Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa koliko bi onda mogao uzeti kesa za svoj tel otprilike ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa sta ti mislis?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Na piku npr imas od 150 do 300..al ja ga ne bi dao ispod 180 recimo
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da uzmem iPhone 5 ili Samsung GS4?
Preedlažite brzo, upaliće se alarm u prodavniici
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji god da uzmes neces pogrijesiti
btw iphone ne uzimaj ispod 32gige
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta
btw iphone ne uzimaj ispod 32gige
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
macaiVar je napisao/la:Lijepa ti maca/mačak![]()
Kamera je za poludit', kol'ko je dobra
jos da znas kako se voli igrati
uvjek sama sebi nadje neku zanimaciju, sjedi i gledaj kako se igra, kad sama sebi krene loviti rep milina, odavno nisam imao finu macu
Kakvo je to pitanje. Jabuka je jabuka.adisice je napisao/la:Da uzmem iPhone 5 ili Samsung GS4?
pročitajte i donji dio posta xD
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Finska kompanija "Nokia" saopštila je danas da je prodaja njenih mobilnih telefona u drugom kvartalu opala za 24 posto, zbog čega je zabilježila neto gubitak od 227 miliona eura.
U drugom kvartalu 2012. godine, finski gigant pretrpio je gubitak od 1,41 milijardi eura.
Ukupan prihod od prodaje u drugom kvartalu ove godine bio je 5,7 milijardi eura, a u istom tromjesečju prošle godine 7,5 milijardi eura.
Prodaja mobilnog telefona "Lumia" povećana je za 32 posto u poređenju sa prvim kvartalom i tržištu je isporučeno 7,4 miliona aparata.
Ovi rezultati su slabiji od očekivanja analitičara. Vrijednost akcija finske komapnije opala je za tri odsto, na 2,99 eura po akciji na berzi u Helsinkiju.
U drugom kvartalu 2012. godine, finski gigant pretrpio je gubitak od 1,41 milijardi eura.
Ukupan prihod od prodaje u drugom kvartalu ove godine bio je 5,7 milijardi eura, a u istom tromjesečju prošle godine 7,5 milijardi eura.
Prodaja mobilnog telefona "Lumia" povećana je za 32 posto u poređenju sa prvim kvartalom i tržištu je isporučeno 7,4 miliona aparata.
Ovi rezultati su slabiji od očekivanja analitičara. Vrijednost akcija finske komapnije opala je za tri odsto, na 2,99 eura po akciji na berzi u Helsinkiju.
mozeli mi neko preporuciti polovan telefon za jedno 200-250 km da ima dobru kameru i da se oze internet koristiti fb sportsport.ba...
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:mozeli mi neko preporuciti polovan telefon za jedno 200-250 km da ima dobru kameru i da se oze internet koristiti fb sportsport.ba...
Možeš za te pare kupiti nov (250KM) koji će imati wireless, te 5.0mp što je dovoljno osim ako si neki ovisnik o tome
Kod mene 5 MP. U startu je valjala, sad sve nesto mutno. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BritishCore
- Kontakt:
Ha to žensko duže koristi...uschtipak je napisao/la:Kod mene 5 MP. U startu je valjala, sad sve nesto mutno.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ne valja mobitel u kuhinju nosit, para od kuhanja, voda i takouschtipak je napisao/la:Kod mene 5 MP. U startu je valjala, sad sve nesto mutno.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ove diskriminacije, aff.
- Consigliere
- Kontakt:
Ima telefona sa kamerama od 8 MP pa ne valjaju nista. Nemaju bliceve, fokuse i sl. Treba malo paziti kad se uzima.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kad će narod skontati da mpx ne znače ništa, vezano za kvalitet fotografije?!?
Džaba kad optical lens ne valjaju
Carl zeiss su najbolje
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Consigliere je napisao/la:Ima telefona sa kamerama od 8 MP pa ne valjaju nista. Nemaju bliceve, fokuse i sl. Treba malo paziti kad se uzima.
Ljudi misli da je sve do tog MP-a. Prvo kad im daš mobitel odmah gledaju na to i pitaju koliko ima mp-a.
Ja sam trazila jedan mobilni, ne znam sad koji ono bijase, cijeli grad pretrazila, nisu imali novi, bilo polovnih izdanja samo, a nisam htjela polovno, i tako odem do radnje na Pofalicima i uzmem ovaj. Smorila se vise trazeci. I pokajala sam se, ali Boze moj. 
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 12 gostiju.