko bunit.... :) To je uvijek tako....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2013, 14:23

Čim je bio na slikanju nema šanse da ode.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 18 jul 2013, 15:06

Mario Gomez : "From a sporting perspective, last season was my best one ever. I was no longer a starter, but whenever called upon I performed and helped the team. I accomplished that for the first time and it has been the biggest step in my career so far.I said to Karl-Heinz Rummenigge I will always be greatful to the club for making my biggest dream come true, to win the Champions League.The wish of the Front Office to sign Lewandowski became more intense, I wasn't the only one who noticed that. That annoyed me and the current strikers didn't receive backing from the club.During the course of the second half of the season it became clear that all parties want to end this in the summer.On the first day I went to Guardiola and said 'coach, let's face it. The decision for me to leave the club has been made. I would like not to participate in friendlies. I said goodbye with a goal from my last touch in the Cup final, that was beautiful'.He fulfilled my wish and I am very grateful to him. He also promised me we would work well together if I ended up staying. He's a great guy and a big coach. The way he speaks to the team is impressive. He's so humble and full of joy and yet he's the best coach in the world.He openly admitted that his philosophy is to play with small, mobile players. However, he wants to adjust to the strengths of the club and its tall strikers. He left the decision to me.I always knew that if I moved, I would go to Italy or Spain. I didn't want to go to a club of similar size despite the interest of some top 5 clubs. Then I could have just stayed at Bayern. Bayern has been and still is my dream club."

Po meni je nesto najbolje imati veoma kvalitetnog igraca koji ne samo da igra za taj klub,nego i navija.Ovaj odlazak nikada necu prezaliti.

MIA SAN MIA El Torero
#miasanmia

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 18 jul 2013, 16:35

Nek stisnu pa prodaju L.Gustava,ma dajte ljudi meni posle Riberija najdarazi igrac Bayerna,nije zasluzio da ga se proda,Murinho ga hoce u Chelsea,ama iz principa ga ne bi pustio pogotovo olosu Murinhu :).Taj cudak u zadnje vrijeme puno se petlja oko Bayerna i mnoge igrace je pokupio Bayernu ispred nosa,za koga se god Bayern zanima odmah ga i Mourinho zeli (Ozil.Kedira).Previse mi je drag Gusta,jos da ode kod omrzenog mi murinja uffff. :oops:
VOLIM BAYERN

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 18 jul 2013, 17:32

Robbenu o'slo na stranu pa mu Lahm pomaze da iskašlje. :mrgreen:
slika

@effe_ Prerastao je Luis Wolfsburg, on je igrac kvaliteta Arsenal , Tottenhama , Chelsea.
Za nas ljubitelje Bundes Lige bi bilo lijepo da on ostane tu, ali sumnjam.

Realno ako mogu ostaviti Shaqiria u rosteru, mogu i Gustava.
Garantujem da ce na SP biti jedan od najboljih igraca kao sto je bio na Kupu Konfederacija.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 18 jul 2013, 17:51

slika

Leenda živa, nadjoh ovu slibu, pa rekoh da postam, opali me nostalgija po đahkad, pa na svašta nabasam :)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 18 jul 2013, 17:55

Ovi postovi navijaca Barse u kojima pisu da je Mesi imao najbolju statistiku, najvise golova govori o tome da oni i dalje misle da se fudbal igra za statistiku i neke rekorde, a ne za titule, pobjede.

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 18 jul 2013, 18:14

Durden je napisao/la:Ovi postovi navijaca Barse u kojima pisu da je Mesi imao najbolju statistiku, najvise golova govori o tome da oni i dalje misle da se fudbal igra za statistiku i neke rekorde, a ne za titule, pobjede.
Zar nije Bayern kralj rekorda, cim klub nabija rekorde, naravno one pozitivne, pobjede, golovi, itd, samim tim dolaze i titule, i sta neko ima da kaze protiv Bayernovih rekorda!?

Bayern - Deutscher Rekordmeister ;)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 18 jul 2013, 18:28

pozzz.momci nisma piso dan dva pa evo sta da se prozbori dosta se pise u znjih par dana ,vidim spominje se odlazak gus,jednostavno sto se tice njega ni pod koju cjenu prodaa jedino ako on sam bude insisrao isljucivo da pude prodan ,gusat je veliki igrac ,pamti se ral i jos par tekmi ,veliki majstor destrukcije protivnickih akcija ,rijetko se ko moze pohvalii kao mi da imamo tako kvalitetnog def.veznog ,koji bez problema sigurno moze igracti u prvih 11 bayerna i da se ne osjeti izostanak javi ,mozda malo svajnija ,te u u bilo kojem dr.timu bez problema u prvih 11.Sezona je duga ,mi nemamo pravog destruktivca sem njega sezona je duga tri su fronta a tesko da da nece biti i padaova ,povreda itd...kada ima igraca tipa gustava nema zime i ne vidi zaista razlog za njegovu prodaju
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 18 jul 2013, 18:56

Semir BAYERN je napisao/la:slika

Leenda živa, nadjoh ovu slibu, pa rekoh da postam, opali me nostalgija po đahkad, pa na svašta nabasam :)

Kurvar klepio trebu stunzu,na danasnjem vaktu john tery Vs brige :D .Inace je efa lejenda ,kad se stetim onopg momcakog gola protiv reala to su bili dani.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []