Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Svako moze ovdje pisati,al uslov je da bude BEZ VRIJEDJANJA..niko ne treba vrijedjati ni Srbiju,ni Hrvatsku,a pogotovo BiH i grad Sarajevo..ovo je sportski forum i drzite se sporta
Bilo bi idealno da Malinovica odmorimo ukoliko je to moguce, covjek igra pod inekcijama......
Razlika nije bitna, vec pobjediti samo, tako da bi bilo dobro odmoriti sve igrace koji su imali veliku minutazu...
Razlika nije bitna, vec pobjediti samo, tako da bi bilo dobro odmoriti sve igrace koji su imali veliku minutazu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Podforum se zove Reprezentacija BiH i ovdje se rasravlja o BiH a ne o Srbiji, Koreji ili sta vec znamo kome. To bi bar trebalo biti jasno. I ja kad odem na b92 rasravljam o Srbiji a ne o BiH. Jer nas vecinu ne zanima nijedna druga repka sem Bosne. Alida ne idemo u daljnu raspravu...
Steta sto su dresovi dosli Kongou, da gledamo dule bijele repke i crne

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Najvjerovatnije ce biti tako..jos ako se napravi velika razlika u prvom poluvremenu da nema svrhe jace igrace trositi..treba cuvati snagu za ArgentinuBatko je napisao/la:Bilo bi idealno da Malinovica odmorimo ukoliko je to moguce, covjek igra pod inekcijama......
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Na ovom forumu imas teme o Zvezdi,Partizanu,Dinamu,Hajduku i jos mnogo toga.Ovaj forum nije samo tema Svjetsko juniorsko prvenstvo.Tako da na ovom forumu imas svega i svacega.Pusti se price,nase,vase,moje,tvoje.Svi smo mi isti i ovdje mogu svi pisati.Kao sto rekoh,vrijedjanje je druga stvar,to ce cika aco da rijesi a ne ti.Batko je napisao/la:Meni nikada niej na um palo ici na neki strani forum i pisati o BIH???
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pa otvorite sebi temu, jeli to toliko tesko?AgresivnoDjubre je napisao/la:Na ovom forumu imas teme o Zvezdi,Partizanu,Dinamu,Hajduku i jos mnogo toga.Ovaj forum nije samo tema Svjetsko juniorsko prvenstvo.Tako da na ovom forumu imas svega i svacega.Pusti se price,nase,vase,moje,tvoje.Svi smo mi isti i ovdje mogu svi pisati.Kao sto rekoh,vrijedjanje je druga stvar,to ce cika aco da rijesi a ne ti.Batko je napisao/la:Meni nikada niej na um palo ici na neki strani forum i pisati o BIH???

- samo_lijevo
- Kontakt:
Eto vidis mene intresuje Danska,Hrvatska,Svedska i Katar.Unofficialpage je napisao/la:Podforum se zove Reprezentacija BiH i ovdje se rasravlja o BiH a ne o Srbiji, Koreji ili sta vec znamo kome. To bi bar trebalo biti jasno. I ja kad odem na b92 rasravljam o Srbiji a ne o BiH. Jer nas vecinu ne zanima nijedna druga repka sem Bosne. Alida ne idemo u daljnu raspravu...
I kada mi bude cejf pisati cu jer sam dosao radi rukometa a ne da lijecim svoje frustracije.
Toliko o tome.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Odlucite se sta zelite i kakav stav imate. Vi cas govorite nama u RS da zivimo u BiH i da je to realnost, a onda ja dodjem na bih forum i vi mi govorite sta dolazim, da idem na "svoje" forume itd. A pri tome ste obratili paznju samo na cinjenicu da sam napisao da nisam gledao BiH nijedan mec, a nijednu ruznu rijec nisam napisao niti bilo koga uvrijedio. A to uopste nisam napisao da provociram, vec da moje misljenje uzmete sa rezervom, posto iako poznajem te igrace puno bolje od vecine vas, jer sam i igrao protiv njih i gledao ih kasnije, ne znam kako su igrali na terenu, osim onoga sto mogu da vidim u statistici. Potpuno ste zanemarili moj dugacki post u kojem sam analizirao grupu A i ocigledno je da vama u cilju nije nikakva konstruktivna rasprava o prvenstvu, utakmicama i ekipama, vec samo reprezentacija BiH. Pa nije ona jedina na prvenstvu, ima jos 23 selekcije. Mogli ste da procitate moj post sa aspekta potencijalnih rivala BiH u nastavku takmicenja, ali vama ni to nije u interesu. Raspravljajte o sportu ljudi, a ne nekim drugim stvarima. Ja nisam poceo prvi, samo o sportu sam pisao i onda ste me napali bez razloga i zato pisem ovo. Nadam se da ce moderator ubuduce brisati sve postove koji nemaju veze sa sportskim temama.
A sto se tice vecerasnjih utakmica mislim da Francuska nece imati problema protiv Angole, Tunis i Rusija sanse su 50-50, mada ja prednost dajem Tunisu, jer su Rusi prilicno neubjedljivi. Danska apsolutni favorit protiv Srbije, mislim da im cak ni dvorana i atmosfera nece pomoci da izbjegnu ubjedljiv poraz. Svjetovao bih kladionicare da bez problema igraju Dansku na kladionici, jer pored toga sto igra odlicno i ima dobar tim, u kvalifikacijama za ovo SP je dobila Srbiju 7-8 razlike , ali je isto tako remizirala sa Slovackom, koja je prethodno izgubila od Srbije 7 razlike.
Medjutim nisu isti igraci igrali tada i sada, i mislim da bi sve osim pobjede Danske bilo veliko iznenadjenje...
A sto se tice vecerasnjih utakmica mislim da Francuska nece imati problema protiv Angole, Tunis i Rusija sanse su 50-50, mada ja prednost dajem Tunisu, jer su Rusi prilicno neubjedljivi. Danska apsolutni favorit protiv Srbije, mislim da im cak ni dvorana i atmosfera nece pomoci da izbjegnu ubjedljiv poraz. Svjetovao bih kladionicare da bez problema igraju Dansku na kladionici, jer pored toga sto igra odlicno i ima dobar tim, u kvalifikacijama za ovo SP je dobila Srbiju 7-8 razlike , ali je isto tako remizirala sa Slovackom, koja je prethodno izgubila od Srbije 7 razlike.
Medjutim nisu isti igraci igrali tada i sada, i mislim da bi sve osim pobjede Danske bilo veliko iznenadjenje...
Forum ‹ RUKOMET ‹ Reprezentacija BiH
ljudi kao da ne znaju citati

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije to lijecenje frustracija. Nikako da shvatite koji je ovo podforum. Imate na pocetku INO Aktuelne teme pa tu otvorite ovu istu temu i pise o cemu hocete.samo_lijevo je napisao/la:Eto vidis mene intresuje Danska,Hrvatska,Svedska i Katar.Unofficialpage je napisao/la:Podforum se zove Reprezentacija BiH i ovdje se rasravlja o BiH a ne o Srbiji, Koreji ili sta vec znamo kome. To bi bar trebalo biti jasno. I ja kad odem na b92 rasravljam o Srbiji a ne o BiH. Jer nas vecinu ne zanima nijedna druga repka sem Bosne. Alida ne idemo u daljnu raspravu...
I kada mi bude cejf pisati cu jer sam dosao radi rukometa a ne da lijecim svoje frustracije.
Toliko o tome.

Mene a i vecinu ne zanima analize o tome kako igra Danska, Svedska, Spanija... nas samo zanima BiH.
lenBias o tome ja i govorim ali ljudi slijepi kod ociju
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne moze se druze dokazati to ovim simpatizerima svih drzava osim drzave koja im je majka i u kojoj zive
- legenda reala
- Kontakt:
Malo statistike Simonet iz Argentine dao 26 golova do sada, treba obratiti pažnju na njega.Inače dijeli prvu poziciju liste strijelaca
Što se tiče strijelaca naših nema nigdje na listama, Milas je 4-ti bloker prvenstva, Serdarević je 10-ti golman prvenstva sa 36% odbrana što nije loše,Perić je 31. asistent prvenstva sa 11 asistencija do sada
Što se tiče strijelaca naših nema nigdje na listama, Milas je 4-ti bloker prvenstva, Serdarević je 10-ti golman prvenstva sa 36% odbrana što nije loše,Perić je 31. asistent prvenstva sa 11 asistencija do sada

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na pogresnom je mjestu tema.LenBias je napisao/la:Forum ‹ RUKOMET ‹ Reprezentacija BiH
Naslov govori da je tema opcenito o prvenstvu a mjesto gdje se nalazi kaze drugacije.Treba je gurniti gdje drugo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ljudi samo pišite, pustite budale... Neka se jedu...
ili govori o igrama BiH na SJP 2013 u BiH? kome fali tema o drugim drzavama i prvenstvu kao takvom neka je otvori na odgovarajucem mjestu, nas 99,9% ne zeli da cita o drugim reprezentacijama na mjestu predvidjenom samo za nasu jednu i jedinu BiHOtelo je napisao/la:Na pogresnom je mjestu tema.LenBias je napisao/la:Forum ‹ RUKOMET ‹ Reprezentacija BiH
Naslov govori da je tema opcenito o prvenstvu a mjesto gdje se nalazi kaze drugacije.Treba je gurniti gdje drugo

- samo_lijevo
- Kontakt:
Koju bolan vecinu?Gdje ste bili prvih 40 strana?Mene a i vecinu ne zanima analize o tome kako igra Danska, Svedska, Spanija... nas samo zanima BiH.
ne moze se druze dokazati to ovim simpatizerima svih drzava osim drzave koja im je majka i u kojoj zive

Kako ne razumijete da mene a vjerujem da nisam sam interesuje prije svega repka BIH ali i RUKOMET.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 18 jul 2013, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Imao sam prilike dosta puta igrat protiv Kasumovica a i skupa u ekipi .. Ima nevjerovatan skok-sut znaci top u ruci i to je to .baltazar1 je napisao/la:ljudi ba mante se bezzz rasprave, hajmo o utakmici
ko je npr. za to da večeras vidimo Kasumovića na lijevom beku, naš najviši igrač
ono što sam ga ja gledao djeluje nekako tromo (ne čudi me s obzirom da je visok igrač i da nema izgrađenu muskulaturu) ali sigurno može odigrati barem koju minutu, ipak je dvometraš i može opaliti koju loptu sa 9 metara
volio bi ga vidjeti na terenu a mislim da je večeras utakmica prava prilika za to
također, mislim da će Bubalo dobiti priliku, on je igrao malo a večeras je prilika da se odmori Malinović
treba nam više opcija na bekovima, jer od bekova sve kreće
Fale mu sutevi sa zemlje , odbrana .. Takoder razlog sto ga ne gura jeste sto ova repka fkt igra moderan rukomet , brzi , puno krizanja izmjena pozicija al on se bas ne snalazi tu .. Vjerujem da bi dobro bil sinoc da ga je ubacio bar 5 min umjesto Milas-a i da pukne 2-3 jer je sposoban za to .
Da je tema samo za nas onda bi bilo BiH na svjetskom juniorskom prvenstu u BiH (om bi bilo) a ovako je samo SJP 2013 u BiH,no ni meni se ne cita o drugim repkama. Dodjem ovdje da procitam sta oni bolji poznavaoci rukometa kazu za nase igre (pogledam tekmu al se ne razumijem mnogo u ovaj sport) i ne zelim citati cije je tata bio ustasa a ciji partizan.LenBias je napisao/la:ili govori o igrama BiH na SJP 2013 u BiH? kome fali tema o drugim drzavama i prvenstvu kao takvom neka je otvori na odgovarajucem mjestu, nas 99,9% ne zeli da cita o drugim reprezentacijama na mjestu predvidjenom samo za nasu jednu i jedinu BiHOtelo je napisao/la:Na pogresnom je mjestu tema.LenBias je napisao/la:Forum ‹ RUKOMET ‹ Reprezentacija BiH
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ev vam tema pa tamo pise o rukometu. Moze li? 
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=61&t=7625" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=61&t=7625" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
joj ovih nadrealista iznad
, pa ja ne mogu da vjerujem
.
svako sebi temu da otvori.
a ubjedljivo najsimpatičniji su oni što tjeraju forumske neistomišljenike, na forume susjednih zemalja.

svako sebi temu da otvori.

a ubjedljivo najsimpatičniji su oni što tjeraju forumske neistomišljenike, na forume susjednih zemalja.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.